Ptica trkacica Posted August 8, 2022 Posted August 8, 2022 Just now, burekdzija said: Mijat nam je utisnut u genetsku memoriju: mutirali smo gen koji kad se aktivira stvara protein koji nas tera da vidimo precku koja se jos trese. A te godine, posle svega, na aerodromu u Madridu ga vidim došao da isprati drugu ženu za Beograd i mislim se ja, da ga raščerupam, ili ne, ali onda shvatim da je ipak jedan kul lik. Žena mu leti Jatom i to u istoj klasi kao i mi pilići, tako da nisam
đorđe geprat Posted August 8, 2022 Author Posted August 8, 2022 čekam nekog razvedenka da kaže da onog dana ne bi bio tamo gde je sreo Nju. 1
Duhovnost, ljubav i med Posted August 8, 2022 Posted August 8, 2022 (edited) @Svemir Zeka Зависи од околности, када имаш укорењен милитаризам, у самој сржи неког друштва, онда тешко. Edited August 8, 2022 by Duhovnost, ljubav i med 1
Ratamahatta Posted August 8, 2022 Posted August 8, 2022 2 minutes ago, Ptica trkacica said: A te godine, posle svega, na aerodromu u Madridu ga vidim došao da isprati drugu ženu za Beograd i mislim se ja, da ga raščerupam, ili ne, ali onda shvatim da je ipak jedan kul lik. Žena mu leti Jatom i to u istoj klasi kao i mi pilići, tako da nisam Njega totalno bole paja sto je masio taj penal A u narodu se zapatilo k'o Gazimestan 1 1
đorđe geprat Posted August 8, 2022 Author Posted August 8, 2022 znači, u vremeplovu se ne biraju tridesete, četrdesete prošlog veka. neprijatno doba.
burekdzija Posted August 8, 2022 Posted August 8, 2022 2 minutes ago, Plajvi said: Njega totalno bole paja sto je masio taj penal A u narodu se zapatilo k'o Gazimestan Kako bre ko Gazimestan? Pa tamo smo pobedili. Ili…?
Ptica trkacica Posted August 8, 2022 Posted August 8, 2022 Just now, Plajvi said: Njega totalno bole paja sto je masio taj penal A u narodu se zapatilo k'o Gazimestan Izgleda. Meni je ostalo u sećanju kako su se ponašali kao običan svet, bez ikakvog tripovanja da su neke zvezde. E, sad da je tu bila prva žena, Elena, verovatno bi bilo teške drame i privlačenja pažnje.
kud u maglu Simoviću Posted August 8, 2022 Posted August 8, 2022 5 minutes ago, burekdzija said: Kako bre ko Gazimestan? Pa tamo smo pobedili. Ili…? e to bi voleo da vidim, iz prvog lice
napadaj Posted August 8, 2022 Posted August 8, 2022 A da li možemo da ponesemo nešto sa sobom na tom putovanju kroz vreme? Npr. minigun, odnosno šleper istih u 1389. godinu? 2
Svemir Zeka Posted August 8, 2022 Posted August 8, 2022 16 minutes ago, djordje geprat said: čekam nekog razvedenka da kaže da onog dana ne bi bio tamo gde je sreo Nju. To je kompleksno. Verujem da bi malo ljudi menjalo to, tu je istorijat koji je složen i utiče na mnogo faktora. Prvo, deca, ako ih imaju.
đorđe geprat Posted August 8, 2022 Author Posted August 8, 2022 (edited) 2 minutes ago, Svemir Zeka said: To je kompleksno. Verujem da bi malo ljudi menjalo to, tu je istorijat koji je složen i utiče na mnogo faktora. Prvo, deca, ako ih imaju. ima valjda bar jedan onakav. "proklet bio daaaan kada sam je sreeeeoooooo" EDIT:a važi i obratno Edited August 8, 2022 by djordje geprat
Ptica trkacica Posted August 8, 2022 Posted August 8, 2022 A istog leta je bilo i ovo. Tu ne bih ništa dirala 1
burekdzija Posted August 8, 2022 Posted August 8, 2022 13 minutes ago, napadaj said: A da li možemo da ponesemo nešto sa sobom na tom putovanju kroz vreme? Npr. minigun, odnosno šleper istih u 1389. godinu? Jeste, das “nasima” sleper minigunova, oni bi ih prodali Turcima. 1 6
đorđe geprat Posted August 8, 2022 Author Posted August 8, 2022 12 minutes ago, Ptica trkacica said: A istog leta je bilo i ovo. Tu ne bih ništa dirala kako bi ove gaće bile smešne u doba kiće i moke
Ptica trkacica Posted August 8, 2022 Posted August 8, 2022 2 minutes ago, djordje geprat said: kako bi ove gaće bile smešne u doba kiće i moke Što?
Recommended Posts