May 3May 3 15 hours ago, Timmi said:Izmerite stopalo, dodajte 0,5 - 1cm i gledajte dužinu. Kakvi brojevi.Ili pogledajte kod patika koje vam odgovaraju koliko je to u cm, pa onda i kod drugih gledajte cm, ne broj.Meni odgovara 30 cm, to je recimo Adidas 46 2/3 ili Nike 46.Nije ni sa cm uvek idealno, ali puno lakše nego sa brojevima.Btw, posle jedno 2 nedelje nošenja, mogu reći da su ovo najudobnije patike koje sam imao…
May 3May 3 5 hours ago, Svemir Zeka said:Mekano, pena, i bole noge? Ja juče dumrem u soft patikama. Kao da sam stajala i hodala u stegnutim kožnim čizmama, a ne u patikama za hodanje. U čemu je stvar?Ne znam, ja cepam ovaj Vomero 18 i sasvim mi ok. Stvarno se pokaze kad potrcis za autobusom ali dobar je i za hodanje. Nisam imao srca da dam onoliko para za ovu @mraki varijantu. Mozda neki sledeci put. Najsmesnije mi je sto sam dobio pohvale da i dobro izgledaju. Kako?!
May 3May 3 1 hour ago, Frank Pembleton said:E ovo u cm, a šta merite kod patika? One uloške?Najbolje je da u prodavnici probas patike i onda samo procitas na onima koje ti odgovaraju kolike su u cm.
May 3May 3 8 hours ago, mraki said:Ili pogledajte kod patika koje vam odgovaraju koliko je to u cm, pa onda i kod drugih gledajte cm, ne broj.Meni odgovara 30 cm, to je recimo Adidas 46 2/3 ili Nike 46.Nije ni sa cm uvek idealno, ali puno lakše nego sa brojevima.Btw, posle jedno 2 nedelje nošenja, mogu reći da su ovo najudobnije patike koje sam imao…Baci link, meni se ne otvara slika.
May 3May 3 1 hour ago, notenoughreasonsforclaire said:Baci link, meni se ne otvara slika.https://www.sportvision.rs/patike/70080797-nike-nike-vomero-plus@Shan Jan I meni su te 18 lepe, lepše od ovih koje su ipak malo previše nabudžene.A zapravo je iste debljine ta potpora samo na plus modelu izgleda viša.https://www.sportvision.rs/patike/70080707-nike-nike-vomero-18 Edited May 3May 3 by mraki
May 3May 3 A ima li nekih preporuka za pretragu: uska noga 45-47, dugi prsti, 90 kila, 195cm, oću trčim malo ozbiljnije, trenutno rekreativac na 6-7 min/km.AI kad pitam isto ovo, svaki dan nešto drugo preporučuje. Ponavlja neke Brooks Narrow modele, I salje me u Run n More uglavnom.Ofkors i da budu iole lepe, da ne bude da sam skroz promašio topic. Edited May 3May 3 by MeanM@
May 3May 3 3 hours ago, Seabass said:Bile su i plaveNa kraju nisam pazario, previse mi bljestave.Imam ja takve, samo crvene. Brt ti više kupuješ patike/obuću i od mene
May 3May 3 On 2. 5. 2026. at 11:50, Milošica said:Ja uvek dodam višeOd kad si stigao na forum video sam da si dingospo, a ne neka jajara, krajcara. Samo si stavio plus umesto minusa, kako to 90% radi. Neka te tike dugo sluze i udobno te nosile.
May 3May 3 1 hour ago, Svemir Zeka said:Imam ja takve, samo crvene.Brt ti više kupuješ patike/obuću i od mene Pretjerujem stvarno u zadnje vrijeme ali doniracu neke stare stvari ovih dana da oslobodim prostor.
May 4May 4 On 3. 5. 2026. at 12:25, MeanM@ said:I salje me u Run n MorePa i nema bolji savjet nego da odes negdje i da probas sta ti najvise odgovara kad imas tako specifican oblik stopala. Ja sam vidjao Nike uskog profila, vjerovatno i drugi veci brandovi imaju modele koji bi ti mogli odgovarati.
May 4May 4 Ja sam prošle godine dobio na poklon Nike Pegasus Premium, ali mi je desna bila uska, pa sam morao da ih prodam. Probaj njih, udobne su, tj. leva mi je bila odlična.