pbg12345 Posted June 10, 2023 Author Posted June 10, 2023 mora i ovde da se stavi red je a i moze nam se jedini evropski glavni trener u nba i ubedljivo najuspesniji trener u evroligi, nije lose 2
pbg12345 Posted June 29, 2023 Author Posted June 29, 2023 https://moravainfo.rs/americki-plejmejker-novo-pojacanje-borca/ https://moravainfo.rs/borac-angazovao-jos-jednog-amerikanca/
pbg12345 Posted June 30, 2023 Author Posted June 30, 2023 ronaldo, visok 183, pa jos iz druge grcke druge lige, vise lici na zajebanciju nego pojacanje kosarkaskog kluba medjutim gledajuci klipove i citajuci biografiju sve mi je bolji utisak igrace borac sexy kosarku 1
Micko8 Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 (edited) On je morao da ima neki profi ugovor u Srbiji posto ima 19 godina. Zar mu ne preti neka kazna ako ide na koledz zato sto je vec igrao profesionalnu kosarku Edited July 4, 2023 by Micko8
Кристофер Лумумбо Posted July 4, 2023 Posted July 4, 2023 Jok, kad je neki minumalan ugovor to moze da prodje. Cenim da ce na Saint Louisu biti placeniji od vecine igraca Borca, mozda cak i od svih.
pbg12345 Posted July 5, 2023 Author Posted July 5, 2023 (edited) potpisao je prosle godine kad je postao punoletan 4godisnji ugovor naravno, ne znam koji je iznos u pitanju oko 100k su valjda najveci ugovori, tako da on nije mogao imati preko 50k, verovatno 20-25 ali ovo je puko nagadjanje za njega verovatno odlican potez nije extra talenat kog bi pokupio neki vrhunski klub u borcu gotovo izvesno ni ove sezone ne bi igrao sa strane borca glupost nevidjena iz 4 godista 04-07 sa za borceve uslove vrlo ozbiljnom kolicinom talenta izgleda nece izvuci nista od njih 10ak vecina je napustila ili napusta klub a borceva jedina nada da napravi iskorak je kroz razvoj talentovanih igraca ali zato na sajtu 5 puta na nekoliko razlicitih nacina vrte istu vest o potpisu stipendijskog ugovora sa 15godisnjakom Edited July 5, 2023 by pbg12345
pbg12345 Posted July 10, 2023 Author Posted July 10, 2023 gledam statistiku, odnosno broj poena samo je to dostupno sa ovih u18 pripremnih uz ocekviano najtalentovanije topica, jovica, markovica tu je i nikolic odmah iza njih milosevic igranje druge lige je ocigledno dalo rezultata
pbg12345 Posted July 25, 2023 Author Posted July 25, 2023 pa da drago mi zbog njega lepa odskocna daska i za brajsa i za njega je bio borac jedino sto sam utiska da borac njega nije iskoristio najbolje moguce jeste on rupetina u odbrani, ali je zato strasan napadac u aba okvirima
J.R. Cash Posted July 25, 2023 Posted July 25, 2023 Pa dobro, bio je najbolji strelac ABA. Malina mu je dao dosta lopte, dosta vremena na pleju i udvostrucio mu broj PNR poseda. To je doprinelo odluci da se vrati u Borac, ali i nesto sporijem pocetku sezone za tim.
pbg12345 Posted July 25, 2023 Author Posted July 25, 2023 (edited) ubio nas je radonjic ko granom prosle sezone (posebno na tom samom pocetku) sto je najgore on moze biti solidan rotacijski igrac, kad ima jasne zadatke i ulogu u hijerarhiji ne znam ko ga je lagao da je on neki strelac i da moze biti jedan od lidera ekipe na aba nivou (inace, on sad igra 3x3 za neke kineze i igrao je skoro na nekom turniru u srbiji, reko ajd bas da vidim na sta lici to pocinje utakmica, prva tri napada njegove ekipe se zavrsavaju tako sto on uzima sut za 3 (odnosno 2 u ovom slucaju), naravno sva tri teska promasaja, ovaj treci nije ni blizu obruca dobacio. ugasio sam posle toga ) i na sve to, jos je isla i prica da je placen bas ozbiljan iznos za borac kasnije kad se tim malo pojacao i preslozio, kad je uspostavljena drugacija hijerahija bilo je i vise pobeda ona utakmica protiv cibone, na stranu poraz, cinjenica da je to cibona koja je imala mozda i po imenima najslabiju ekipu i sve okolnosti koje su dovele da se uopste igra u onom sastavu je pokazatelj sta i kako treba Edited July 25, 2023 by pbg12345
pbg12345 Posted July 27, 2023 Author Posted July 27, 2023 daniels 98 b/k koji je prosle sezone igrao za cacak94 i bio najbolji igrac presao u poljsku spojniu to je prosecan poljski klub, ne igraju nikakavo medjunarodno takmicenje, ne znam koliko su ga mogli platiti, ali sam se nadao da bi mogao ostati u cacku u borcevom dresu takodje, vidim kuzmic produzio sa zvezdom nesto sam mastao da bi ga borac mogao dovesti on, radovanovic, tomasevic, nikolic i lesic kao 5ti visoki bi za borac bila odlicna unutrasnja linija godinama unazad borac muku muci da nadje iole upotrebljive centre, jer ih po pravilu najmanje ima i samim tim su skupi i nedostupni a posebno neko takvog tipa, ko bi defanzivno mogao mnogo unaprediti ekipu druga donekle slicna opcija bi mogao biti uros plavsic 210 98 on je iz ivanjice, zavrsio je sa koledzom za tenesi, igrao malo i letnju ligu za atlantu
Recommended Posts