Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ima, al za manje para: recesivni topik!

Featured Replies

17 minutes ago, svashtabezneshto said:

gde je ovo?

linda

• Replies 2.4k
  • Views 207.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Stop the press!!!!!   Moze da se napuni potrosacka korpa u padinskom Amanu, nategnuto doduse i ako se ne bojite da se otrujete - znaci realno ne moze - foto  evidence below:   1.me

• Padinski Aman bonus tracks, specijalno izdanje, Big in Japan i te fore   1.Legendarni paneli koji su pukli s prvom kisom pa se vide ostaci Market Padina pijaca plafona i bonus buđ uglu

• Svemir Zeka
    Svemir Zeka

E, imam nešto da ispričam. Odem malopre do maksija, svi pitaju kasirku ima li noževa, meni se izlije žuč i kažem ao bre šta će ljudima toliki noževi, i sad tako monoložim, kako sam eto skupila markice

Posted Images

On 20. 5. 2025. at 21:43, Svemir Zeka said:

Žene, kod Doma omladine, tačnije kod tržnog centra radnja DDG, svakakve nekakve švedske haljine na popustu 50%. Nisam ništa uzela jer su mi predebele (jbg švedske), ali ja baš ne podnosim vrućinu, iako znam mnogo njih koje mogu opušteno i u ono. Da sam imala para uzela bih za jesen/zimu, ali sad mi se to ne može. Ali baš su lepe. Eto da znate

On 21. 5. 2025. at 9:03, Stela said:

Isto sam u DDG svasta kupovala, ali ranijih godina i prevashodno letnje/prolecne kolekcije, kada se pojave lan i viskoza...haljine, bluze, pantalone. Nisam skoro nista uzimala, ni svracala. Uglavnom imaju neki super popust, tako da treba sacekati i ne kupovati nista ako popusta od bar 50% nema ).

Izbor u prodavnici je uvek oskudan u odnosu na onlajn: Odeća za žene, muškarce i decu | DDG Fashion Srbija

Univer ima akciju sa 50% snizenjima, ali samo u 20 prodavnica ukupno (u BG dve negde bogu iza nogu u Batajnici i Resniku, nijedna u NS). Ne znam sta im to znaci, do sada je bilo u svim, ovo je sprdnja..

Otkrila sam Sunce. Svega i svačega. Nešto i jeftinije, ali alternativni izbor proizvoda. Preporučujem

14 hours ago, Svemir Zeka said:

Otkrila sam Sunce. Svega i svačega. Nešto i jeftinije, ali alternativni izbor proizvoda. Preporučujem

Ja sam verni potrošač u Suncu i ne samo zbog toga što imaju prodavnicu u mom naselju :) Kod njih kupujem manje više sve a sredstva za pranje redovno, još kad se uprati mesečna akcija, divota.

Sunce nas grejalo!

grozan

• 1 month later...

Ipak ću ovde da okačim a ne na književnost. Makart i Clio imaju akciju 3 knjige za 1500 din.

https://www.makart.rs/akcije

• 2 weeks later...

Dosta povoljan webshop subotičke firme Signal s proizvodima za higijenu, ličnu negu, kozmetikom, parfemima i kućnom hemijom. Poređenjem s cenama na Cenoteci na nekoliko uzoraka ustanovio sam da su cene po pravilu osetno niže od redovnih po radnjama, uglavnom u rangu onih na popustu, za neke stvari i najbolje koje sam mogao da pronađem bilo gde. Dostava je besplatna za iznose preko 3000 din, inače je 300 din.

https://signalshop.rs/

Edited by vememah

• 2 weeks later...

Tehnomanija, WinWin i Dijaspora shop danas daju 15% popusta na ceo asortiman uključujući i već snižene artikle za web kupovinu uz promo kod AVGUST15. Važi do 23.59 večeras. U WinWinu je navodno i dostava besplatna.

Edited by vememah

У Темпу Нивеа за сунчање фактор 30, 400 милиграма, 999 дин.

• 4 weeks later...

U Jasminu snizenja do 31.avg. Meni se cini da su cene i uz popust visoke. Da li cekati septembar i neke nove popuste ili obaviti kupovinu sad. Nisam oametna.

Inace, uvek u Jasminu moze da se dobije 10%, samo potrazite )

P.s. Jasmin isti vlasnik ko Lilly, ono govno iz Čačka?

Izgleda da nije.

Radivoje Dražević, vlasnik kompanije “Radix” ima lokale [u Knez Mihailovoj] u kom su smešteni njegov lanac parfimerija „Jasmin“ i “Glamur”, za šta je platio veliki iznos

https://www.blic.rs/vesti/beograd/oni-su-vlasnici-knez-mihailove/416gj34

Radix je privatizovao najveći lanac parfimerija u Srbiji, Jasmin, koji je sada glavni partner svim distributerima. Jasmin ima preko 35 prodavnica, od kojih se 21 nalazi u Beogradu.

https://radix.co.rs/

Dragoslav Drazovic

Experience

Chief Executive Officer

Jasmin Parfimerije · Full-time

Mar 2003 - Present · 22 yrs 6 mos

https://www.linkedin.com/in/dragoslav-drazovic-a635a81b6/?originalSubdomain=rs

Nije. Vlasnik Jasmina je Radix tj Raca. Covek se ne eksponira sem sto je veliki kolekcionar savremene umetnosti. Dok sam otkucao Venemah me prestigao