Jump to content

Ruskinje /i poneki Rus ali retko/ - u Beogradu i Srpijici

Featured Replies

10 minutes ago, Svemir Zeka said:

Svi se smeju, ja problem ne vidim (ozbiljna sam)

Piton je hendlabilan i neće pojesti nikoga od gostiju.

Da ali će se većina gostiju razbežati, tako da je skroz legit da ga ne puste. Inače u pitanju je Toro kod beton hale

• Replies 439
  • Views 35.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dobro upućena prijateljica je oduševljena sto (kaže ona) uveče u izlascima ne nose bruseve. Ruskinje, ne Rusi. Neki je opšti utisak da su bgd Rusi malo moderniji nego naši ljudi. Meni odevnim kombinac

• ostadoh dužan ovo....   rešio da izvedem ženu za valentinovo, ipak je 25 godina iza nas pa kao ajd da bude malo kao nekad.   prvobitni plan je bio da odemo kod nami u istok na pali

• Ovo me podseti na poslednje putovanje u Moskvu, pre jedno deset godina.   U nekom restoranu pitam gde je tualet i kazu oni meni 'pravo' (sto je, je li, na ruskom, desno) - i ja krenem pravo

Posted Images

2 minutes ago, *edited by mod said:

Da ali će se većina gostiju razbežati, tako da je skroz legit da ga ne puste. Inače u pitanju je Toro kod beton hale

To jeste problem, ljudi beže od zmije pored vlasnika koji zna s njom. Piton, niti je otrovan, nit je brz. Mogu i da beže polagano

• Author

nisam znao da je zeka baš ovakva dirty perverznjakuša, mogli bi da se malo podružimo

wall point GIF

43 minutes ago, Svemir Zeka said:

To jeste problem, ljudi beže od zmije pored vlasnika koji zna s njom. Piton, niti je otrovan, nit je brz. Mogu i da beže polagano

Salma Hayek Latina GIF by Identity

Nadam se da nije mnogo off-topik.

Da li neko zna da li mogu u Beogradu negde da se zamene rublje? mali iznos je u pitanju, 1200.

23 minutes ago, jms_uk said:

Nadam se da nije mnogo off-topik.

Da li neko zna da li mogu u Beogradu negde da se zamene rublje? mali iznos je u pitanju, 1200.

Manje od 10 funti ćeš dobiti za to. Veća zavrzlama nego vrednost.

6 hours ago, dragance said:

Manje od 10 funti ćeš dobiti za to. Veća zavrzlama nego vrednost.

1200 din (gledajuci onaj kurs gore) mogu da potrosim, ovo samo stoji u fijoci. 

Mislim da može i u skoro svakoj banci. Ja sam i jene menjao a cenim da su rublje dosta češće ovde.

Ili sedi u neki ruski lokal :D

3 hours ago, jms_uk said:

1200 din (gledajuci onaj kurs gore) mogu da potrosim, ovo samo stoji u fijoci. 

Imaš i u ovoj banci https://altabanka.rs/kursna-lista/ ako ti odgovara kurs i nije ti daleko. 

15 hours ago, Svemir Zeka said:

Svi se smeju, ja problem ne vidim (ozbiljna sam)

Piton je hendlabilan i neće pojesti nikoga od gostiju.

Pa dolaze gosti sa "prikolicom",  sta ako smadrlja za poslasticu nekog od ovih u burberry oufitu sto se uklapaju u dimenzije <(35 cm ili 8/10kg)?

• Author

mojoj čivavici može koji god piton da izađe na crtu

55 minutes ago, Moonwalker said:

Pa dolaze gosti sa "prikolicom",  sta ako smadrlja za poslasticu nekog od ovih u burberry oufitu sto se uklapaju u dimenzije <(35 cm ili 8/10kg)?

Zmijodiskriminacija!

• Author
On 19.2.2024. at 21:45, dragance said:

Moram nabaviti taj Deurić, otkad si pisao o onom penušcu! £20 za jednu flašu ovde. A ako je i kalvados dobar, eto me kod njih odmah.

Edit: ček, sad sam ukapirao da nije penušac, već “obični” Sauvignon blanc”!.

dragance, našao sam gde ima da se uzme ovaj pet nat kao i drugi od deurica koji je neka kupaža, proveriću tačno šta je kad odem tamo.

to je lokalna ispostava tog lika koji je celu proizvodnju /nisu to neke količine, čisto da ljudi ne steknu pogrešan dojam/ uvezao u UK

cena u beogradu je oko 10e što je skroz prihvatljivo, mada je suštinski proizvodnja pet nata jedna od tehnološki najjeftinih.

u istoj radnji ima i taj deurić kalvados /pulinero kalvadog/ za koji si pitao. isto razumna cena, ispod 25e za bocu - što je čudo u ovo doba luđenja sa cenama rakije.