January 21Jan 21 Most 30-point triple-doubles in NBA history: Oscar Robertson - 106 Luka Doncic - 52 Nikola Jokic - 51bronza za sns. zlatno doba za oskara i dalje
February 3Feb 3 Evo i najveci youtube sektas, takozvani Jokicev svedok je shvatio da Jokic ne moze da izdominira jednodimenzionalnog Hartenstajna od kojeg je i siri i tezi. A zamislite sada Jokic u duelima sa prime Juingom ,Hakimom,Onilom,Robinsonom itd . Centrima koji su znali da ubacuju loptu kroz kos a uz to su fizicki i atletski bili ogromni igraci. Edited February 3Feb 3 by Micko8
February 4Feb 4 Nemam šta da zamišljam, znam kakva je zver Entoni Dejvis i znam šta mu je Jokić uradio.Te godine je izabran u prvu defanzivnu petorku, imao 30 godina, 26 poena i 12,5 skokova u proseku...Mada maltretira ga redovno, nije samo tad kad su osvojili titulu, ali toga se svi jasno sećamo.
February 4Feb 4 Dejvis je cetvorka koja igra na poziciji pet, i sam uvek trazi da igra na cetvorci ali eto u Lejkersima mu nikada nisu nasli partenera u reketu. Punio je i Davis Jokica i to veoma efikasno, nije to bila cista dominacija Jokica, 26 i 27 poena u dve serije uz petnaestak skokova u proseku.
February 4Feb 4 Jokic svaki put kad izadje na teren se bori protiv dva protivnika,soppstvenog tela i sa druge strane igraca koji ga cuva,protiv prvog ne moze da se bori
February 8Feb 8 Iz nekog razloga, na ESPN nema vise Jokica na liderskim pozicijama u statistickim kategorijama. A i dalje ima sansu da odigra tih granicnih 65 utakmica.
February 8Feb 8 Popular Post Dobijali su anonimna pisma citaoca ceo januar da ga skinu sa liste. Pisma potpisana inicijalima Z.G.
February 8Feb 8 10 minutes ago, 1n54jd3r said:Iz nekog razloga, na ESPN nema vise Jokica na liderskim pozicijama u statistickim kategorijama. A i dalje ima sansu da odigra tih granicnih 65 utakmica.To qualify a player must play 70% of his team's gamesVratice se u jednom trenutku.
February 8Feb 8 Taman posla, ne mrzim coveka i nikad ga ne bi tako minirao cak i da sam stvarno u mogucnostiNaprotiv, uvek navijam da igra sto vise i da ga razotkriju konacno kao pumpaca statistike, sto bi se i desilo kad bi dobio jednog ili dvojicu jacih saigraca koji ne bi pristali da im centar prevodi loptu i diktira svaki napad. Zato kazem, dok god su Nagetsi skupina solidnih igraca gde iskacu samo Marej i Gordon, Jokara ce biti alfa i nastavice da dominira brojkama a mislim da mu je to dosta bitnije od timskog uspeha, samo se iskusno pretvara kao stara kurva