3opge Posted January 12 Posted January 12 (edited) 11 minutes ago, vememah said: jos ako se desava negde u Dalmejshi... e jebiga Tailand Edited January 12 by 3opge
*edited by mod Posted January 12 Posted January 12 Just now, 3opge said: jos ako se desava negde u Dalmejshi... Valjda rekoše još pre da je Tajland
Jimmy Kowalski Posted January 12 Posted January 12 Iskreno, ocekivao sam mnogo ranije da dobije ovakve angazmane zbog veza koje je ostvario. Za razliku od Djuricka, koji zbog izgleda i akcenta moze samo da bude ruski (istocnoevropski) bad guy, Bikovic ima sanse da prodje kao Goran Visnjic. 1
mraki Posted January 12 Posted January 12 Ja mislio ovo zajebancija neka, jer iskače mi po tviteru za razne…
msv Posted January 12 Posted January 12 Već povraćaju po komentarima, neće da gledaju zbog glumca sa ruskim državljanstvom, "HBO podržava genocid"... 5
Hele Posted January 12 Posted January 12 Vajt lotus propo, glumi im Bikovic. Oh, wait, nemoz propadne nesto sto je uvek bilo sranje 3 3
vememah Posted January 25 Posted January 25 (edited) Očekivano, ukrajinske vlasti prozivaju HBO zbog Bikovića. Edited January 25 by vememah 1
*edited by mod Posted January 25 Posted January 25 Koji SNS nivo reakcije. Pri tom je skroz nadrealno čime se bave u ovom trenutku. 6
Recommended Posts