duda Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 (edited) 3 minutes ago, Eleniko said: Pa što si najvažnije isekla 🥰 Pa nešto mi neprijatno da baš stavljam slike ljudi bez dozvole jbg Edited September 13, 2023 by dùda 1
francuski sobar Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 On 12. 9. 2023. at 11:22, Eleniko said: Izvolte, droolujte Super kroksice. Ko moje fav grubinke sa kravljim printom. I one moje™ crnkinje su uglavnom ruskinje, sve se originalno nose, jednu sam i cuo kako zdravstvuje a jedna imala plave oci. U stvari vise onako plavo zute mozda je i ukrajinka. U mojoj zgradi su porodica srednjoazojskih rusa, jako pristojni porodicni ljudi.
Patty Lee Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 3 minutes ago, dùda said: Pa nešto mi neprijatno da baš stavljam slike ljudi bez dozvole jbg Dudo pa ne treba ti dozvola ako joj je to profil za prodaju. Drugo je da je to njen lični ili privatni instagram za rodbinu i prijatelje onda ne bi bilo ok.
duda Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 7 minutes ago, Patty Lee said: Dudo pa ne treba ti dozvola ako joj je to profil za prodaju. Drugo je da je to njen lični ili privatni instagram za rodbinu i prijatelje onda ne bi bilo ok. Ova slika konkretno je sa insta i upravo je ovakva, obezglavljena . Evo, ima i ova 2
Patty Lee Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 Joj, Bottega Veneta torba I model haljine je lep!
duda Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 (edited) 1 minute ago, Patty Lee said: Joj, Bottega Veneta torba I model haljine je lep! E to mi je misterija, kako prepoznajete te torbe još ovako s boka . Haljinu je sama dizajnirala i sašila. Edited September 13, 2023 by dùda 1
Patty Lee Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 (edited) Zove se Casette bag, Bottega ima taj prepoznatljiv rad, kao da je pleten materijal, pa se odmah zna iako nigde ne piše ništa nema logo: Edited September 13, 2023 by Patty Lee 1
duda Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 Volim te tašne bez logoa. One što vrište reklamom ne bih nosila ni da mi poklone. 1
beta Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 8 minutes ago, Patty Lee said: Zove se Casette bag, Bottega ima taj prepoznatljiv rad, kao da je pleten materijal, pa se odmah zna iako nigde ne piše ništa nema logo: takva srebrna mi je 2
Filozof manijak Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 1 hour ago, dùda said: Ova slika konkretno je sa insta i upravo je ovakva, obezglavljena . Evo, ima i ova ova mi je nekako mnogo mršava, ja mislio da su Rujkinje širokogrude i širokokuke, a vid ovo gladno stvorenje
Svemir Zeka Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 1 hour ago, Filozof manijak said: ova mi je nekako mnogo mršava, ja mislio da su Rujkinje širokogrude i širokokuke, a vid ovo gladno stvorenje Ah ti stereotipoVi Moja snaha Olga je kao Kejt Mos u najmršavijim danima
duda Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 4 hours ago, Filozof manijak said: ova mi je nekako mnogo mršava, ja mislio da su Rujkinje širokogrude i širokokuke, a vid ovo gladno stvorenje Da tvoju prababu nije neki Turčin stigao ? 1
stajebrebilo Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 Ove Ruse što sam video po ulici, prepoznam na kilometar - jednostavno se ne uklapaju u mejnstrim estetiku. Neki kombo pop-sinth-80's-future moda, sa onim smešnim frizurama, baš bezveze su. Žene/devojke takođe bezveze, eno ih pun Najlon subotom, prebiraju po second hand robi iz Njemačkih i austrijskih podruma/tavana, garderoba/izgled nikakvi, da se ne okreneš ni za jednom. Juče idem bajsom na posao, oko 8 ujutro, prilazim semaforu a ispred mene tip 40+ na skejtu. on kao da je ispao iz Telma i Luiz spota, vrv bi se uklopio u Venice beach hipsteraj... Stajem pored njega i tip me pita na angleskom - da li imaš ulje? i pokazuje na točkove od skejta... Pomogao mi je Sveti Vasilije i dao mi snage i smirenja da mu lepo odgovorim da nemam. Uputio sam ga na najbliži bike shop, on prezadovoljan, zahvaljuje se. Eto moje dobro delo za juče. 2 4
ZerrorR Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 Drugarica koju sam doveo iz Buryatije (levo) i par drugara. Novi Sad 4
frit Posted September 13, 2023 Posted September 13, 2023 Meni skroz ok što je gomila ukrajinki i ruskinja ovde❤️
Recommended Posts