March 31, 20251 yr Odličan Mirković kod Mileta. Bivši direktor marketinga Nike i Jordan za evropu. Gomila anegdota sa Džordanom, i ostalim vrhunskim sportistima s kojima je sarađivao. Takođe strava priče iz perioda s kraja 80tih kad se zaljubio u košarku u Hali sportova. Edited March 31, 20251 yr by Mindaugas Žukauskas
April 2, 20251 yr hilfe, hilfe, koje sve domaće basketaške podkaste znate?ispod obruča - edin i milošjao mileedinov iks-oksluka i kuzma (luzma?)1na1 infinity lighthouse
April 2, 20251 yr 2 minutes ago, goofs said:hilfe, hilfe, koje sve domaće basketaške podkaste znate?ispod obruča - edin i milošjao mileedinov iks-oksluka i kuzma (luzma?)1na1 infinity lighthouseJa sam naleteo na ovaj sa Savanovićem Tripl dabl
April 2, 20251 yr 10 minutes ago, goofs said:hilfe, hilfe, koje sve domaće basketaške podkaste znate?ispod obruča - edin i milošjao mileedinov iks-oksluka i kuzma (luzma?)1na1 infinity lighthousePoint Guts. Možda i najbolji.
April 6, 20251 yr On 5. 4. 2025. at 11:46, goofs said:Ne sviđa mi se šta su uradili od ovog podkasta, postaje "Žitije Lebronovo"Pa nema tu pomoći. Previše jaka pojava, da ne "usisa" sve...
April 6, 20251 yr Pa da, ali prva sezona je stvarno bila priča o košarci i evoluciji, izmenama, akcijama, Gortat screen itd, dodavali su oni svoja iskustva u to, ali akcenat je bio na basketu. Baš je bio podkast, ali sa malo stručnije basketaške strane.Ova sad epizoda je kao da je Neš novinar i radi intervju sa Lebronom, sve o njemu, motivacija, život, i na kraju o košarci, ali isključivo kroz sliku Lejkersa.Ono sam voleo da pogledam, ovo sad neću ako i druga epizoda bude ovakva. A gotivim Neša.
May 6, 20251 yr Author dobarbar nismo o hiljaditi put slušali kako ga je greg vodio kod hipnotizera da ostavi cigare