Caligula Posted September 1, 2018 Author Posted September 1, 2018 (edited) Edited September 1, 2018 by Caligula
Budja Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 16 hours ago, Krampa said: Sta je razlika izmedju koncepta i suštine u umjetničkom radu? Pisao sam o dihotomiji forma vs. ideja, na koncept vs. sustina ne umem da odgovorim jer mi se cini da forma nije isto sto i koncept niti je sustina isto sto i ideja.
roksi Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 kada slika govori vise od reci:) john baldessari, 'what is painting', 1966-68, synthetic polymer paint on canvas a moze i ovo: on kawara, 'july 10.2014', 2014, synthetic polymer paint on canvas
Caligula Posted September 1, 2018 Author Posted September 1, 2018 (edited) Vadi ih ovaj synthetic polymer, ima to da traje u pizdu materinu ja da sam cistacica ja bi ovo bacio Edited September 1, 2018 by Caligula
roksi Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Just now, Caligula said: Vadi ih ovaj syntetcs polymer, ima to da traje u pizdu materinu ja da sam cistacica ja bi ovo bacio drugo ne bih ni ocekivala ali picasso i duchamp su geniji, a ovi supljiraju. da li te uopste put, ikada, naneo na ove umetnike:) ?
Caligula Posted September 1, 2018 Author Posted September 1, 2018 (edited) 1 minute ago, roksi said: drugo ne bih ni ocekivala ali picasso i duchamp su geniji, a ovi supljiraju. da li te uopste put, ikada, naneo na ove umetnike:) ? Roksi, oni nisu umetnici no kopirajteri, imam ih u agenciji u kojoj radim dvadesetak talentovanijih edit: izvini, ako ti se ovo dopada imas topik Savremena Umetnost, ovo je topik Kritika Savremene Umetnosti pa ovde, sto rece Krampa, istresamo frustracije jer numemo da napisemo datum na sintetickom polimeru Edited September 1, 2018 by Caligula
Meazza Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 (edited) Priznajem da je i meni ovo utterly dull. Ovo zaista nekog uzbudi, pogodi, zanese, dovede u ekstazu? Edited September 1, 2018 by Meazza
roksi Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 (edited) 7 minutes ago, Caligula said: Roksi, oni nisu umetnici no kopirajteri, imam ih u agenciji u kojoj radim dvadesetak talentovanijih eto. kada dobijem na lotou, ima da ti platim put bar do tejta i mome. edit: sori, izmaklo mi - talentovaniji u cemu tacno? Edited September 1, 2018 by roksi
Caligula Posted September 1, 2018 Author Posted September 1, 2018 Just now, roksi said: eto. kada dobijem na lotou, ima da ti platim put bar do tejta i mome. Ne trudi se, preprodao bih karte
roksi Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Just now, Caligula said: Ne trudi se, preprodao bih karte your loss. veruj mi. ako si neko ko smatra duchampa + picassoa genijima, uskracujes si uzitak.
roksi Posted September 1, 2018 Posted September 1, 2018 Just now, Caligula said: ma salim se, volim ja da putujem dogovoreno. i ja cim steknem zgoditak, javljam.
Caligula Posted September 1, 2018 Author Posted September 1, 2018 (edited) Pazi, kako stvari teku, ne bi me iznenadilo da Marinche napravi i neku lutriju Edited September 1, 2018 by Caligula
Caligula Posted September 1, 2018 Author Posted September 1, 2018 (edited) 1 minute ago, roksi said: cek, ti to mene malo poistovecujes? ne bre nego racunam da ne uplacujes ovaj narodni loto nego cekas neki sa jakim konceptom Edited September 1, 2018 by Caligula
Recommended Posts