Midžeta Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 Zabole je, ima fuck you money Link to comment
gospa buba Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 prodaje li vishe ili manje, to je pitanje, i ako manje, imal da pretekne? ako nece da spadne medj kasirke pod stare dane, sve ostalo nema veze sent from bash mnogo dobar novi bubamoto Link to comment
Sestre Bronte Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 šta ima da se njoj ne isplati, sve joj ide u prilog Link to comment
makondo Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 26 minutes ago, gospa buba said: prodaje li vishe ili manje, to je pitanje, i ako manje, imal da pretekne? ako nece da spadne medj kasirke pod stare dane, sve ostalo nema veze sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 238 miliona funti, ostaće i za stare dane Link to comment
gospa buba Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 238 miliona funti, ostaće i za stare daneizdrzace legenda. sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 2 2 1 Link to comment
mustang Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 Jaca je od sudbineeeee Link to comment
Midžeta Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 (edited) Ovi sto je canceluju traze kako da downloaduju Hogwarts legacy preko vpna i kupuju polovne HP knjige You can't cancel somebody who dont give a fuck Edited February 26, 2023 by Midgeta Link to comment
mustang Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 The tide is turning. Kako cemo lepo cancelovati cancelovaše, ima svi na psihijatriji da zaglave. Boli je dupe. Obezbedila sebe, decu, unucice, praunucice... Link to comment
Pokojni Ruxin Posted February 26, 2023 Share Posted February 26, 2023 al cveta ljubav na fox news topicu 2 Link to comment
Weenie Pooh Posted February 27, 2023 Share Posted February 27, 2023 (edited) 3 hours ago, Pokojni Ruxin said: al cveta ljubav na fox news topicu "Ne bih ništa da dodam, samo pljuckam u prolazu. Hnje hnje, jeste to na Fox News čuli da je nebo plavo, hnje?" Edited February 27, 2023 by Weenie Pooh Link to comment
mustang Posted February 27, 2023 Share Posted February 27, 2023 (edited) Na ignoru mi je srecom. Vidis li zombije sad? Edited February 27, 2023 by mustang Link to comment
Pokojni Ruxin Posted February 27, 2023 Share Posted February 27, 2023 puca mi moj cis beli muški polni organ da se ozbiljno bavim moralnim panikama koje mi nameću taker karlson, mardžori tejlor grin, mustang, jozo mujica i weenie pooh, a koje imaju realnog uticaja na moj život koliko i količina snežnih padavina na laosu. ima ova planeta mnogo većih problema od trans ljudi, a i ja na njoj. 2 1 Link to comment
Filozof manijak Posted February 27, 2023 Share Posted February 27, 2023 2 hours ago, Pokojni Ruxin said: . ima ova planeta mnogo većih problema od trans ljudi, Ima, najveći problem su cis muškarci! 1 Link to comment
Leia Posted February 27, 2023 Share Posted February 27, 2023 2 hours ago, Pokojni Ruxin said: ima ova planeta mnogo većih problema od trans ljudi, a i ja na njoj. Da li ti to impliciras da na forumu treba diskutovati samo o bitnim stvarima? Link to comment
Recommended Posts