Gradina Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 (edited) Za Čupića . . .Sivic ga ne gotivi jos kad mu bio selektor . Od oktobra 2015 kad je Manojlovićem ga zamenio , Edited August 7, 2022 by Gradina
Constantin Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 20 minutes ago, Gradina said: Za Čupića . . .Sivic ga ne gotivi jos kad mu bio selektor . Od oktobra 2015 kad je Manojlovićem ga zamenio , Mislim da je bio Radinović neki iz Zvezde. Problem je nastao kad ga je Čupić pitao zašto ga menja jer je do tada sve bilo dobro (možda čak ni jedan gol nije primio do tada ali nisam siguran)...to su bile neke kvalifikacije...Sivić dobio papirče, a nije izgleda imun od toga....i to je.
Gradina Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 Just now, Constantin said: Mislim da je bio Radinović neki iz Zvezde. Problem je nastao kad ga je Čupić pitao zašto ga menja jer je do tada sve bilo dobro (možda čak ni jedan gol nije primio do tada ali nisam siguran)...to su bile neke kvalifikacije...Sivić dobio papirče, a nije izgleda imun od toga....i to je. Tako je . Dobijena tekma 5-0 protiv Andore
Gradina Posted August 7, 2022 Posted August 7, 2022 Na sledećoj stavio Manojlovića a potom BORISA Radunovića (Rad pa Atalanta ) ubacio ispred Čupića
Constantin Posted August 8, 2022 Posted August 8, 2022 https://www.juznevesti.com/Sport/Nislije-zele-lepo-mesto-za-fudbal-peticija-na-sajtu-Kreni-promeni.sr.html
Constantin Posted August 9, 2022 Posted August 9, 2022 Živi, zdravi ..Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока 1
MaErAkLoIJA Posted August 9, 2022 Author Posted August 9, 2022 (edited) Ja prosle godine hvalim golmana Petrica i pisao da bi bio pojacanje, vi me nakrsiste ovde. Po svim parametrima prosle sezone odmah iza Borjana. Edited August 9, 2022 by MaErAkLoIJA
Constantin Posted August 9, 2022 Posted August 9, 2022 30 minutes ago, cvetanovic17 said: Jovanović u Izrael, sve lepše od lepšeg Caki i Humac ponovo treniraju .. https://sportske.net/vest/domaci-fudbal/rasipanje-radnickog-otisao-najbolji-igrac-472352 1
Gradina Posted August 9, 2022 Posted August 9, 2022 Ivica najavio 3 bombe uz prethodne petarde 1 bomba otišao Mitrović 2 bomba otišao Jovanović ajde neka pukne i TREĆA DA ODE PROPADALO
Constantin Posted August 9, 2022 Posted August 9, 2022 7 minutes ago, W.F.C. said: Sutnuli im Austrijanci 26 puta na gol. VBR.....
RealNIš Posted August 9, 2022 Posted August 9, 2022 5 hours ago, Gradina said: Raspad NEsistema A tako mi je dobro izgledalo sve na početku: ekipa nikad bolja, trener ok, igrali napadački fudbal posle dužeg vremena, Evropa ambicije za grupnu fazu, pojačanja - bombe...Lepota. I sad... buć, čabar....
Recommended Posts