Jump to content
IGNORED

FK RADNIČKI NIŠ 22/23

MaErAkLoIJA

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, MaErAkLoIJA said:

. . .

Valjda se pita i trener . . .

isto bi mu bilo ocigledno!?!?!?. . .

Ne pita se

I zato bi mu  očigledno bilo isto. . . Jer niko nije stručan kao Propadalo

Posted
2 hours ago, MaErAkLoIJA said:

Meni pa nije jasno ako je toliko dobar zasto nije ostao?

Prvo bonus je a drugo niko nije imun na pare.

Ako je toliko dobar zasto je otisao u patos ligu a ne kod nekog superligasa jer je, da ponovim, bonus igrac. Mogao je da ode i rang nize.

Meni neke stvari stvarno nisu jasne?

Ili decko nije toliko dobar ili sta je u pitanju?

Moze da ga uzmu za dz i lepo profitiraju i plus bonus. I bas niko? Verovatno je nudjen negde?

Niko da ga uzme kao drugog golmana???

Ovo su ti pitanja, kao da sediš u Upravi i pravdaš se....može i ova pitanja ta budu aktuelna i relevantna, ali ajde da prvo odgovorimo na pitanja:

- Šta je (relevantnije je da pitamo "ko je?") preporučilo Drobnjaka za naš gol? Gde je branio prošle godine?

- Na koliko je utakmica branio Dujmović prošle sezone i zašto nije dobio prednost u odnosu na prvog golmana Spartaka?

• +1 1
Posted
7 minutes ago, Constantin said:

Ovo su ti pitanja, kao da sediš u Upravi i pravdaš se....može i ova pitanja ta budu aktuelna i relevantna, ali ajde da prvo odgovorimo na pitanja:

- Šta je (relevantnije je da pitamo "ko je?") preporučilo Drobnjaka za naš gol? Gde je branio prošle godine?

- Na koliko je utakmica branio Dujmović prošle sezone i zašto nije dobio prednost u odnosu na prvog golmana Spartaka?

Slažem se sa tobom i mislima da sam u par navrata zadnjih godina i nalazind takve nelogičnosti kod odredjenih bombastičnih pojačanja. Zadnje što sam analizirao je ovaj golman Crnogorac i identično je i kod njega. E sad na TM što mu digli cenu  a pri tome grejao klupu nema veze sa logikomg . . .

Posted
7 minutes ago, Gradina said:

Slažem se sa tobom i mislima da sam u par navrata zadnjih godina i nalazind takve nelogičnosti kod odredjenih bombastičnih pojačanja. Zadnje što sam analizirao je ovaj golman Crnogorac i identično je i kod njega. E sad na TM što mu digli cenu  a pri tome grejao klupu nema veze sa logikomg . . .

Ma mi bi se udarali s pete u dupe od sreću da možemo da prodamo igrače po cenama na TM ...

Posted
29 minutes ago, Constantin said:

A ti dobro znas da ne sedim ?

Pitanje postavljam da mi bude jasno i da otklonim nelogicnosti.

Neke debilne stvari stvarno covek ne moze da svari na prvu i u neverici mora da pita.

U mojim postovima nadam se da ne vidis zlu nameru ili teznju ka nekoj strani vec bukvalno teznju ka istini?

Ja priznam uvek i gresku i zajeb i neznanje... Meni to nije problem...

• +1 1
Posted
42 minutes ago, MaErAkLoIJA said:

A ti dobro znas da ne sedim ?

Opa....to nešto novo..e...pa da častiš....:D

Po meni, ti si jedan od najkompletnijih Meraklija koje poznajem....👍

• +1 2
Posted
3 hours ago, Gradina said:

Ovog Crnogorca sam ja stavio zato sto je slobodan i sto ima pedigre i ne zato sto sam nesto nacuo, da ne napravim zabunu.

Gledao sam slobodne golmane, Cupic ,ovaj i onaj najskuplji ali da me ubijes ne mogu da se setim prezimena sad. Svakako sve je bolje nego da ostanemo na ovu dvojicu...

Posted
32 minutes ago, MaErAkLoIJA said:

Ovog Crnogorca sam ja stavio zato sto je slobodan i sto ima pedigre i ne zato sto sam nesto nacuo, da ne napravim zabunu.

Gledao sam slobodne golmane, Cupic ,ovaj i onaj najskuplji ali da me ubijes ne mogu da se setim prezimena sad. Svakako sve je bolje nego da ostanemo na ovu dvojicu...

Verujem u tvoju dobronamernost . Imaš one čaršafe koji neke nerviraju , mene ne . Znaš kako  , prezirem one koji nešto znaju a ćute jer nemaju zeleno svetlo  od onih u čije dupe su se uvukli, a ko bajagi su brižne verne Meraklije. Ja kad imam vest , saznanje ili naznaku nečega ja o tome pišem , što im izaziva nervozu. Neki od njih su se pritajili , neki nove nickove otvorili ali još dublje se zavlače u anus svog gazde.

Uz put skola je ostala bez vrsnog trenera Dragana Gavrilovića Gavre , koji je opet otplovio put istoka. 

• +1 1
Posted

I ko je iz prve utakmice u Evropi ove godine doneo vise bodova za koeficijent, mi ili partizani? 

• Haha 2
Posted
1 hour ago, Captain_Darling said:

I ko je iz prve utakmice u Evropi ove godine doneo vise bodova za koeficijent, mi ili partizani? 

Ne staj im na muku. Nije mi jasno samo kako ih nisu dotepali...nego, odbrana im gora nego naša.

Posted

A tek Čuka što rasipa koeficijente . Do koliko li će broji Twente u drugom poluvremenu. 

Posted

Mladjović u Mladost GAT...

• Haha 1
Posted
41 minutes ago, Constantin said:

Mladjović u Mladost GAT...

Znači njih dobijamo sa dva penala 

😂😂😂

• Haha 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...