May 23May 23 19 minutes ago, morgana said:jesu bomboncic Mi zene od ukusa valjda znamo, neces valjda da slusas Milosicu
May 23May 23 Just now, Lancia said:Mi zene od ukusa valjda znamo, neces valjda da slusas Milosicukupicu oba para, ne mogu da izdrzim forumski pritisak!
May 23May 23 58 minutes ago, morgana said:kupicu oba para, ne mogu da izdrzim forumski pritisak!A što da kupuješ, izađi sad je prilika!
May 23May 23 5 minutes ago, napadaj said:Nijedne Mene noge bole od pomisli na te tanke đonovenemacu pojma, pojma nemas Edited May 23May 23 by morgana
May 23May 23 4 minutes ago, napadaj said:Uzmi Air Force aloe dobre su bijelo-zelene al da hocu centimetre kupila bih stikle zbilja, jel visok djon, na slici djeluje da jeste?ili je samo spoljni dio izveden tako da guma izgleda visoko, to je logicnije. Edited May 23May 23 by morgana
May 23May 23 2 minutes ago, morgana said:dobre su bijelo-zelene al da hocu centimetre kupila bih stikle zbilja, jel visok djon, na slici djeluje da jeste?Na AF?
May 23May 23 1 minute ago, napadaj said:Na AF?ovo mi gugl daje. odlicne su mada nisu to sto trazim ali djon je neobican.
May 23May 23 10 minutes ago, napadaj said:Uzmi Air Force aloe Dobro si me poDsetio da imam jedne 😁😁 one su meni totalno neudobne, posebno za neku iole duzu setnju.
May 23May 23 Meni su perfektne, ne izlazim iz njih. I za šetnju i za vožnju su mi savršene, imam tri para. Zimske su najtoplije patike koje sam imao.