Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Austria, abandon hope all ye who enter here ...

Featured Replies

• Author

Mislim pazi ti ovu vest samo. Odobreno 20 klima. 3 nedelje traje odobravanje.

wien.ORF.at
No image preview

20 Klimaanlagen im Gemeindebau genehmigt

Vor einem Monat hat Wiener Wohnen die Voraussetzungen für den Einbau von Klimaanlagen in Gemeindebauten gelockert. Die Nachfrage ist laut einer ersten Bilanz groß: Mehr als 120 Anfragen sind bereits e

• Replies 653
  • Views 51.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Heaviside
    Heaviside

Jesam iz Graca, vodim ćerku na sport u tu školu…mi smo u Italiji na produženom vikendu, juče je bio praznik a škola moje starije ćerke ima i danas slobodno. Preko desetoro mrtvih, opšta panika među

• Za pocetak podestimo se kako je to izgledalo na pocetku epidemije:  

• Ali zato mi sa stomakom sad imamo svoji sliku...

Posted Images

Secam se kad su se smejali fotkama sa Balkana i okacenim spoljnim jedinicama klima uredjaja na spoljnim zidovima..samo sam liku rekao "Polako..globalno otopljavanje moze svasta da uradi"

Valjalo bi da ga kontaktiram uskoro.

• Author

Kod cerke juce u razredu 33 stepena. Imaju neki bagavi ventilator koji je vise kao fen za kosu.

Uciteljice se trude stvarno da ih izvode u park i pustaju ih koliko mogu na ove donje spratove ali to nije resenje.

U razredu bila anketa i 2/3 roditelja su izricito protiv klima uredaja zbog zastite prirode i nekih drugih opasnosti za decu.

Cak je i direkotorka skole bila razumna i rekla da ima realna sansa u njihovom slucaju dobiti dozvolu.

PS.

Svaki put kad mi neko od ovih eco fanatika spomene zaluzine zadnjim atomom snage se borim da ga ne opalim po nosu.

2 hours ago, bags said:

Kod cerke juce u razredu 33 stepena. Imaju neki bagavi ventilator koji je vise kao fen za kosu.

Uciteljice se trude stvarno da ih izvode u park i pustaju ih koliko mogu na ove donje spratove ali to nije resenje.

U razredu bila anketa i 2/3 roditelja su izricito protiv klima uredaja zbog zastite prirode i nekih drugih opasnosti za decu.

Cak je i direkotorka skole bila razumna i rekla da ima realna sansa u njihovom slucaju dobiti dozvolu.

PS.

Svaki put kad mi neko od ovih eco fanatika spomene zaluzine zadnjim atomom snage se borim da ga ne opalim po nosu.

Meni je ova tema bas horor. Mom detetu je ostecena termoregulacija, vrlo brzo mu se slosi kad je malo toplije, moramo da galeti drzimo u klimatizovanom, direktno sunce ne sme i sve tako nesto. Ovo kad citam kao horor film, tek treba da vidim kako ce izgledati kod njega u skoli u BG, ali ni blizu 33 stepena on ne moze da podnese. Pa to za nas zdrave nije adekvatna radna temperatura za duze sedenje skolu posao itd.

Meni je strašno i plaši me što će ovo biti sve gore i gore.

Nema magičnog štapića da se zaustavi sada i ove godine pa od sledeće kao - sve ok.

Bojim se da smo prešli liniju nakon koje nema povratka..

Ja sam se u Beču naoružao ventilatorima i tendom koja pokriva dobar ogroman deo terase.

Takođe kad kuvamo, izbacimo indukcionu ploču na terasu 😆

A i air fryer. Bukvalno smo napravili letnju kuhinju.

Pomaže malo.

Bez toga je dupli pakao.

No, razmišljamo ovo da pojurimo

Midea
No image preview

PortaSplit

Das Klimagerät PortaSplit vereint die Flexibilität eines mobilen Klimagerätes mit der leistungsstarken Klimatisierung einer Split-Klimaanlage.
  • Author

Jutros dobre vesti. Zbog vrucina se mogu kupiti iz skole od 13h.

Do kad traje ta skola u Becu? gospode

I ja sam bacio oko na tu Mideu PortaSplit. Malo je skuplja, ali je i manji potrošač od sobnih klima uređaja.

Moram još jednom odgledam YouTube testove, mada nema šta mnogo da se razmišlja. Najjači toplotni talas tek predstoji, a još nije ni jul.

• Author
23 hours ago, Choda said:

Do kad traje ta skola u Becu? gospode

Ove godine do 03.07. Obicno poslednja nedelja juna se zavrsava ali zavisi od kalendara i praznika.

Sad su poceli pregovori da se skrati raspust jer ljudi ne znaju sta ce sa decom u ovih tzv. 9 nedelja pakla.

Komplikovana prica. Oba tabora imaju solidne argumente.