Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Najvredniji igrač

Featured Replies

Ae što je dug post nego sam još morao i da guglam za daning-krugerov sindrom mad

Mada mi posle bilo smešno

• Replies 3.8k
  • Views 235.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• A dobro, nemojte osudjivati unapred, mozda ga drze u saci nekim snimcima gde je intiman sa konjima ili tako nesto, sigurno postoji dobar razlog zasto ne demantuje

• Znaju svi koji su glasali ko je najkvalitetniji košarkaš sa srpskim pasošem i ko je najviše postigao prošle godine, nisu baš toliki retardi, ali su umesto da glasaju po automatizmu izabrali da iskažu

Posted Images

Guglao sam i ja, gde bre znam sta je to

Niska nam je kompetencija a nismo toga svesni ali imamo coveka da nas prosvetli

38 minutes ago, Zli Gli said:

Mrzi me da se ponavljam pa evo ukratko.

Nisam fan, dozvoljeno je da se pise, ne vidim problem. Ti sa tvojom prekomernom kompetencijom i potrebom da pises kilometarske postove (na svim temama na kojima ucestvujes, koliko sam primetio) verovatno mislis da si kul tip a zapravo mozda mnogima/nekima od nas samo baljezgas. Dakle, to je to, tu smo svi

Druze, ako ceo svet kaze da je voda mokra a ti tvrdis da je suva jer mislis da ces tako ispasti pametniji u drustvu moram da ti kazem da neces - ispasces budala. Naravno da ti je dozvoljeno da ispadas budala, to je tvoj izbor na koji imas pravo, samo je malo otuzno da covek ima takvu ambiciju.

Pisem kilometarske postove jer sam pismen pa mi se moze. Potrebu da ispadam cool sam prevazisao u tinejdzerskom dobu, kad se to inace prevazilazi. Meni za kilometarski post treba manje vremena nego tebi da sklopis dve prosto-prosirene recenice, tako da, sto bi ti rekao - to je to, tu smo svi.

Zli Galilej

Jel vi kapirate da je cilj da se sve vrti oko njega i vi doprinosite tome?

Mislio sam da repliciram harperu ali ti si Hele bolesniji ipak, ubio si mi zelju ovom gluposcu

• 2 weeks later...

Fun facts, Jokicevi Nagetsi nikada nisu bili najbolja ekipa u konferenciji u regularnnom delu sezonu i nikada nisu vezali vise od 9 pobeda u nizu u jednoj sezoni . I ako mnogi Jokica smatraju za najboljeg igraca lige u poslednjih 5,6 sezona. Mislim da je to porazna staistika za trostrukog MVP-ija lige.

Edited by Micko8

Realno.

1 hour ago, Micko8 said:

Fun facts, Jokicevi Nagetsi nikada nisu bili najbolja ekipa u konferenciji u regularnnom delu sezonu i nikada nisu vezali vise od 9 pobeda u nizu u jednoj sezoni . I ako mnogi Jokica smatraju za najboljeg igraca lige u poslednjih 5,6 sezona. Mislim da je to porazna staistika za trostrukog MVP-ija lige.

O čemu pričaš, bili su prvi u konferenciji na kraju regularne sezone 2023. godine, i ubedljivo najbolja ekipa na Zapadu.

25 minutes ago, reg said:

O čemu pričaš, bili su prvi u konferenciji na kraju regularne sezone 2023. godine, i ubedljivo najbolja ekipa na Zapadu.

to se ne racuna jer je bilo 2023. godine.

Jokic se usrao cim je izasao Hartenstajnu na megdan. Nije znao gde udara odmah u uvodnom minutu utakmice, tako je i nastavio do kraja utakmice , sav pogubljen, onda nastupila nervoza pa hoce i da bije iz nemoci . Troimeni kanadjanin opet dokazao da je dve, tri lestvice iznad Jokica.

Edited by Micko8

Veceras se ocekuje dominacija protiv stare musterije Gobera, moze 44/17/15 i novi poraz, doslo je vreme za 57-112

Baš si opsednut