Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Borac, Cacak, pranje ruku u Moravi

Featured Replies

FoYN4R1XsAYFz4c?format=jpg&name=large

• Replies 861
  • Views 45.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Jimmy Kowalski
    Jimmy Kowalski

"Postojala je vežba za šut, gde se radi četiri na dva sa maksimalno tri dodavanja, a koju sam ja nadogradio i uklopio u neki svoj sistem treninga. Na primer, ubacio sam da se kao kazna za tri puta uza

• Ајооој... А таман сам почео да осећам неку емпатију с тобом, брате мој цигањски...   Молим те, уздржи се од оваквих изјава на кошаркашким темама. Борац је велики клуб, значајно име екс-ЈУ и

• vise on dodje kao vinjak

Posted Images

Ćurčići večeras da postanu igrači.

Jbt da nam je samo jos jedan visoki ovo bi se moglo dobiti

Ovako mrka kapa

A u kurac

Kakvo osveženje gledati Borac bez Todorovića, Lešića, Čarapića, Gagare i ostalih bezveznjaka. Uvek treba da igraju u ovom sastavu

neko je zapravo u tom klubu pre sezone procenio da bi milos glisic mogao biti pojacanje

Dvorana u Čačku stvarno ima najboljeg dj-au cijeloj aba ligi

covek koji je radio kardio ceo mec daje trojku iz okreta za pobedu :hail:

Glišić u stilu Jesusa Shuttleswortha

2 minutes ago, Joe D said:

covek koji je radio kardio ceo mec daje trojku iz okreta za pobedu :hail:

ipak ne. u jebemti, da je ovo uslo na kraju...

Jbt, ne pamtim ludju zavrsnicu

brate...

Šteta u pm, baš mi krivo, iako gotivim Sesara i Cibose, ali izbedario sam se kao da je Zvezda izgubila.

mislim mnooogo je borac (makar u teoriji) dobio ovom utakmicom svakako

ali cini mi se ko ne prati borac da mozda nije ni svestan sta bi i kakva ova pobeda bila

ako ovi momci koliko vec u zavrsnici kls ove i naredne sezone u aba ne budu deo rotacije borca da celokupno rukovodstvo kluba popusi kurac jebenom marku radonjicu i drugarima

• 4 weeks later...

ako nekog zanima za 20ak minuta milijasevic vs curcic

https://tv.dscore.live/sr-int/playerpage/1587462

inace, kao sto sam mudro predivdeo  :fantom: jos kad je dobio otkaz u borcu, malina je trener cacka 94

ali najjace je sto to nisu nigde objavili :D

najpre aktuelni trener naglo dan pred utakmicu daje otkaz, na konferenciji se pojavljuje sportski direktor micic, inace malinin bff i pomocni mu u borcu i najavljuje da ce od sad on voditi ekipu uz pomoc "grupe trenera zaposleni u klubu"

i onda posle 10ak dana, malina osvanuo na klupi i na sajtu kluba kao prvi trener :) 

@Milošica odlican ti komsa veceras u pobedi zeleznicara 86:67 nad bekom

iako je igrao svega nepunih 13min za to vreme 14 poena uz jedan promasaj iz igre i to pod ociglednim faulom, 5skokova, index 19, +/- 29 :hail:

nikolic standardno dominantan, mada je beko bas skromna ekipa, ubacili su 57poena od toga 26 u prvoj cetvrtini, rezultat u preostale 3 67:31 za zele

matija na pocetku nervozan, brzo napravio 2, pa 3 faul, posle se i on popravio

ovom 4tom pobedom u nizu u plejautu zele se izjednacio sa radncikim i napokon su iznad zone ispadanja

ako se nedesi cudo gotovo sigurno ostaju u ligi, posto su radnicki i preostale 3 ekipe iza daleko slabije

nesretni cacak 94 je posle produzetka uspeo izgubiti od znatno podmaladjenog dinamika

ono sto oni igraju i u napadu i u odbrani je tuga

do kraja ce se boriti za opstanak

ako ostanu u lgii valjda ce sledece godine igrati sa nekim mladjim igracima,najstarija su ekipa lige

bukvalno je pola ekipe zrelo za penziju

u duelu starijeg curcica i milijasevica, curcic manje los veci deo utakmice

vidno nalozen se uhvatio odbrane nad ilijom, uglavnom leteo i proklizavao po terenu, ali ovaj iz ostvarene prednosti nista nije uradio, nit je sta pogadjao nit je imao asistencije

iz nekog razloga u drugom curcic je igrao daleko manje, a i to sto igra ga poptuno pogresno koriste

coskari, vidi loptu svaki 5 napad

neverovatno je da ne mogu naprave neke akcije za njega, ima bas meku ruku i lagano bi u mogao standarno ubacivati 20+

i dalje sam pod utiskom da bi ekipa sa matijom, curcicima, nikolicem, andricem i nekoliko starijih igraca igrala daleko kvalitetnije od ovog cacka, a vrlo moguce i ovog borca

da bi bili zanimljiviji i atraktivniji za gledanje nije upitno

inace, bivsi borcev i megin junior bumbic, 2001 godiste veceras u pobedi stara nad slodesom u plejofu druge lige umalo tripl dablu uz 35poena

35p, 10sk, 9as, 43index

saigrac mu je 40godisnji daca mijatovic :D 

inace, joker i radnicki kg (onaj drugi) 4 kola pre kraja gotovo obezbedili plasman u kls

i jedni i drugi su prilicn ambiciozni, pogotovo joker, ne bi me iznenadilo da vec sledece godine napadnu aba ligu, a onda ce borac biti u ozbiljnom problemu