February 2, 20251 yr Petričević tvrdi da nikad ne bi potpisao Majk Džejmsa. U istom podkastu navodi kako mu je propao prvi ugovor u životu (sa Borovicom) jer je morao da prostire pod koze. Ovo je preludo
February 27, 20251 yr Zanimljivo jeste, ali momak je bolestan. Meni ovo deluje kao definicija bipolarnog. Jebiga.
February 27, 20251 yr Author luka i kuzma uveli članarinu platiš 400 kinti da bi gledao dva debilka pa jbt dal su normalni
March 12, 20251 yr udavi ga žabar, super stvari priča, ali kleštima mu izvlačiš rečenice. 55min traje klip, od toga 15min obojica ćute u mikrofon
March 12, 20251 yr Jes, teatralan je sav da ti se smuči, ali nema 3 trenera koje bih radije slušao kad se apstrahuje dramaturgija.
March 12, 20251 yr Author nisam znao ovaj detalj o harvardu onda je tek jasnija širina baze koju poseduje, a koja se reflektuje i na košarku
March 12, 20251 yr Edin se prilicno gubi u ovim razgovorima. Sa Rajakovicem prvo sve vreme na vi, da bi onda u jednom momentu presao na ti. Sa Andreom krenuo kao da su jarani 100 godina, pa onda opet odjednom mu persira. A i uvek vrti ista pitanja, kao da je GM koji bira idealnog trenera za svoj tim pa vodi intervju za posao..
March 12, 20251 yr 2 hours ago, Jimmy Kowalski said: kao da je GM koji bira idealnog trenera za svoj tim pa vodi intervju za posao.. Možda i jeste a da ovi nisu ni svesni
March 17, 20251 yr Poslušao sam i ćelavog 2 kod Edina, poprilično je pametan i elokventan, ali je epizoda dosadna, sat i po priča o tri iste stvari. Najbitniji info je da je rad za selektora, ali da ne bi mogao samo to, fokus je na klubu i svakodnevnom radu.
March 24, 20251 yr Highly unrecommended.Prvih pola sata brsla kako predaje nekoj deci matematiku. Nadobudno do zla boga. Ima taj Maljkovićev stil 'ja pa ja', nešto što me najviše iritira na svetu.