8 hours ago8 hr Jbt život. Baš me je potreslo ovo, kao da mi je neko najbliži preminuo. Baš je smršao bio, ne znam da li je bilo nešto podmuklo ispod toga, ili samo infarkt, ali strašno. Neverovatno harizmatičan lik, jedini košarkaški podkast koji sam gledao. Preživeo je i sigurno mnogo veliki stres i šikaniranje kad su ga oterala govna sa Arene.
8 hours ago8 hr ne mogu da verujem. nije on ovo zasluzio. s koliko ljubavi je taj covek pricao, svaki put kada sam ga slusao ulepsao mi je dan. nedostajaces Edine
8 hours ago8 hr Sad sam pročitao.Baš mi je žao, voleo sam njegove emisije i prenose.Eh, da mu je laka crna zemlja ...
8 hours ago8 hr Popular Post Đubrad odvratna https://www.tvarenasport.com/kosarka/vesti-iz-kosarke/70253/preminuo-edin-avdic-kosarkaski-novinar-smrt/news/
8 hours ago8 hr 2 minutes ago, sasha said:Đubrad odvratnahttps://www.tvarenasport.com/kosarka/vesti-iz-kosarke/70253/preminuo-edin-avdic-kosarkaski-novinar-smrt/news/bednici, želim im sve najgore
8 hours ago8 hr Author Just now, garmonbozia said:bednici, želim im sve najgorena ig krenuli ljudi da ih naduvavaju pa zaključali komentarevrv su ih do sad izbrisalieizbrisali su ih
8 hours ago8 hr Popular Post Погледао сам опет последње Удвајање. Какав крај... Един се шали "Шта ми радиш узимајући у обзир мије стање" Милош каже како неће подкаст сам да се сними и да не може да стави картонског Едина на његово место. И за крај, видимо се следеће недеље, ћао...Един је далеко превазишао своју професију. Преготиван лик. Паметан, са много знања.Последњих пар година кошарку гледам увек са мутираним тоном, осим када је он преносио.Остаће запамћен!
7 hours ago7 hr Popular Post Feeling kao kad je stigla vest za Kobija, prosto ne možeš da veruješ šta čitaš. Malo sam tražio dlaku u jajetu u njegovim podkastima i pisao razna kritička sranja, ali sam svaki upijao. Nema sumnje da se radi o najboljem košarkaškom novinaru na ovim prostorima u poslednje dve decenije. Broj znamenitih košarkaških ikona iz celog sveta na njegovoj sahrani će to i potvrditi. Ostaje praznina koju nema ko da popuni.