Ted Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 34 minutes ago, W.F.C. said: Pobeda nad Zvezdom, retko se desava pa se pamti. fatal error has occurred - the process must be terminated..... 1
MaErAkLoIJA Posted August 13, 2022 Author Posted August 13, 2022 (edited) Vratili Zavisu. Sad da vrate Kojica. Plus da ne uskrate coveka za to jos jedno pojacanje. https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/mrkic-posle-sivica-bas-radikalan-zaokret/427707 Edited August 13, 2022 by MaErAkLoIJA
Constantin Posted August 13, 2022 Posted August 13, 2022 Posle utakmice, navijači neko "predavanje" održaše našim fudbalerima. Gledah i grobare koji su svojim ljubimcima tražili i dresove da skinu. Oni ne znaju, jer i za teže učinjena nisu odgovarali, ali učinili su krivično delo Nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi iz čl.344 stav 2 gde je zaprećena kazna zatvora od 6 meseci do 5 godina. Ne znam kolika je kazna za Vučiću pederu, ali i sa ovim bi trebao neko da se pozabavi, da se tzv navijači ne ponašaju kao gazde klubova. Nek udju lovu, kupe mesto u Nadzornom odboru, i nek odlučuju. 1
MaErAkLoIJA Posted August 14, 2022 Author Posted August 14, 2022 Lalat ponovo izgubuo, vredjali ga protivnicki navijaci, bio prekinut mec na kratko zbog toga... Treba da pokusaju nasi da ga vrate. On nam je spas u ovom casu. Plus ako bi dosao ubedio bi jednog ili dva igraca sa pedigreom da dodju. Mrka nije trener za celu sezonu, on moze da napravi bum jednu do dve utakmice kao i do sada. Njegove ekipe igraju sve gore kako duze sedi na klupi, zato sto ga protivnici procitaju. Neka mu se zahvale tako sto ce Marka da ubace da trenira sa ekipom i da se bori za mesto i nek traze drugog trenera. Ne znam sta vi mislite o resenju Mrkic? Da je vredeo ne bi posle Radnickog trenirao Dubocicu vec bi ga neki tim iz super ili prve lige pozeleo za trenera, uz to nije "skup" trener?
zikaPantelej Posted August 14, 2022 Posted August 14, 2022 1 hour ago, MaErAkLoIJA said: Lalat ponovo izgubuo, vredjali ga protivnicki navijaci, bio prekinut mec na kratko zbog toga... Treba da pokusaju nasi da ga vrate. On nam je spas u ovom casu. Plus ako bi dosao ubedio bi jednog ili dva igraca sa pedigreom da dodju. Mrka nije trener za celu sezonu, on moze da napravi bum jednu do dve utakmice kao i do sada. Njegove ekipe igraju sve gore kako duze sedi na klupi, zato sto ga protivnici procitaju. Neka mu se zahvale tako sto ce Marka da ubace da trenira sa ekipom i da se bori za mesto i nek traze drugog trenera. Ne znam sta vi mislite o resenju Mrkic? Da je vredeo ne bi posle Radnickog trenirao Dubocicu vec bi ga neki tim iz super ili prve lige pozeleo za trenera, uz to nije "skup" trener? Ma mislim da i da su ga tražili da bi ga boleo cvetko da se bavi trenerskim poslom, ima si on druge okupacije... Vidiš da sve što je trenirao je u krugu od 100ak kilometara od Niša 1
Gradina Posted August 14, 2022 Posted August 14, 2022 Neko reče ,,sad će ubijanje od trčanje kod Mrku''... Pa o kod Pakulta je bilo padanje od trčanja a o kod Lakata. E sad to može kod Lalata e ne može kod drugih. Zašto ?
Constantin Posted August 14, 2022 Posted August 14, 2022 40 minutes ago, Gradina said: Neko reče ,,sad će ubijanje od trčanje kod Mrku''... Pa o kod Pakulta je bilo padanje od trčanja a o kod Lakata. E sad to može kod Lalata e ne može kod drugih. Zašto ? Ja sam nešto na tu temu, a pitanje, odnosno uvod, baš ne razumem....
W.F.C. Posted August 14, 2022 Posted August 14, 2022 Redzino gostovanje u Plejof, ko nije, vredi pogledati... U nastavku Marko Randjelovic. 1
Constantin Posted August 14, 2022 Posted August 14, 2022 3 hours ago, W.F.C. said: Redzino gostovanje u Plejof, ko nije, vredi pogledati... U nastavku Marko Randjelovic. Ništa novo nije rekao, što ceo grad, a i mi ovde nismo znali. Povremeno bi da stisne, a poneka i da prdne.... Dok se sediš u NO primaš kintu, samo se kiselo smeškaš, ali zato kad ispadneš višak, onda pametuješ. Ja bi iz Redžine besede izdvojio odgovor na Dejićevo pitanje zašto legende Radničkog ne udju u klub - "A šta ćemo mi tamo"....eto.
Constantin Posted August 14, 2022 Posted August 14, 2022 A be Nišlije......ima li šta novo. Jel će se zanovi Mrka il će izvede isti sastav protiv Kolubare....evo je sreda za čas.
Gradina Posted August 15, 2022 Posted August 15, 2022 13 hours ago, Constantin said: Ništa novo nije rekao, što ceo grad, a i mi ovde nismo znali. Povremeno bi da stisne, a poneka i da prdne.... Dok se sediš u NO primaš kintu, samo se kiselo smeškaš, ali zato kad ispadneš višak, onda pametuješ. Ja bi iz Redžine besede izdvojio odgovor na Dejićevo pitanje zašto legende Radničkog ne udju u klub - "A šta ćemo mi tamo"....eto. Istina ali nije nastavio ,,A šta ćemo mi tamo kad imaju većinu i prećutnu podršku vlasti" E pa imao je i Kokeza pa je nema više, doduše nestao je bez ikakve odgovornosti. Nadam se da ovi neće.
Constantin Posted August 15, 2022 Posted August 15, 2022 U medjuvremenu tražimo golmana i.....šta bi mi ? Dobrog golmana na pozajmicu ili onog kojeg nije hteo Sivić?
Constantin Posted August 15, 2022 Posted August 15, 2022 20 minutes ago, Gradina said: Istina ali nije nastavio ,,A šta ćemo mi tamo kad imaju većinu i prećutnu podršku vlasti" E pa imao je i Kokeza pa je nema više, doduše nestao je bez ikakve odgovornosti. Nadam se da ovi neće. Prvo što je uradio Tončev kad je preuzeo Radnički, promenio je način izbora NO i sad može da ga smeni samo Vučić.
MaErAkLoIJA Posted August 15, 2022 Author Posted August 15, 2022 (edited) 44 minutes ago, Constantin said: U medjuvremenu tražimo golmana i.....šta bi mi ? Dobrog golmana na pozajmicu ili onog kojeg nije hteo Sivić? Zasto pozajmica. Ilic je bonus i treba mu dati sansu a imati jos jednog u rezervi. Ovoj dvojici bih se zahvalio. Dujmovic i vredi nesto ali onaj od prosle godine. Ipak i onaj od prosle godine je imao dosta mana pa bih potrazio neko srecnije resenje ali nikako Kahrimana. Ne znam da li Ilic sad moze da se vratijer je verovatno potpisaougovor. Ako ne moze ja svim srcem zelim Djordja Nikolica, jeb ga osecaj 😁 Edited August 15, 2022 by MaErAkLoIJA
Recommended Posts