April 21Apr 21 11 hours ago, zorglub said:Isti rezultat kao sa prethodnom ultra-mekanom obućom - kolena otkidaju.To je nemoguće, sigurno negde grešiš u hodanju
April 21Apr 21 17 hours ago, mraki said:Ja. Do pre jedno dve godine.Danas, pored toga što tvrdim da je patika neverovatno udobna…Ima ovde detaljan review i objašnjenje šta i kako ovaj djon radi, ako nekoga zanima…https://runrepeat.com/nike-motivaDaj mraki brt, stvarno… 😂Culi smo te i prvi put. Kupio si, zadovoljan si, sta ima vaznije od toga. Pusti sad to, taj tvoj marketing :)Btw, koga zanima, nike akcije su na istorijskom minimumu, nakon gubitka U iznosu od nekoliko desetina mlrd usd.eto prilike za laku zaradu, za sve koji veruju u brand. Edited April 21Apr 21 by Djuro
April 21Apr 21 Baš sam nedavno išao da gledam košarkaške patike i izašao sam iz Dunk Shopa zgrožen. Sve sam krš, jedine koje liče na nešto su Bukerove, ali to su više casual nego košarkaške patike, iako on igra u njima. Nemam poverenja u toliko plitke patike za basket. Ovo ostalo težak čemer, čak su i Kobijeve upropastili. Adidas da ne pominjem, tamo su skroz poludeli i izbacuju samo teške grozote.Nije čudo što Najk ima takve gubitke. Sve puštaju u malim serijama, a onda preprodavci traže ogromne pare za patike koje se razgrabe prvog dana.
April 21Apr 21 26 minutes ago, Djuro said:Daj mraki brt, stvarno… 😂Culi smo te i prvi put. Kupio si, zadovoljan si, sta ima vaznije od toga. Pusti sad to, taj tvoj marketing :)Btw, koga zanima, nike akcije su na istorijskom minimumu, nakon gubitka U iznosu od nekoliko desetina mlrd usd.eto prilike za laku zaradu, za sve koji veruju u brand.Provalio si me, ovo je sve marketing za Nike. Izvinjavam se ako sam malo preterao, ideja nije bila da hvalim ijedan brend kao takav, već taj cushioned tip patika. Znam da ne prijaju svakome, ali mnogima su eto odbojne i pre nego ih probaju. Ja sam recimo ranije uz ravnije patike znao osećati blaži bol i težinu u nogama nakon višesatnog hodanja/stajanja, pa me kasnije u toku noći probudi odvratan grč u listu… sad to ništa ne osetim ni posle 10-15km, a grč se ne sećam kad sam imao.
April 21Apr 21 1 hour ago, napadaj said:Nije čudo što Najk ima takve gubitke. Sve puštaju u malim serijama, a onda preprodavci traže ogromne pare za patike koje se razgrabe prvog dana.I taj balon je pukao, na njemu su izgubili svi - od proizvodjaca do kolekcionara.Situacija je, blago receno, katastrofalna.
April 21Apr 21 Noviji igrači poput Hoka i On su baš ozbiljno uzburkali tržište.Nike je godinama više forsirao lifestyle modele poput AF1, pa se konkurencija ozbiljno približila mladjoj publici i napravila čudo u performance segmentu. Edited April 21Apr 21 by mraki
April 21Apr 21 40 minutes ago, Djuro said:I taj balon je pukao, na njemu su izgubili svi - od proizvodjaca do kolekcionara.Situacija je, blago receno, katastrofalna.Ma znam, neka je i to propalo. Jbt ja hteo da kupim ove za bajsIsparile čim su izašle. Drago mi je da je sve to puklo.
May 2May 2 5 minutes ago, bags said:Wide brojevi Jel su tebi isti brojevi od NB i Adidasa recimo? Kod mene 48 - 46.5.
May 2May 2 Izmerite stopalo, dodajte 0,5 - 1cm i gledajte dužinu. Kakvi brojevi. Edited May 2May 2 by Timmi
May 2May 2 Iz mog iskustva, NB ima najkonzistentnije brojeve i tu nikad ne pogresim sa online narucivanjem ( uvek uzimam US 13). Sa ovim ostalima se nikad ne zna ... adidas ima drugaciju skalu, imaju kod nekih nodela i na 1/3 ...
May 2May 2 1 minute ago, Timmi said:Izmerite stopslalo, dodajte 0,5 - 1cm i gledajte dužinu. Kakvi brojevi.Ja uvek dodam više
May 2May 2 15 minutes ago, Lancia said:Jel su tebi isti brojevi od NB i Adidasa recimo? Kod mene 48 - 46.5.Nisam uzimao adidas bas dugo.Generalno americki modeli odece imaju nekako najstandardnije velicine. I farmerke ,kosulje, cipele sve je 99% ista velicina kod svih proizvodjaca. U evropi dosta skalira. Recimo italijani i francuzi su u istom broju puno manji.
May 2May 2 On 17. 4. 2026. at 9:16, Mr.Mxyzptlk said:ove su nice. nikad nisam inao asixOn 17. 4. 2026. at 21:52, Seabass said:Nisu mi prve, ali su za sada poslednje i sad baš shvatam da mi je 90% stvari kupljeno ove godine u nekoj sličnoj maslinasto zelenoj boji. Bar nije maskirni dezen.
May 2May 2 Juče gledam, sve mlađe žene iz familije se utakle u new balance s đonom na potiljku. Sve iste. E jebep ga drago mi što ih nisam kupila nekad, al i da jesam do sad bi se ofucale.NegoOn 21. 4. 2026. at 0:35, zorglub said:Isti rezultat kao sa prethodnom ultra-mekanom obućom - kolena otkidaju.Mekano, pena, i bole noge? Ja juče dumrem u soft patikama. Kao da sam stajala i hodala u stegnutim kožnim čizmama, a ne u patikama za hodanje. U čemu je stvar? Edited May 2May 2 by Svemir Zeka