September 23, 20231 yr Author ova desno je nešto osebujno objašnjavala ovoj levo. inače sam se jutros naspavan i blago otrežnjen setio našta me podsetio vajb u baru čist japan, kao kad u nekom gradu koji ne mora nužno biti opšte mesto putovanja /tokio, kjoto/ već i npr širakava ili kanazava izađeš u grad i završiš u nekom ili baru ili šta već, može i obična izakaja i zatekneš kultivisane i fine ljude sa kojima može da se super mingluje kao totalni da ne kažem savršeni stranac dugo sam bio jedini binsr u lokalu posle je došao još jedan lik koji je nekome na engleskom objašnjavao da su ovo najbolji kokteli u gradu /za normalne pare, dodajem - od 450 do 550 din/ sinoć smo se družili sa maksom i antonom iz pitera, sledeći put ćemo da iscimamo šahistkinje ili ove što rešavaju integrale dok cirkaju old fashioned možda bude i ovako Edited September 23, 20231 yr by Eleniko
September 23, 20231 yr On 12. 9. 2023. at 13:40, Filozof manijak said: A posle se bune kad uvozimo Albanke javi matereti kad uvezesh da pochnemo da se bunimo On 12. 9. 2023. at 13:32, Patty Lee said: Dakle naši muškarci, kad ih vidim u onim uskim pantalonicama i/ili patiko-cipelama postajem stabby. jao to su one pantalonice koje korisnika obavezuju da malo i vrcka i on jadan shta ce
November 11, 20231 yr On 12. 9. 2023. at 12:17, ducca said: Ali ozbiljno, vide li neko do sad kakvu Ruskinju u Bgd da zapravo može da se podvede pod termin “riba”? Izvoli doci u Zemun. Neverovatan procenat lepih i atraktivnih. + se razlikuju na prvu, uglavnom. (kada kazem razlikuju mislim uglavnom po stavu i oblacenju, ne kvalitativno - jer i zemunke su bas lepe zene u proseku) Edited November 11, 20231 yr by Caligula
November 11, 20231 yr Author ja sam taman zaboravio koliko su rusi a naročito ruskinje superiorni domicilnom stanovništvu, da ova dva dana koliko sam ovde idem po vračaru sa vilicom do zemlje. počeo sam da se okrećem za muškarcima, to nikad nije bilo.
November 11, 20231 yr Author On 29.9.2023. at 9:23, banecare1 said: nema sanse da pustim taj video. vidi se po faci da je zesci smor. ja sam pustio i odustao posle trećine. ruskinja se smorila što je postala alkos u srbiji, što fakat jeste ordure bizzare.
November 12, 20231 yr 1 hour ago, Eleniko said: ja sam pustio i odustao posle trećine. ruskinja se smorila što je postala alkos u srbiji, što fakat jeste ordure bizzare. sada me interesuje da li pije rakiju ili nesto drugo. dolazim sa kineskom delegacijom u beograd za par dana. prvu nedelju cu biti prilicno zauzaet, kasnije svakako planiram da odem malo do ruskih barova, restorana i na kviz. da vidim kakvo je rapolozenje u narodu...
November 15, 20231 yr @banecare1 Ja sam, ali nije u Francuskoj, nego s druge strane, na početku Strahinjića Bana. Birds se zove. edit: Ne bi me čudio da se u međuvremenu stvarno otvorilo i nešto u Francuskoj. Edited November 15, 20231 yr by Patty Lee