aram Posted March 29, 2024 Posted March 29, 2024 Da banujem Džejmi Olivera? Rado bih PS: sa paeljom je prošao još gore, tvrdi da je dobijao i smrtne pretnje
askeladden Posted March 29, 2024 Posted March 29, 2024 Jasta,tamo neke 2010 narucio carbonara take away dostava na posao.2500 dinara.Evo jos se secam bednog osecaju dok sam placao saku spageta. 1
Frile Posted March 29, 2024 Posted March 29, 2024 13 minutes ago, aram said: PS: sa paeljom je prošao još gore, tvrdi da je dobijao i smrtne pretnje da li ju je oplemenio pa metio malo karija?
aram Posted March 29, 2024 Posted March 29, 2024 Još gore, chorizo, a to je big no-no. A onda i šargarepu, gomilu graška... otprilike ovo:
askeladden Posted March 29, 2024 Posted March 29, 2024 4 hours ago, aram said: Još gore, chorizo, a to je big no-no. A onda i šargarepu, gomilu graška... otprilike ovo: da je dodao jos dva tri krompira i da lepo napise djuvec iz Spanije
zorglub Posted March 29, 2024 Posted March 29, 2024 Ako mi je išta urnebesno, to je talijanska uber-pasija i padanje u fras na recepte koji nisu onako kako ih je nonna pravila. Bez da branim Džejmija, jer oduvek mi je nešto smetalo kod njega - ima ona epizoda kad putuje Italijom, a u svakom selu imaju svoj način spremanja nekog jela i ako nije BAŠ tako zgotovljeno, samo što ne potežu noževe i sekire. Narod koji je svetu dao nebrojene filozofe, naučnike i umetnike, kroz istoriju zadužio svet na x načina, hoće do poslednjeg da se bije jer si prelomio špagete ili jer si naručio kapućino poslepodne, komedija. Razumem ako restoran tvrdi da služi jela po Italo-domorodačkim receptima u koje stavlja što tamo ne ide, ili oduzima što je obavezno, ali ta zgražavanja na lokalne i personalne varijacije su čist piš. 4
Dada Posted March 29, 2024 Posted March 29, 2024 1 hour ago, zorglub said: Ako mi je išta urnebesno, to je talijanska uber-pasija i padanje u fras na recepte koji nisu onako kako ih je nonna pravila. Bez da branim Džejmija, jer oduvek mi je nešto smetalo kod njega - ima ona epizoda kad putuje Italijom, a u svakom selu imaju svoj način spremanja nekog jela i ako nije BAŠ tako zgotovljeno, samo što ne potežu noževe i sekire. Narod koji je svetu dao nebrojene filozofe, naučnike i umetnike, kroz istoriju zadužio svet na x načina, hoće do poslednjeg da se bije jer si prelomio špagete ili jer si naručio kapućino poslepodne, komedija. Razumem ako restoran tvrdi da služi jela po Italo-domorodačkim receptima u koje stavlja što tamo ne ide, ili oduzima što je obavezno, ali ta zgražavanja na lokalne i personalne varijacije su čist piš. Mi nismo dali svetu nebrojene filozofe, naucnike i umetnike, ali kad se pocne sa dinstano-vs-sveze-meso-u-sarmu razgovorom ume da se zavrsi lose. 5
kud u maglu Simoviću Posted March 29, 2024 Posted March 29, 2024 1 hour ago, zorglub said: Ako mi je išta urnebesno, to je talijanska uber-pasija i padanje u fras na recepte koji nisu onako kako ih je nonna pravila. Bez da branim Džejmija, jer oduvek mi je nešto smetalo kod njega - ima ona epizoda kad putuje Italijom, a u svakom selu imaju svoj način spremanja nekog jela i ako nije BAŠ tako zgotovljeno, samo što ne potežu noževe i sekire. Narod koji je svetu dao nebrojene filozofe, naučnike i umetnike, kroz istoriju zadužio svet na x načina, hoće do poslednjeg da se bije jer si prelomio špagete ili jer si naručio kapućino poslepodne, komedija. Razumem ako restoran tvrdi da služi jela po Italo-domorodačkim receptima u koje stavlja što tamo ne ide, ili oduzima što je obavezno, ali ta zgražavanja na lokalne i personalne varijacije su čist piš. burek sa sirom style 3
zorglub Posted March 29, 2024 Posted March 29, 2024 2 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: burek sa sirom style To je lajt varijanta, bosančerosi bi morali na aparate kada bi shvatili da bosforski grandaddies of the dish imaju verzije sa i sa sirom i sa zeljem, koje takođe zovu börek. 4
ivy Posted March 30, 2024 Posted March 30, 2024 8 hours ago, zorglub said: To je lajt varijanta, bosančerosi bi morali na aparate kada bi shvatili da bosforski grandaddies of the dish imaju verzije sa i sa sirom i sa zeljem, koje takođe zovu börek. i sa patlidzanom i sa krompirom i slatka sa pudingom boregi/borek je bukvalno rec za pitu-urolano testo sa raznim nadevima spremljeno na sve moguce nacine 1
Sammael Posted March 30, 2024 Posted March 30, 2024 Od mesta koje sam u poslednje vreme obišao: - Faro na Vračaru - sve preporuke. Obavezno probati karfiol za predjelo. - Pampour wine bar u Njegoševoj - vrlo lepa atmosfera, cene vina korektne (jako dobra valpolicella na čašu 1100 din, za lošiju sam plaćao i 2x toliko u BGD), jako lepi sirevi, pačeći kanapei zanimljivi iako za moj ukus preslani - Jerry NBG - i dalje drži nivo usluge i hrane, meni i dalje 100x bolji nego Bela reka - Korzo splav - devojka baš zadovoljna sušijem, mene ne radi ta vrsta hrane ali im je osso bucco bolonjeze u top 5 pasta koja sam skorije jeo - Le Fer - renovirani splav, kokteli dobri, hrana u najboljem slučaju prosečna - Trpeza u MML - isto kao uvek, predobro i preobilno 2 1
Heaviside Posted March 30, 2024 Posted March 30, 2024 (edited) On 23. 3. 2024. at 21:41, Eleniko said: bad ramen je ozbiljan posao, to je isti vlasnik kao i bad sushi koji je već 20 godina u beogradu, filipinac, otac mu je bio šef kuhinje ebisua na vrhu square 9 koji je do dana današnjeg sa svom proliferacijom azijskih restauracija u gradu - prosto neprejebiv. On je u bad sušiju, u bad ramenu mislim da mu je baš otac i obojica su manjinski vlasnici. Većinski vlasnik oba restorana je grk rođeni beograđanin. U bad sušiju često sačekam zoru kada sam u Beogradu… Edited March 30, 2024 by Heaviside
Milošica Posted March 30, 2024 Posted March 30, 2024 3 hours ago, Heaviside said: On je u bad sušiju, u bad ramenu mislim da mu je baš otac i obojica su manjinski vlasnici. Većinski vlasnik oba restorana je grk rođeni beograđanin. U bad sušiju često sačekam zoru kada sam u Beogradu… Eh gde ide svet
Recommended Posts