Heaviside Posted March 30 Posted March 30 5 minutes ago, Milošica said: Eh gde ide svet Strašno brt na šta sam spao
Dada Posted March 30 Posted March 30 Dragi Dzejmi, Nadam se da ovo pismo nece zavrsiti u kosu. Sa radoscu smo primili vest da si otvorio restoran u Beogradu i pozurili da isprobamo jela napravljena po tvojim receptima. Ako restoran bude dobro poslovao (a nadamo se da hoce), zamolili bismo te da ulozis nesto novca za kupovinu suncobrana u basti. Srdacan pozdrav od Beogradjana koji su, uprkos izboru lokacije koju si odabrao u mrskom BNV, odlucili da deo svoje crkavice potrose tako sto ce utoliti glad bas u tvom restoranu 5
Dada Posted March 30 Posted March 30 A sad ozbiljno: rezervisala sam sto preko sajta, izabravsi bastu, posto je vremenska prognoza govorila da ce biti lep dan. Rezervacije funkcionisu, bira sa za koliko osoba, datum i vreme (termini na po pola sata), basta/unutra. Unutra je lepo, prostrano i svetlo, napolju nema suncobrana, sunce neumoljivo przi, mogucnosti da se ispregovara drugi sto nema jer je sve rezervisano. Konobar ljubazan momak, nenametljiv. Meni https://www.jamiesitalian.rs/RS/ji-serbia/menu/main-menu/
Milošica Posted March 30 Posted March 30 6 hours ago, Heaviside said: Strašno brt na šta sam spao Izvini brate, preterao sam. @Dada Hrana? 1
Dada Posted March 30 Posted March 30 Naruceno - Vege daska za dvoje, Piletina milaneze, Ravioli sa tartufima, Avokado salata. Vege daska za dvoje (u prvom planu je kaponata), dole sa desne strane pohovane bukovace Piletina Milaneze ukusna i ljuta 🤨 Ravioli sa tartufima je primo piatto, te je zapravo jedan veliki raviol unutar koga je bilo zivo jaje, koje curi kad se rasece 1 2
kud u maglu Simoviću Posted March 30 Posted March 30 deluje vrlo zanimljivo cenovni opseg od € do €€€€€?
Dada Posted March 30 Posted March 30 Avokado tanjir zivopisan: crni pirinac, pola avokada, barena cvekla, pilirane tikvice (🙂), salata, ceri paradajz, mocarela Pirinac tvrd, na ivici jestivosti, blize nejestivom; pilirane (i dalje mi je smesno) tikvice tanke, posoljene, blago zakiseljene i preukusne, cvekla nezacinjena, avokado 8/10, sa sosom preko koji lici na ajvar, ali nije, ne vuce na papriku. Na slici vidite i konzervu pelata, jer se konzerve pelata koriste kao podupiraci za daske sa predjelom. Da nije bilo 100C, narucila bih neku pastu (karbonaru, na primer), ovako ce ostati za drugi put. Pice deluju ok, ali ima sad dosta dobrih pica u gradu. U Budimpesti sam u Dzejmijevom restoranu jela bruskete i bolonjeze, kao i picu, pa me sad to nije zanimalo. Sve u svemu, ok, moze da se ide, a i ne mora. Restoran sa italijanskom, ili “italijanskom” hranom, da nije Dzejmi, ne bi bio nista drugo do jedan od takvih u gradu. 1 1
Dada Posted March 30 Posted March 30 @kud u maglu Simoviću stavila sam gore link sa menijem i cenama - za trenutne bg okolnosti cene su ok. Ukupan utisak - ok, mesto se tek otvorilo, ekipa koja radi se uigrava (pa se ceka dosta na hranu) 7/10. Sad videh da je bio Vucic, pa bi okolnost da se moze izaci tamo na rucak i sresti on, srozava ocenu na 0/10 (za sta nije kriv Dzejmi, ali tako je) 2
zorglub Posted March 31 Posted March 31 7 hours ago, Dada said: Na slici vidite i konzervu pelata, jer se konzerve pelata koriste kao podupiraci za daske sa predjelom. Taj pelat sam do prošle godine na akcijama kupovao u Tempu, koštao je čini mi se 79.90RSD. Vrlo čudan flex za restoran sa tim cenama.
Ras Posted March 31 Posted March 31 (edited) 4 hours ago, zorglub said: Taj pelat sam do prošle godine na akcijama kupovao u Tempu, koštao je čini mi se 79.90RSD. Vrlo čudan flex za restoran sa tim cenama. Mutti proizvodi nisu jeftini, konzerva u Maksiju košta i preko 300 dinara. Ukoliko se može kupiti po ceni koju navodiš, onda treba napraviti zalihe. Inače Mutti proizvode kupujem po znatno prihvatljivijim cenama od onih u Maksiju, u prodavnicama koje prodaju staroplaninske sireve. Konzerva paradajza koji je u komadu je 200, odlična pasta od paradajza u tubi je 180 din, itd.... Edited March 31 by Ras 1
beeva Posted April 1 Posted April 1 Dušanovac ili ovamo preko aceste Ustanička, potez, koji restoran valja zabosti, imam par sati lufta sutra.
Eleniko Posted April 1 Posted April 1 dušanovački cvet, boka, stari bunar sve valja, obrati pažnju na bubrežnjak u 1 i 3 1 1
April Posted April 1 Posted April 1 Epski ćevapi kod Goje, preko autoputa, blizu Dušanovačke pijace. Buvara, skupa, 700 kinti porcija, ali lepinje su čista poezija. 3
JakeBlues Posted April 3 Posted April 3 Dobri su ćevapi kod Goje, samo ne vole kad im se prigovori da je kajmak koji dodatno naplaćuju veličine klikera
Ras Posted April 3 Posted April 3 (edited) Umesto Kupac je (uvek) u pravu, Goja poručuje Kurac je u pravu! To bi otprilike bila njegova strategija građenja odnosa sa korisnicima. Edited April 3 by Ras 3 6
Recommended Posts