10 hours ago10 hr nadam se da je fake. ako je istina zao mi je. bas mi je bio gotivac. boske brat u bgdu, nikom ni po babu ni po stricevima
10 hours ago10 hr Au, kako to... upravo sam slušao najavu finala sa Milošem snimljenu valjda juče. Tuga
10 hours ago10 hr Jbt glas mu nešto bio promukao, čitam komentare, pitaju šta mu je. Ne mogu da verujem jebeno. Au.
10 hours ago10 hr Videh kod Bugara RIP story, ne bi se zajebavali...Strašno, zna li se šta bi???Infarkt?
10 hours ago10 hr Author tuga. baš sam voleo da ga slušam, i u prenosu i u udvajanju i x&opokoj mu dobroj dušiemeđu kolegama ćemo ga uvek citirati(kad neko traži neku glupost) “kome treba ročesti”
10 hours ago10 hr 3 minutes ago, Valk said:Videh kod Bugara RIP story, ne bi se zajebavali...Strašno, zna li se šta bi???Infarkt?Verovatno. Kada neko iznenada umre, a bio zdrav, uglavnom je infarkt.
10 hours ago10 hr Užas, ne mogu da verujem... Juče sam slušao&gledao udvajanje, čovek raspoložen, delovao najnormalnije.Učinilo mi se da je naglo smršao u poslednje vreme, ali nije mi ni na kraj pameti bio neki zdravstveni problem.
10 hours ago10 hr Jednom sam usao u lift u kome su bili on i neki njegov prijatelj. Pozdravio sam ga, rekao da je Bosna najaca zemlja na planeti na sta se on nasmejao i rekao neku salu, da li je bilo nesto oko cevapa ili bureka. Pocivao u miru, tuga.
10 hours ago10 hr Jbt gledao udvajanje i on se zajebavao "maltretiraš me ovde bolesnog..."Pa jbm ti sve...Šta je ovo!P.S. : Verujem da će ovi sa AS da sad da ga "svojataju". Crkli dabogda Edited 10 hours ago10 hr by Frank Pembleton