March 9Mar 9 Meni samo deluje da konstantno procesuira u glavi, jer nije siguran šta sme a šta ne sme da kaže. Verovatno bi u privatnom razgovoru sa Edinom istovario boga oca i smejali bi se ko nenormalni.
March 9Mar 9 Vredelo je pa makar samo zbog toga što je citirao Šarićevu "U svakom sportu ti je isto - skupljaj u odbrani a širi u napadu" i što je naveo centarsku liniju koja ga je mentorisala u Megi. Ostalo manje-više ok al ništa posebno. E da, i što se popišao po tome da je glupost da se u NBA ne igra odbrana, mada jes malo onako obzirom da dolazi od njega kao defanzivnog tornja
March 9Mar 9 54 minutes ago, Mil@n said:Nije ovde ništa do Edina Jokara bukvalno ima tremu tokom celog razgovora, ima problem da poveže misli, da se izrazi.naravno da jeste. intervju sa takvim globalnim personama nije nešto što može da radi baš svako ko ima pozitivan pristup i poznavanje materije, mislim na košarku.kao što rekoh, ameri imaju ozbiljna "školovanja" tj edukaciju kako se to vodi i kako uvedeš ovakvog lika u prirodni habitad. to što se oni znaju i što su kod jokare na gajbi je otprilike preduslov da se intevju uopšte desi a ne i garancija da će biti uspešan.that being said, ja uopšte ne zameram edinu tu nešto previše. niti on ima resursa niti vremena u kontekstu u kojem se nalazi da sad pod stare dane nešto ozbiljno radi na temu. tako je kako je. super je i ovako, to hoću da kažem. jokić ionako ne daje nikome intervjue izvan tih post-game obaveta.
March 9Mar 9 Edinova pitanja su jednostavna, Jokićevi odgovori su takvi da prvo ćuti 7 sekundi kontemplira, pa izvuče neku anegdotu sam od sebe, jer evo baš sam se sada toga setio, pa se onda - ako se se seti - vrati na odgovor, itd, itd. Nije nikakva tajna da je Jokić operisan od javnih nastupa i da ih prezire (kad kaže novinarima pleasure as always), bukvalno ima ankciozan govor tela tokom celog razgovora.
March 9Mar 9 18 minutes ago, Svarog said:Vredelo je pa makar samo zbog toga što je citirao Šarićevu "U svakom sportu ti je isto - skupljaj u odbrani a širi u napadu" U rangu kultne izjave mog najboljeg druga koja glasi: "Odmah posle slanog najbolje ide slatko".
March 9Mar 9 Bilo je prejako kad je par puta napravio digresiju, kao sad ću da ti ispričam priču, a ispriča neku glupost ne ume ni da je završi, pa Edin mora da vraća na ozbiljnu facu Mislim da je Edin hteo da napravi intervju za globalnu publiku a ovaj svaki odgovor navodi na lokalne teme, ređa kafane, rodbinu i lokalce.
March 9Mar 9 Ja sam Edina zgotivio pre svega zbog tekstova u kojima bi iščupao info da je Rodman na prvi trening otišao tako što mu se sestra od ujaka ložila na maturanta elemenatry schoola Abraham Linkoln u Vermontu koji je trenirao u sali preko puta kuće njegove babe po materi, pa su mi ova pitanja tipa šta si prvo počeo da treniraš upućena Jokiću, daleko ispod letvice koju je sam postavio. Razumem i da pokušava da zagrabi što veći deo auditorijuma, ali osnovni problem imam sa njim jer mu ništa ne verujem, sva ova padanja u nesvest i hvatanja za glavu zbog bacanja para na čarape su totalni fejk, a to se onda neminovno odrazi i na sagovornika i generalno stvara neku neprijatnost u razgovoru. Zapravo, jedina Edinova epizoda u kojoj sam do kraja uživao je sa Čančarom, dobrim delom i sa Zuom, sve ostale su mi imale neki kamenčić u cipeli i bolovale od nedorečenosti.Ova forma me podseća na Neuspjeh prvaka, može da gleda pre svega Stanića i Bilića kako to vode bez pantomime, bez Uuuu, Ja! To, to mi daj.... ne dovodim u pitanje ekskluzivnost, bolje je i ovo nego da nema ništa, samo lamentiram nad propuštenim šansama.
March 9Mar 9 42 minutes ago, napadaj said:U rangu kultne izjave mog najboljeg druga koja glasi: "Odmah posle slanog najbolje ide slatko".Nije im ovo bilo ozbiljno, kao neka mudrost - smejali se obojica kad je Jokić rekao.
March 9Mar 9 ma da, bilo je u sklopu te price kako jokic daje direkcije tvu dok gleda vaterpolo, pa kao, sve je to isto kao i basket
March 9Mar 9 38 minutes ago, kralj said:ali osnovni problem imam sa njim jer mu ništa ne verujem, sva ova padanja u nesvest i hvatanja za glavu zbog bacanja para na čarape su totalni fejk, a to se onda neminovno odrazi i na sagovornika i generalno stvara neku neprijatnost u razgovoru. upravo tako. zato i kazem da je intervjuisanje / razgovor sa nekim mega-poznatim, koji, makar bio i jokara, zazire od toga sto ce javnost meriti svaki zarez - ozbiljan zanat, koji ne rade dzabe najbolje bas selebriti voditelji. jedan od najboljih razgovora koji sam gledao u zivotu je onaj dejvida letermana i kevina duranta, pri cemu kontam da leterman ima pojma o kosarci slicno koliko ja o teoriji struna, so theres that.
March 9Mar 9 16 minutes ago, Svarog said:Nije im ovo bilo ozbiljno, kao neka mudrost - smejali se obojica kad je Jokić rekao.Pa da, upravo kao rečenica ovog mog. :D
March 9Mar 9 Sećate se kad je Vučić našao ona neka tri studenta da ga podrže, koji studiraju 15 godina, pa ih slao po emisijama? E, na to me podseća ovaj intervju 😃