vememah Posted December 27, 2022 Posted December 27, 2022 (edited) http://epsdistribucija.rs/pdf/GI_ODS_2021.pdf (strana 6) Edited December 27, 2022 by vememah
đorđe geprat Posted December 27, 2022 Posted December 27, 2022 po nekim mojim davnim saznanjima realni gubici usled prenosa i transfomacije bi trebalo da su oko 7%@Moonwalker to sigurno bolje zna. sve ovo iznad je posledica krađe struje i nenaplaćenih a fakturisanih računa. setite se lepe brene. nije krala, samo nije plaćala. veruje da je ovaj drugi deo veći od prvog. praštajte ako grešim oko ovog 7%. odavno sam van struke.
Spooky Posted December 29, 2022 Posted December 29, 2022 On 21.10.2022. at 20:00, renne said: oko 15kwh godišnje Bogami moj već pomenuti SBB digital receiver troši 4kw sedmično (merio preko onog malog uredjajčića što ide na utičnicu) a on i frižider (za koji naravno očekujem da troši) mi pojeli skoro svu struju dok nisam bio tu,.tako da preostala uglavnom novija elektronika ne troši puno fantomske struje. 1
borris_ Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 Preporucujem vam da procitate ovaj francuski strip Le monde sans fin World Without End Welt ohne Ende Crtez: Christophe Blain Prica: Jean-Marc Jancovici (potrazite n'a internetu o njemu) Odlicna strip koji pokazuje u kakvim smo u stvari govnima. Jancovici preporucuje neka radikalna rijesenja kao na primjer drasticno smanjenje avionskih letova (max dva do cetiri po osobi i to ne godisnje nego za svoj zivotni vijek). Preporucuje isto tako drasticno smanjenje upotrebe automobila kao i kraj fosilne energije. 1
Sestre Bronte Posted December 30, 2022 Posted December 30, 2022 Hvala, nisam čitao strip, ispraviću to. Nikako ne možemo da se izvučemo iz situacije u kojoj smo, a razlog je što skupljamo pare sms-om da izlečimo dete. Društvo koje ima takav sistem vrednosti mora da propadne. Društvo koje uvodi zabranu abortusa, koje nema univerzalnu zdravstvenu zaštitu, društvo koje je razvoj nauke prepustilo privatnim firmama - mora da propadne. 5
Mel Posted December 31, 2022 Posted December 31, 2022 10 hours ago, borris_ said: Preporucujem vam da procitate ovaj francuski strip Le monde sans fin World Without End Welt ohne Ende Crtez: Christophe Blain Prica: Jean-Marc Jancovici (potrazite n'a internetu o njemu) Odlicna strip koji pokazuje u kakvim smo u stvari govnima. Jancovici preporucuje neka radikalna rijesenja kao na primjer drasticno smanjenje avionskih letova (max dva do cetiri po osobi i to ne godisnje nego za svoj zivotni vijek). Preporucuje isto tako drasticno smanjenje upotrebe automobila kao i kraj fosilne energije. Pa mislim da smo doomed te doomed...
borris_ Posted December 31, 2022 Posted December 31, 2022 6 minutes ago, Mel said: Pa mislim da smo doomed te doomed... Ima prevod na hrvatskom (Fibra) https://www.fibra.hr/katalog/izdanja/kolorka-233-svijet-bez-kraja/820/ 1
vememah Posted January 15, 2023 Posted January 15, 2023 On 3.1.2023. at 9:53, gospa buba said: vratice se nash elektroenergetski kolaps Ove sezone ič.
gospa buba Posted January 24, 2023 Posted January 24, 2023 necu nishta da kazem.sent from bash mnogo dobar novi bubamoto 1 1
mraki Posted January 25, 2023 Posted January 25, 2023 Sve je u redu, obratila se ministarka putem Instagrama…
James Marshall Posted January 25, 2023 Author Posted January 25, 2023 (edited) To opet Mića sabotira onaj "Pro-mont" ili kako se zovu oni podizvođači od Grčićevog jarana, što dolaze na svaki protest protiv sadašnje uprave Super mi je taj Grčić, taj je toliko operisan od politike i realnog sagledavanja sebe da misli da će ako se EPS dodatno sjebe da će neko (čitaj Vučić) da kaže "e da nam je sad tu Mića" Doduše, ako je Vučić mogao da rehabilituje sve one ratne zločince, Kertesa, Vladislava Jovanovića, Komrakova, na kraju i Gašića, pa nije Mića najgori Edited January 25, 2023 by James Marshall 2
Profesionalac Posted January 25, 2023 Posted January 25, 2023 11 hours ago, vememah said: Kakva interpretacija vesti od strane tviteraša Pomislio bi čovek da je pola TENT-a otklizalo u Kolubaru 1
Profesionalac Posted January 25, 2023 Posted January 25, 2023 Ok, onda preusmeravam komentar na autora vesti 1
Recommended Posts