June 3Jun 3 nadam se da je fake. ako je istina zao mi je. bas mi je bio gotivac. boske brat u bgdu, nikom ni po babu ni po stricevima
June 3Jun 3 Jbt glas mu nešto bio promukao, čitam komentare, pitaju šta mu je. Ne mogu da verujem jebeno. Au.
June 3Jun 3 Author tuga. baš sam voleo da ga slušam, i u prenosu i u udvajanju i x&opokoj mu dobroj dušiemeđu kolegama ćemo ga uvek citirati(kad neko traži neku glupost) “kome treba ročesti”
June 3Jun 3 3 minutes ago, Valk said:Videh kod Bugara RIP story, ne bi se zajebavali...Strašno, zna li se šta bi???Infarkt?Verovatno. Kada neko iznenada umre, a bio zdrav, uglavnom je infarkt.
June 3Jun 3 Užas, ne mogu da verujem... Juče sam slušao&gledao udvajanje, čovek raspoložen, delovao najnormalnije.Učinilo mi se da je naglo smršao u poslednje vreme, ali nije mi ni na kraj pameti bio neki zdravstveni problem.
June 3Jun 3 Jednom sam usao u lift u kome su bili on i neki njegov prijatelj. Pozdravio sam ga, rekao da je Bosna najaca zemlja na planeti na sta se on nasmejao i rekao neku salu, da li je bilo nesto oko cevapa ili bureka. Pocivao u miru, tuga.
June 3Jun 3 Jbt gledao udvajanje i on se zajebavao "maltretiraš me ovde bolesnog..."Pa jbm ti sve...Šta je ovo!P.S. : Verujem da će ovi sa AS da sad da ga "svojataju". Crkli dabogda Edited June 3Jun 3 by Frank Pembleton