February 1, 20251 yr Ja stavio Salahudina na triple captain, kad ne lezi vraže - isto uradi i protivnik. Nadam se da imam malo bolji tim.
February 25, 20251 yr 1 hour ago, Lezilebovich said: Palmer (c) ništica od 4 data čelzijeva gola (C) se daje prema formi, ne prema protivniku
March 9, 20251 yr Bravo Cole Palmere, čim sam te sklonio na klupu ti stižeš da promašiš penal A @sabahudin, sa kojim se direktno borim za vrh tabele u Brodu, ga ima u postavi. Biće tesno, još može da me stigne sa Bowenom. Samo da se Cole sad ne iskupi golom ili asistencijom, jebo ga ja... Edited March 9, 20251 yr by Weenie Pooh
March 11, 20251 yr Bukvalno sam za ta dva poena dobio koliko je Palmer zajebao mog protivnika promašivši penal. Sad ga uz Free Hit vraćam u tim jer računam mora nekad da proradi, pa zašto ne baš protiv Arsenala? (Ne znam više koga da uzmem, ne igraju LFC NUFC, AVFC, i CRY)
April 8, 20251 yr Dugo igram ovo čudo i poprilično sam siguran da mi se ovo nije nikad dogodilo, da imam više poena na klupi nego od startnih 11 sa kapitenom. Skor u kolu 38, a na klupi ostalo 41 (Fleken 10, Gvardiol 9, Marfi 16 i Brn 6)
April 8, 20251 yr 4 hours ago, San Epifanio said:Dugo igram ovo čudo i poprilično sam siguran da mi se ovo nije nikad dogodilo, da imam više poena na klupi nego od startnih 11 sa kapitenom. Skor u kolu 38, a na klupi ostalo 41 (Fleken 10, Gvardiol 9, Marfi 16 i Brn 6)Šta te briga, komotno pobeđuješ mene prvoplasiranog sa tri razlike jer sam ostavio Schara sa 10 poena na dnu klupe
April 8, 20251 yr Tesno je u vrhu na pramcu Broda, četiri tima u dva boda razlike Koje je ono mesto potrebno za promociju?
April 8, 20251 yr Author Prva 3 idu direktno, 4. i 5. igraju baraž sa 16. i 17. iz višeg ranga.Moguća je i promocija za zelenim stolom ako neko iz višeg ranga odustane tokom leta.
April 24, 20251 yr Brat Hrvat trenutno prvi u svetuedit: a jedan nas (imam neki utisak da navija za Celzi) deveti Edited April 24, 20251 yr by pantelia
April 24, 20251 yr 1 hour ago, pantelia said:Brat Hrvat trenutno prvi u svetuedit: a jedan nas (imam neki utisak da navija za Celzi) devetii 13. je naš, iz SAD
April 25, 20251 yr Uzmem divljakušu ne bi li imao sve sa duplim kolom i izduvam najstrašnije sa sve Sakom (C) Sad pogledam tim, sve sami blankovi Brod™ širi svoja krila....
May 8, 20251 yr On 8. 4. 2025. at 14:48, Behemoth said:Prva 3 idu direktno, 4. i 5. igraju baraž sa 16. i 17. iz višeg ranga.Moguća je i promocija za zelenim stolom ako neko iz višeg ranga odustane tokom leta.Imamo li neki info koliko trenutno imaju 16. i 17. iz Broda ?Ekipa mi se spremala za Premer preko leta, pa preko noci zavrsila u Betonu, i ne ide bas lako, losi tereni, lose sudjenje... Edited May 8, 20251 yr by Kec u Nisu