Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Najvredniji igrač

Featured Replies

19 hours ago, Micko8 said:

Sinoc onaj iz zvezdanih staza odmah u uvodu 14 poena direktno preko Jokica , a portland stavio igraca dve metra nizeg od Jokica da ga cuva, Jokic se nije sastavio u napadu dok je ovaj bio na njemu. Liga je resila Jokica, Hacimura je bio blueprint za svaku ekipu u ligi kada igra protiv Denvera. Sada ga cuvaju Barnsi,Kamare,Aunobiji, Karuzoi itd. bez ikakvih problema.

Da li ti shvatas koliko je tesko visokom igracu da se izbori za poziciju na postu kada ga cuva nizi igrac kojem je dozvoljeno bukvalno da radi sta hoce sudije ne sviraju ocigledne faulove,a sa druge strane ne dozvoljavalju jokicu da koristi svoju fizicku snagu protiv njih

• Replies 3.8k
  • Views 235.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• A dobro, nemojte osudjivati unapred, mozda ga drze u saci nekim snimcima gde je intiman sa konjima ili tako nesto, sigurno postoji dobar razlog zasto ne demantuje

• Znaju svi koji su glasali ko je najkvalitetniji košarkaš sa srpskim pasošem i ko je najviše postigao prošle godine, nisu baš toliki retardi, ali su umesto da glasaju po automatizmu izabrali da iskažu

Posted Images

Pogledaj malo sta su nizim cuvarima 90 ih godina cinili Oneal,Ewing,Oladzuwon itd. Jokic ne ume da se adaptira kada stave nizeg igraca na njega. Zasto cesto ne odigraju sa njim neki pick and roll i pop , umesto sto neuspesno zida protiv nizih igraca. Uvek je imao dobar sut sa poludistance a u zadnjih nekoliko sezona skoro ne uzima te suteve.

Partim kosarku veoma dugo ali ovo sto gledam od Jokica u poslednjih nekoliko sezona je nesto najgore sto sam u zivotu video od jednog visokog igraca u odbrani. Od osmadesetak poena koje je Juta postigla u reketu potiv Denvera juce, oko 70 poena su ubacili direktno preko Jokica. Prvo su ga Jutini centri napunili, onaj Filipowski je imao vece karijere, jos ga trener odmarao na klupi celu poslednju cetvrtinu posto gube namerno zbog NBA Drafta. Covek je postigao skoro sve poene preko Jokica, onda ulazi onaj skraceni centar iz Konga koji je za dve glave nizi od Jokica i on nastavlja direktno da ga puni . O prodorima Jutinih bekova iz G lige da i ne govorim. Ja ne znam cemu se Denver nada u plej of-u sa tolikom rupetinom u odbrani.

Edited by Micko8

drugačiji je tip odrona ali recimo towns ume da bude baš grdan defanzivno, neretko i puno gori od jokića

to sad ovako, prvi igrač koji mi pada na pamet a igra u istoj ligi, centar je i allstar

Pa njih dvojica se otprilike i kotiraju najgore u odbrani vec godinama, to je opste poznato, uz Vucevica i sad Senguna

Sto se Jokica tice, mnogi cupaju razne statistike u kojima nije tragican ali eye test nikad ne zakaze

lolol

2 minutes ago, Mil@n said:

pogresno im je ono "the only" napisano, THE ONLY je rekao

Doktor Filipowski opet skolovao ovog polu pokretnog kosarkasa.

najbolja mvp trka jos od.....

HE6jHpyX0AAxk0Z?format=jpg&name=large

No image preview

Shai, Jokic, or Wemby? Picking the NBA’s Impossible MVP Race

Three historic seasons. One brutal decision. Here’s my official five-man ballot.

to je neki blokader, jokara je na ringer rankingu pre par nedelja pao sa the best player in the solar system na most skilled big in the solar system, tj na drugo mesto

.

Screenshot_20260406_195643_Chrome.jpg

36 minutes ago, uini said:

to je neki blokader

strava je pina, dobar tekst. ima logike da debeli bude prvi, i dalje mislim da je najvredniji svojoj ekipi, ali onaj produzeni period slabog truda posle olstara mi je ipak presudio. nekako ne zasluzujes da dobijes ako se elementarno ne cimas

shai prvi, belide drugi, vembi. pa luka i kejd da su kvalifikovani

Samo za sladokusce, imate ovde jokićeve hajlajce uz adekvatnu muziku i kepšn

Edited by Hele