February 9Feb 9 3 hours ago, Zli Gli said:Pa i jeste zajebancija, kulturno sam ti napisao u odnosu na to koliko si naporan nekad, pogotovo za tu foru od pre 15 godina oko imena plaze koja se ne zove tako nego sam cuo neku anegdotu pa pogresno pomenuo tad u snimku. Zapamti jednom za sva vremena, plaza se zove Brioni, o ti urbani stanovnice Ovce Borce Krnjace Konjarnika Jajinaca ili mozda KumodrazaOvo Konjara i Brioni me podseca kad je Arkan rebrendirao Cigane u Delije. Konjara je neupadljiva devojka iz komsiluka, ortak, sa cvikama i vezanom kosom, koja se jednog dana sredi i svi popadaju. Brioni je nafrakana sponzorusa, sa kilo pudera i blajhanom kosom, na koju se loze samo nesigurni tipovi, kojima je tako nesto potrebno da im digne status u drustvu.Dakle, Konjara forever!
February 9Feb 9 Ne, to je valjda nekad davno bilo par metara prostora na kraju plaze gde su navodno kupali konje, neko od staaare skole pomenuo i ja to cuo i ispalio u programu. 99% ljudi ovamo i ne zna za to ali eto malom broju vas bogova humora je i dan danas interesantnoBrioni ima veze s Titom, moze i tu mozda neka visedecenijska forica da nastane Edited February 9Feb 9 by Zli Gli
February 10Feb 10 13 hours ago, Peter Fan said:Ja mislim da nije trolovanje vec legitimno (a cesto i veoma duhovito) diskutovanje.Zapravo je trolovanje, jer se unedogled ponavlja jedno te isto za šta svi znamo da nije tačno.
February 10Feb 10 Zapravo je sve tacno, premalo je osvojio za to koliko se hajpuje i ubacuje u neke top X liste, i igra kurac od odbrane a ostalo su sitniceTo sto ste vi zaslepljeni je nesto drugo
February 10Feb 10 Ocigledno je fa se nije u potpunosti oporavio od povrede cini mi se da je pozurio sa povratkom na teren,pametnije je bilo da saceka sa povratkom posle ol stara
February 10Feb 10 17 hours ago, Peter Fan said:Ne znam tipa, ali jeste istina da Joki nije pozdravio tu djecu, vec samo mahnuo rukom u prolazu.Ja ga znam "kroz posao". Tip jeste malo "opičen", ne verujem da laže...On je valjda "dopisnik" NewsMax Balkans.Ono van toga organizuje svašta znam da je organizovao "turneju" Standup-ova Djurička, i valjda tribine kada je Sergej T. predstavljao svoju knjigu.Moguće da je organizovao i gostovanje ovog folklora, pa ga je ovo i "lično" pogodilo.Ono što sam ja imao kontakt u osnovi nije zlonameran lik.
February 10Feb 10 6 hours ago, Zli Gli said:Zapravo je sve tacno, premalo je osvojio za to koliko se hajpuje i ubacuje u neke top X liste, i igra kurac od odbrane a ostalo su sitniceTo sto ste vi zaslepljeni je nesto drugoBrate mili. Obicno ne obracam paznju na ovakve stvari jer kakav je Jokic igrac ne zavisi od toga sta bilo ko od nas pise o njemu ali koja si ti hodajuca definicija Daning-Krugerovog sindroma. Ceo svet zaslepljen, ukljucujuci i najvece kosarkase i kosarkaske trenere danasnjice, samo si ti tamo u Sirmiumu provalio kolika je Jokic prevara. Ako je i neki humoristicki koncept kojeg propustam da shvatim dosadilo je. Ta potreba da se ide uz nos celom svetu da bi se kao bio poseban je najobicnije baljezganje bez uporista i osnova. Svakako nije kao neko drugacije misljenje, podjednako legitimno kao i svako drugo. Legitimitet misljenju daje sadrzaj tog misljenja a ne pravo da ga imas a sadrzaj tvog misljenja oko Jokica se po kvalitetu ne razlikuje od prosecnog sadrzaja poljskog klozeta.
February 10Feb 10 On 8. 2. 2026. at 21:40, Zli Gli said:Prozvao me velecasni precogOtkud ti da je bilo tebi upućeno? Možda je neki Zoran Gajić u pitanju
February 10Feb 10 1 hour ago, 189- said:ok morao sam research maloevo za druge https://knowyourmeme.com/memes/fuck-them-kids
February 10Feb 10 23 minutes ago, ubibobi said:Otkud ti da je bilo tebi upućeno?Možda je neki Zoran Gajić u pitanju Kazem ja lepo, ovde sve sami bogovi humora
February 10Feb 10 54 minutes ago, harper lee said:...Mrzi me da se ponavljam pa evo ukratko. Nisam fan, dozvoljeno je da se pise, ne vidim problem. Ti sa tvojom prekomernom kompetencijom i potrebom da pises kilometarske postove (na svim temama na kojima ucestvujes, koliko sam primetio) verovatno mislis da si kul tip a zapravo mozda mnogima/nekima od nas samo baljezgas™. Dakle, to je to, tu smo svi