Filozof manijak Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 12 hours ago, Eleniko said: Crni matira u 2 poteza 2
Eleniko Posted September 23, 2023 Author Posted September 23, 2023 (edited) ova desno je nešto osebujno objašnjavala ovoj levo. inače sam se jutros naspavan i blago otrežnjen setio našta me podsetio vajb u baru čist japan, kao kad u nekom gradu koji ne mora nužno biti opšte mesto putovanja /tokio, kjoto/ već i npr širakava ili kanazava izađeš u grad i završiš u nekom ili baru ili šta već, može i obična izakaja i zatekneš kultivisane i fine ljude sa kojima može da se super mingluje kao totalni da ne kažem savršeni stranac dugo sam bio jedini binsr u lokalu posle je došao još jedan lik koji je nekome na engleskom objašnjavao da su ovo najbolji kokteli u gradu /za normalne pare, dodajem - od 450 do 550 din/ sinoć smo se družili sa maksom i antonom iz pitera, sledeći put ćemo da iscimamo šahistkinje ili ove što rešavaju integrale dok cirkaju old fashioned možda bude i ovako Edited September 23, 2023 by Eleniko 8
gospa buba Posted September 23, 2023 Posted September 23, 2023 On 12. 9. 2023. at 13:40, Filozof manijak said: A posle se bune kad uvozimo Albanke javi matereti kad uvezesh da pochnemo da se bunimo On 12. 9. 2023. at 13:32, Patty Lee said: Dakle naši muškarci, kad ih vidim u onim uskim pantalonicama i/ili patiko-cipelama postajem stabby. jao to su one pantalonice koje korisnika obavezuju da malo i vrcka i on jadan shta ce 1 5
Indy Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 Oh to be young again, and to ruin my mental health (again)... 1 6
duda Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 Ja tek sad skontala ko je eleniko, haha 😂 Koje kasno paljenje 6
gospa buba Posted September 24, 2023 Posted September 24, 2023 7 hours ago, mraki said: kad zazmurim chujem donalda trampa 2
banecare1 Posted September 29, 2023 Posted September 29, 2023 nema sanse da pustim taj video. vidi se po faci da je zesci smor.
Caligula Posted November 11, 2023 Posted November 11, 2023 (edited) On 12. 9. 2023. at 12:17, ducca said: Ali ozbiljno, vide li neko do sad kakvu Ruskinju u Bgd da zapravo može da se podvede pod termin “riba”? Izvoli doci u Zemun. Neverovatan procenat lepih i atraktivnih. + se razlikuju na prvu, uglavnom. (kada kazem razlikuju mislim uglavnom po stavu i oblacenju, ne kvalitativno - jer i zemunke su bas lepe zene u proseku) Edited November 11, 2023 by Caligula 2
Eleniko Posted November 11, 2023 Author Posted November 11, 2023 ja sam taman zaboravio koliko su rusi a naročito ruskinje superiorni domicilnom stanovništvu, da ova dva dana koliko sam ovde idem po vračaru sa vilicom do zemlje. počeo sam da se okrećem za muškarcima, to nikad nije bilo. 1
Eleniko Posted November 11, 2023 Author Posted November 11, 2023 On 29.9.2023. at 9:23, banecare1 said: nema sanse da pustim taj video. vidi se po faci da je zesci smor. ja sam pustio i odustao posle trećine. ruskinja se smorila što je postala alkos u srbiji, što fakat jeste ordure bizzare.
banecare1 Posted November 12, 2023 Posted November 12, 2023 1 hour ago, Eleniko said: ja sam pustio i odustao posle trećine. ruskinja se smorila što je postala alkos u srbiji, što fakat jeste ordure bizzare. sada me interesuje da li pije rakiju ili nesto drugo. dolazim sa kineskom delegacijom u beograd za par dana. prvu nedelju cu biti prilicno zauzaet, kasnije svakako planiram da odem malo do ruskih barova, restorana i na kviz. da vidim kakvo je rapolozenje u narodu...
banecare1 Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 neko je spominjao ruski bar u francuskoj. kako se zove? как тебя зовут?
Patty Lee Posted November 15, 2023 Posted November 15, 2023 (edited) @banecare1 Ja sam, ali nije u Francuskoj, nego s druge strane, na početku Strahinjića Bana. Birds se zove. edit: Ne bi me čudio da se u međuvremenu stvarno otvorilo i nešto u Francuskoj. Edited November 15, 2023 by Patty Lee 1
Recommended Posts