May 8, 20233 yr Jako je mučno svo ovo nagađanje, smatranje i smišljanje teorija na osnovu poluinformacija kojima nas bombarduju senzacionalistički mediji. Bukvalno nas programiraju,
May 8, 20233 yr Pa razumem da se komsije cude i sokiraju prvi dan, ili da ne veruju bez dokaza (ma otkud ne bi on, to tako vole da se igra, nije nikad puco unas na stepenistu), ali ovo... Da li iko uzima u obzir roditelje, bracu, sestre, dede, babe, prijatelje poginule dece i njihove rodbine? I ostale prezivele sa spiska™? Jebeni mediji i jebeni narod
May 8, 20233 yr 16 minutes ago, Redoran said: Otkud sad treba njena dozvola za veštačenje? To nema nikakvog smisla, kako mogu da ga zadrže u bilo kojoj bolnici bez tog veštačenja? Na K1 I RTS je bio intervju socijalne radnice da slučaj preuzima socijalna služba a ne zatvorska bolnica ili sudska medicina.
May 8, 20233 yr 1 minute ago, Rowanoke said: Na K1 I RTS je bio intervju socijalne radnice da slučaj preuzima socijalna služba a ne zatvorska bolnica ili sudska medicina. E, ako oni preuzimaju, onda je sve pod kontrolom, možemo mirno da spavamo. Pokazali su se kao služba koja fantastično reaguje, ima motivisano osoblje koje izgara za svoj posao, ma sve u fulu.
May 8, 20233 yr 40 minutes ago, Carolostadien said: za ovog iz Mladenovca su prvo bile takve izjave Nisam to ispratila jer sam se o njemu informisala, što se kaže, na izvoru i bukvalno niko ko ih zna nema lepu reč ni za oca ni za njega.
May 8, 20233 yr 8 minutes ago, Aleksija said: oko 30-40% roditelja cija deca imaju teskoce sa mentalnim zdravljem, a sa kojima ja imam dodira, prvo su odveli dete na ostrog, kod odze ili gde se vec ide, pa tek onda kod strucnjaka. pre neki dan mi prica jedna majka da su potrosili i silne pare na razne kvantne terapije za alergiju, dok nisu najzad otisli kod alergologa (i stigli do pumpice). ovde to nije bio slucaj, sigurno, ali je sve generalno duboko pogresno. jedino sto smo mi koji svaki dan u dodiru sa mnogo ljudi ukljucili sve mehanizme odbrane i oguglali, ali je sve pogresno. pri cemu ja radim sa decom koja su vecinski pametna, ambiciozna i motivisana i uzasno mi je zao sto ce ili otici ili biti apsorbovana i sakrivena u bolesnom sistemu. Moje iskustvo je da ni odlasci kod psihijatara nisu bas prekorisni (ostrog ne bih probavala, aj da ne komentarisem).
May 8, 20233 yr 7 minutes ago, Plajvi said: Pa razumem da se komsije cude i sokiraju prvi dan, ili da ne veruju bez dokaza (ma otkud ne bi on, to tako vole da se igra, nije nikad puco unas na stepenistu), ali ovo... Da li iko uzima u obzir roditelje, bracu, sestre, dede, babe, prijatelje poginule dece i njihove rodbine? I ostale prezivele sa spiska™? Jebeni mediji i jebeni narod Vole ljudi tako, i to je vrsta socijalno poželjnih komentara.
May 8, 20233 yr Popular Post 18 minutes ago, Redoran said: Nije to baš neka random baba sa gornjeg sprata nego “prva susjeda obitelji, koja je s njima išla na ljetovanja, a Kostu voli kao vlastito dijete”. E ta je onda objektivna u pičku materinu, kad moram da lajem.
May 8, 20233 yr 5 minutes ago, Mel said: Moje iskustvo je da ni odlasci kod psihijatara nisu bas prekorisni (ostrog ne bih probavala, aj da ne komentarisem). ima i toga.
May 8, 20233 yr Popular Post Ne znam, to mi isto suludo. Mogu shvatit da su ljudi šokirani i da ne mogu pojmiti kako je do toga došlo, ali baš da ovaj pobije toliku djecu a susjedi govore "mi bi svi njega sad opet dočekali raširenih ruku" je nenormalno.
May 8, 20233 yr A i jedna od karakteristicnih odlika sociopata je ta estra razvijena sposobnost da sharmiraju, i prosecne ljude a nece neku izlapelu babu
May 8, 20233 yr Just now, Aleksija said: ima i toga. Ima, ne kazem da su prekorisni ni ovi napolju, dobrih psihijatara je malo, a ovi nasi izgleda rade po udzbenicima od pre 1980te sudeci po poremecajima koje ne znaju ni da dijagnostifikuju. A to je tek prvi korak ka nalazenju neke optimalne terapije.
May 8, 20233 yr 2 minutes ago, Leia said: A i jedna od karakteristicnih odlika sociopata je ta estra razvijena sposobnost da sharmiraju, i prosecne ljude a nece neku izlapelu babu Kad je neko sarmantan, u 90% slucajeva je sociopata/psihopata imo. Cuvajte se sarmantnih ljudi.
May 8, 20233 yr 8 minutes ago, Mel said: Moje iskustvo je da ni odlasci kod psihijatara nisu bas prekorisni (ostrog ne bih probavala, aj da ne komentarisem). Ne znam kako je kod vas, a kod nas nije baš iz prve ruke da imam iskustva, ali imam i bliskih osoba pa nije daleko od istine prevladavajući stav da ti s čim god dođeš odmah uvale hrpu lijekova i to je glavni način "borbe". I to ne nakon nekakvog ozbiljnijeg tretmana, nego nakon prvog posjeta - evo tebi Helex, Zoloft, ovaj onaj... Naravno da sigurno nisu svi takvi, ali puno je toga.