Zaboravan Posted December 10, 2023 Posted December 10, 2023 Jbt Trnava promet... Bez zajebancije imati tu radnju u blizini i kućni budžet bi bio bar 30% u plusu 2
Sandradjer Posted December 30, 2023 Posted December 30, 2023 Imate u Aromi 1000din/kg. Odlican (mix gaude i parmezana). Uz casu crnog vina nista lepse 2 6
Ras Posted January 18, 2024 Posted January 18, 2024 Pamučni čaršavi (lastiš!) u Emmezeti su (pored ostalog) na sniženju, pa trenutno imaju cenu koja teško može da bude povoljnija. 2
Sandradjer Posted January 18, 2024 Posted January 18, 2024 1 hour ago, Ras said: Pamučni čaršavi (lastiš!) u Emmezeti su (pored ostalog) na sniženju, pa trenutno imaju cenu koja teško može da bude povoljnija. Sve dimenzije? Do kad traje akcija?
Ras Posted January 18, 2024 Posted January 18, 2024 7 minutes ago, Sandradjer said: Sve dimenzije? Do kad traje akcija? Do 22. januara. 1
Sandradjer Posted February 2, 2024 Posted February 2, 2024 U maxiju na akciji, duplo jeftinije. Za instant dorucak sasvim pristojan proizvod 3 1 1
Svemir Zeka Posted February 2, 2024 Posted February 2, 2024 Jery ima od integralnog testa 1 hour ago, Sandradjer said: U maxiju na akciji, duplo jeftinije. Za instant dorucak sasvim pristojan proizvod 1
Sandradjer Posted February 2, 2024 Posted February 2, 2024 Mislim da nema. Na akciji su samo sa fetom i ovo na slici (spanac + feta) 1
Valk Posted February 3, 2024 Posted February 3, 2024 20 hours ago, Sandradjer said: U maxiju na akciji, duplo jeftinije. Za instant dorucak sasvim pristojan proizvod No preservatives -> baby rolls Hehe 7
JozoMujica Posted February 3, 2024 Posted February 3, 2024 On 10. 12. 2023. at 11:50, Zaboravan said: Jbt Trnava promet... Bez zajebancije imati tu radnju u blizini i kućni budžet bi bio bar 30% u plusu Ja sam do vanrednog stanja stalno išao u nabavku u Maksi jer je bio bio blizu ženinog posla, pa kad je pokupim usput svratimo da kupimo šta treba pošto živimo malo van grada i nemamo dobro snabdevenu prodavnicu u blizini. Kako žena nije išla na posao za vreme vanrednog stanja, počeo sam da svraćam tamo gde je najbliže, u Trnavu i ukapirao da ono što uobičajeno kupujemo i što je u Maksiju u to vreme bilo oko 1400-1600 dinara, u Trnavi se vrtelo na oko 900-1200. Od tada me Maksi nije video. Inače, na Trnavinoj benzinskoj pumpi u Kragujevcu na kasi ima popust 5 dinara po litru na benzin do 50 litara, i 10 dinara po litru na količine preko 50 litara. Valjda je isto i za dizel. Praktično im je gorivo 5 dinara jeftinije nego na ostalim pumpama. 4
vememah Posted February 3, 2024 Posted February 3, 2024 (edited) Alal im vera, zaista, gledam sad Trnavin katalog i poredim njihove precrtane redovne cene s onima na Cenoteci i u većini slučajeva su najjeftiniji ili 2. po jeftinoći bez obzira na sniženja u drugim lancima. http://www.trnava.co.rs/#katalog Edited February 3, 2024 by vememah
Zaboravan Posted February 3, 2024 Posted February 3, 2024 43 minutes ago, JozoMujica said: Ja sam do vanrednog stanja stalno išao u nabavku u Maksi jer je bio bio blizu ženinog posla, pa kad je pokupim usput svratimo da kupimo šta treba pošto živimo malo van grada i nemamo dobro snabdevenu prodavnicu u blizini. Kako žena nije išla na posao za vreme vanrednog stanja, počeo sam da svraćam tamo gde je najbliže, u Trnavu i ukapirao da ono što uobičajeno kupujemo i što je u Maksiju u to vreme bilo oko 1400-1600 dinara, u Trnavi se vrtelo na oko 900-1200. Od tada me Maksi nije video. Inače, na Trnavinoj benzinskoj pumpi u Kragujevcu na kasi ima popust 5 dinara po litru na benzin do 50 litara, i 10 dinara po litru na količine preko 50 litara. Valjda je isto i za dizel. Praktično im je gorivo 5 dinara jeftinije nego na ostalim pumpama. Ja slučajno uleteo, kupovao sapune, gel za brijanje i sl. Nisam obratio pažnju na cene. Drugi put se kao malo promuvao jbt cene niže nego u maxiju na akciji i to solidno niže. 2
napadaj Posted February 3, 2024 Posted February 3, 2024 (edited) Pre neki dan sam kupio Matalj Kremen u Maxiju - 2.300 dinara. Posle bacim pogled na cene na netu, kad na https://www.enotekapremier.rs/sr/matalj-kremen-0-75-l.html isto to vino košta 1.560 dinara. Treba izbegavati Maxi i Ideu u širokom luku. Edited February 3, 2024 by napadaj 1
JozoMujica Posted February 4, 2024 Posted February 4, 2024 13 hours ago, Zaboravan said: Ja slučajno uleteo, kupovao sapune, gel za brijanje i sl. Nisam obratio pažnju na cene. Drugi put se kao malo promuvao jbt cene niže nego u maxiju na akciji i to solidno niže. O ljubaznosti osoblja i momentalnom angažovanju nove kase kada više od troje ljudi stane u red da ne pričamo, tek je to neuporedivo.
ragasto Posted February 4, 2024 Posted February 4, 2024 35 minutes ago, JozoMujica said: O ljubaznosti osoblja i momentalnom angažovanju nove kase kada više od troje ljudi stane u red da ne pričamo, tek je to neuporedivo. Voleo bih da vidim lanac Trnavinih prodavnica u Beogradu, zbog svega što ste napisali i zbog još par stvari koje sam i sam video. Šanse su verovatno minimalne, ponegde po BGu samo vidim njihove kamione. 2
Recommended Posts