May 23May 23 Kakav spin. Kakve veze imaju one lepotice sa AF, to je svetogrdje. Morgana, ne daj da te navuku.
May 23May 23 nije ti ovo za ljeto, brt, pitaj nas sljedeci put pred kupovinu volim taj tip za farmerke al necu da trolujem sezonu jesenjom obucom, pobogu. uizbiljimo se.@Pixie jel vidis kako mi otezava Edited May 23May 23 by morgana
May 23May 23 13 minutes ago, morgana said:@Pixie jel vidis kako mi otezavaVidim. Nisam znala da je takva baraba, mnogo sam se iznenadila.11 minutes ago, napadaj said:Pa ima končanih alo!Na primerSta je sa tobom? Ko jos leti nosi dzemper na patikama?
May 23May 23 Just now, Lancia said:Moja macka, koju nemam, bi se rado igrala sa ovim patikama.mačka (bar) ima ukusa
May 23May 23 Lancina mačka (koju nema) sigurno u tome nikad ne bi izašla do kafića (u koji ne ide).@morgana Nadam se da smo ti pomogli.
May 23May 23 1 minute ago, Pixie said:Lancina mačka (koju nema) sigurno u tome nikad ne bi izašla do kafića (u koji ne ide).@morgana Nadam se da smo ti pomogli. mačke ne idu u kafić
May 23May 23 6 minutes ago, Pixie said:Lancina mačka (koju nema) sigurno u tome nikad ne bi izašla do kafića (u koji ne ide).@morgana Nadam se da smo ti pomogli. apsolutno. 20 postova kasnije, znam da cu kupiti patike a ili patike b @Lancia kerber je rasa pas keksar, potkupljiv je, mogu i u uggsicama ako ocu Edited May 23May 23 by morgana
May 23May 23 2 minutes ago, morgana said:apsolutno. 20 postova kasnije, znam da cu kupiti patike a ili patike b Upravo. Vreme provedeno na forumu eksponencijalno povećava efikasnost.