*edited by mod Posted February 19 Posted February 19 10 minutes ago, Svemir Zeka said: Svi se smeju, ja problem ne vidim (ozbiljna sam) Piton je hendlabilan i neće pojesti nikoga od gostiju. Da ali će se većina gostiju razbežati, tako da je skroz legit da ga ne puste. Inače u pitanju je Toro kod beton hale 2
Svemir Zeka Posted February 19 Posted February 19 2 minutes ago, *edited by mod said: Da ali će se većina gostiju razbežati, tako da je skroz legit da ga ne puste. Inače u pitanju je Toro kod beton hale To jeste problem, ljudi beže od zmije pored vlasnika koji zna s njom. Piton, niti je otrovan, nit je brz. Mogu i da beže polagano
Eleniko Posted February 19 Author Posted February 19 nisam znao da je zeka baš ovakva dirty perverznjakuša, mogli bi da se malo podružimo 2
*edited by mod Posted February 19 Posted February 19 43 minutes ago, Svemir Zeka said: To jeste problem, ljudi beže od zmije pored vlasnika koji zna s njom. Piton, niti je otrovan, nit je brz. Mogu i da beže polagano 2 1
jms_uk Posted February 20 Posted February 20 Nadam se da nije mnogo off-topik. Da li neko zna da li mogu u Beogradu negde da se zamene rublje? mali iznos je u pitanju, 1200.
Eleniko Posted February 20 Author Posted February 20 pozovi trange frange bukvalno sve menjaju tamo sam kupovao opskurne valute tipa jen ili funta kad je trebalo https://kursnalista.biz/ imaju ih na kursnoj listi, nije neki kurs https://kursnalista.biz/kursna-lista 1
dragance Posted February 20 Posted February 20 23 minutes ago, jms_uk said: Nadam se da nije mnogo off-topik. Da li neko zna da li mogu u Beogradu negde da se zamene rublje? mali iznos je u pitanju, 1200. Manje od 10 funti ćeš dobiti za to. Veća zavrzlama nego vrednost.
jms_uk Posted February 20 Posted February 20 6 hours ago, dragance said: Manje od 10 funti ćeš dobiti za to. Veća zavrzlama nego vrednost. 1200 din (gledajuci onaj kurs gore) mogu da potrosim, ovo samo stoji u fijoci.
*edited by mod Posted February 20 Posted February 20 Mislim da može i u skoro svakoj banci. Ja sam i jene menjao a cenim da su rublje dosta češće ovde. Ili sedi u neki ruski lokal 1
Luther Posted February 20 Posted February 20 3 hours ago, jms_uk said: 1200 din (gledajuci onaj kurs gore) mogu da potrosim, ovo samo stoji u fijoci. Imaš i u ovoj banci https://altabanka.rs/kursna-lista/ ako ti odgovara kurs i nije ti daleko. 1
Moonwalker Posted February 20 Posted February 20 15 hours ago, Svemir Zeka said: Svi se smeju, ja problem ne vidim (ozbiljna sam) Piton je hendlabilan i neće pojesti nikoga od gostiju. Pa dolaze gosti sa "prikolicom", sta ako smadrlja za poslasticu nekog od ovih u burberry oufitu sto se uklapaju u dimenzije <(35 cm ili 8/10kg)? 3
Eleniko Posted February 20 Author Posted February 20 mojoj čivavici može koji god piton da izađe na crtu
Svemir Zeka Posted February 20 Posted February 20 55 minutes ago, Moonwalker said: Pa dolaze gosti sa "prikolicom", sta ako smadrlja za poslasticu nekog od ovih u burberry oufitu sto se uklapaju u dimenzije <(35 cm ili 8/10kg)? Zmijodiskriminacija!
*edited by mod Posted February 20 Posted February 20 7 minutes ago, Svemir Zeka said: Zmijodiskriminacija! https://youtu.be/jhhUHiy7wss?si=u8-JB7UfR5hvEAdW
Eleniko Posted February 22 Author Posted February 22 On 19.2.2024. at 21:45, dragance said: Moram nabaviti taj Deurić, otkad si pisao o onom penušcu! £20 za jednu flašu ovde. A ako je i kalvados dobar, eto me kod njih odmah. Edit: ček, sad sam ukapirao da nije penušac, već “obični” Sauvignon blanc”!. dragance, našao sam gde ima da se uzme ovaj pet nat kao i drugi od deurica koji je neka kupaža, proveriću tačno šta je kad odem tamo. to je lokalna ispostava tog lika koji je celu proizvodnju /nisu to neke količine, čisto da ljudi ne steknu pogrešan dojam/ uvezao u UK cena u beogradu je oko 10e što je skroz prihvatljivo, mada je suštinski proizvodnja pet nata jedna od tehnološki najjeftinih. u istoj radnji ima i taj deurić kalvados /pulinero kalvadog/ za koji si pitao. isto razumna cena, ispod 25e za bocu - što je čudo u ovo doba luđenja sa cenama rakije. 1
Recommended Posts