Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Borac, Cacak, pranje ruku u Moravi

Featured Replies

to bi trebao biti naredni korak, da se pozicioniraju kao regionalni klub

ili na kraju krajeva srpski klub fantom

inace, ima borac godinama unazad konstantno po nekog igraca iz tih zapadnosrpskih/sumadijskih krajeva u mladjim kategorijama

npr u ovoj generaciji 2006 sto su bili juniori prosle godine iz prve petorke ivkovic je valjevac, bozidar curcic kraljevcanin

• Replies 861
  • Views 45.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

"Postojala je vežba za šut, gde se radi četiri na dva sa maksimalno tri dodavanja, a koju sam ja nadogradio i uklopio u neki svoj sistem treninga. Na primer, ubacio sam da se kao kazna za tri puta uza

• Ајооој... А таман сам почео да осећам неку емпатију с тобом, брате мој цигањски...   Молим те, уздржи се од оваквих изјава на кошаркашким темама. Борац је велики клуб, значајно име екс-ЈУ и

• vise on dodje kao vinjak

Posted Images

9 hours ago, pbg12345 said:

to bi trebao biti naredni korak, da se pozicioniraju kao regionalni klub

ili na kraju krajeva srpski klub fantom

inace, ima borac godinama unazad konstantno po nekog igraca iz tih zapadnosrpskih/sumadijskih krajeva u mladjim kategorijama

npr u ovoj generaciji 2006 sto su bili juniori prosle godine iz prve petorke ivkovic je valjevac, bozidar curcic kraljevcanin

Jel znaš kakvo je Valjevo što se mlađih kategorija tiče? Idu li deca na košarku, kako se trenira? Kraljevo je kapiram nula bodova.

ne znam zaista

ono sto znam da se sloga povremeno pojavljuje u jedinstvenoj kadetskoj/juniorskoj jedinstvenoj ligi

metalca, odnosno valjevskih klubova tu nema nikad

u kraljevu je oduvek jaka i odbojka i tu sigurno odlazi deo talentovane (visoke) dece,

ta ucesca u kadetskoj i juniorskoj ligi zapravo najbolje govore koliko je cacak dominantan van beograda u mladjim kategorijama, narocito juzno od save i dunava

borac, odnosno cacanski klubovi, posto je ranije cesto ucestvovala i mladost,a od ove sezone i cacak 94 po pravilu zavrsavaju kao najbolje plasirani van beograda, ponekad tek neko iz regiona vojvodine bude bolje plasiran

Morava Info
No image preview

Peca Pantović više nije predsednik KK Borac - Morava Info

ČAČAK – Velike promene u rukovodstvu čačanskog Borca Mozzart! Ostavku na mesto predsednika kluba je podneo Predrag Pantović koji se od 2017. godine nalazio na toj funkciji. Kako je u zvaničnom saop...

spominje se neki dr djurovic kao naslednik, pretpostavljam da se misli na branka djurovica

takodje, kazu da su iz opstine obecali isplatiti novac kad pantovic ode

posto se radi o sns govnima nista im nije za verovati

zanimljivo, u zadru je bilo slicno

javno prozivanje izmedju grada, vd predsednika ili direktora i trenera

taj direktor izdavao saopstenja ispred kluba i mazao govnima jusupa

da bi onda osvanula vest da je smenjen

a sutradan jusupu produzen ugovor :D

• 2 weeks later...

pavle u petorci prvenstva u 20

Ima li kakvih vijesti glede dolazaka / odlazaka igrača?

apsolutno nista

bilo je prica da ce sns/grad cacak dati pare kad peca ode i da ce novi predsednik i neka vrsta posrednika izmedju vlasti i kosarkaskog dela biti poznati neurohirurg iz beograda djurovic, inace cacanin

on licno demantovao

a u samom snsu cacak je potpuni raspad, oni su vec dugo u nemilosti vucica, valjda ne ispostavljaju dovoljne kvote/glasove, pa onda nisu ni u igri oko podele glavnog dela finansijskog kolaca

pre neki dan se pojavila i vest da je gradonacelniku todorovicu naglo pozlilo i da je zavrsio na lecenju u beogradu

inace, javna je tajna da je budzet grada cacka iz godine u godinu sve veci, rekordne cifre su u pitanju, ali je zapravo tuzna istina da su to sve strasno prenaduvane brojke, da je budzetska kasa nikad praznija, zaduzeni do grla

tako da i postoji politicka volja da uplate pare borcu, pitanje je da li ce ih uopste biti za te namene

a tuzno je jer borac odavno nije imao bolju osnovu

radovic, curcic, manojlovic, nikolic, pavicevic

kapiten carapic se oporavio i pod ugovorom je jos dve godine, josila i fundica ne bi trebalo da je problem zadrzati i verujem da bi ostali, a moguce i da josila i ove sezone obavezuje ugovor

da dovedu dobrog pleja i igraca na 2/3, npr vrate/ostave boldina i uz malo srece taj spoljni bude nivo popu hejla (koji je inace potpisao za one turke sto barac trenira od ove sezone) bila bi to znacajno jeftinija, a bolja ekipa nego prosle sezone

gledam juce radovica, deluje fizicki spremno za seniorsku kosarku i mogao bi naredne sezone da ima finu ulogu. pavle nije sporan, bas bi bilo steta da se borac raspadne i da oni odu, bas im treba stabilna sredina da se dalje razvijaju.

da, igrao je on pretprosle srpsku ligu za mladost, prosle odnosno ove poslednje drugu za zele i skidao se za borac i sve je to ostavilo bas vidljiv trag

slican put imao je i pavle i da ne nabrajam sad ponovo sve te momke, velika prednost cacka je sto je imala ekipu u svakom rangu takmicenja

to vise nije slucaj, posto je zele ispao iz druge i bas su u problemima i mladost ne deluje da stoje najbolje, treneri koji su radili sa klincima su presli u cacak 94

cacak 94 dovodi dosta skromna pojacanja, ocigledno smanjuju budzet, pricao je vuk da ga sve to mnogo kosta, da sam ne moze da izgura budzet, a njih grad za razliku od borca ni ranije nije narocito pomagao

posle bugarcica koji je presao u cacak 94 i drugi proslogodisnji borcev junior koji se skidao za prvi tim, jakov tatic presao u kls, radnicki kragujevac

verovatno je bolje za obojicu da igraju kls, jer jos nisu spremni za aba

iz te 2006 generacije za ocekivati je da se eventualno uros ivkovic ove sezone prikljuci seniorskoj ekipi borca

inace, malopre videh da je kapitenu carapicu naredna sezona 24ta u dresu borca, a ima ugovor za predstojecu i sezonu 26/27 hail

• 2 weeks later...

lokalni portali pisu da ce mali radovic u fmp

odnosno da pregovaraju sa borcem

ne znam samo sa kim, kad borac nema predsednika, odnosno upravo

tu je doduse marko ivanovic, za kog kruzi prica da je nesposoban, ali se zato redovno ugradjuje u transfere

nek se jebu svi

ne znam dal mi se vise gadi fmp ili ova govna iz cacka sto bi majku prodala za 100evra

a klub bi da vode kao da je 1985ta

ne znam sta to fmp trenutno moze da ponudi radovicu sto borac ne moze?

Edited by pbg12345

KK Čačak94 Quantox - Košarkaški klub Čačak94 Quantox
No image preview

Čačak94 počeo sa pripremama za novu sezonu KLS - KK Čačak...

Košarkaši Čačka94 danas su se okupili i zvanično počeli pripreme za sezonu 2025/2026. Svi igraci su se pojavili osim mladog Jerkića za kog se očekuje da se ubrzo priključi ekipi nakon usavršavanja i t

cacak94 krenuo sa pripremama

bas mi se svidja kako rade

sastavili su ocigledno jeftiniju ekipu, ali zato sa dovoljno prostora za klince

od prosle godine ostali su veterani lokalci kapiten plej dumic i zamenik kapitena (krilni)centar nemanja todorovic, vratili su cacansku "decu" pleja bumbica iz vojvodine i centra srdjana krsmanovica koji je proteklih godina igrao za nekoliko kls ekipa, od lokalaca stigli su i bek bugarcic koji je upravo zavrsio juniorski staz u borcu i centar stefan jankovic koji se nakon povrede oporavljao kroz mladost u srpskoj ligi dve sezone, a krajem prosle prikljucen i prvom timu borca

od pojacanja sa strane tu su povratnik 3/4 stefan lakic, te 3/2 aleksa matic iz dinamika i neki 2/3dmitrovic iz ivanjice meni potpuno nepoznat, to je ujedno i jedino "iznenadjenje"

to je 9 seniora, a ostatak ekipe cine klinci mahom 07 i 08, pa cak i 09

maksic, braca zekavica, jerkic, matej jankovic...

vecina njih je vec dobijala minute u zavrsnici proslogodisnje kls

realno je ocekivati da neki od njih naprave vec ove sezone ozbiljan iskorak

trener je zeljko bugarcic, koji je preuzeo ekipu u toku prosle sezone, iz cacka su doveli i zlatanovica koji ce valjda biti asistent i koordinator mladjih selekcija

pokupili su bas dosta trenera lokalaca koji rade sa sad vec ozbiljnim mladjim selekcijama kluba

Prvi potez u prelaznom roku- produžili ste Jošila. Aj nek je sasrećom.

I Fundića.

Edited by Nikodije

stigao/vratio se uskokovic

ocekivano