March 9Mar 9 5 minutes ago, Midžeta said:Meni je ova kicerica kuca topčider, skroz mi se sviđaSamo je lampa malo ukrivo
March 9Mar 9 Popular Post 7 hours ago, Midžeta said:Meni je ova kicerica kuca topčider, skroz mi se sviđaŠokoviEdit Edited March 9Mar 9 by Valk
March 9Mar 9 Ne znam drugari, ali ko je bio na gajbi Nikole Rackova u Resavskoj, ništa slično mu neće biti tolika krindžerica. Možda jednom ispričam taj doživljaj na nekoj drugoj temi.
March 23Mar 23 Imali smo poredjenja sa Sekom i Hakimom i slicnima, evo sad je on sam pomenuo Tajsona... Sjajno, sledeci je valjda Pele ili Maradona ili daleko bilo Djokovic. Ljudi osvojili sve zivo moguce u svojim sportovima a ovaj jednu titulu i nekoliko licnih nagrada u jednoj nacionalnoj ligi koja je prakticno postala rekreativna, lebe mekani1 Moka Slavnic je lepo objasnio da Jokic nije lider, dakle nije neko ko ce da povuce kad gori pod nogama nego je u stanju npr. da u klacu izvodi aut umesto da primi loptu i sutira, mada ajde to i ne cudi jer nije nesto skocan i pokretljiv a tad je odbrana zategnuta do koske i tolerise se jaci kontakt cestoCovek je odlican za ovu novu NBA gde se primarno gledaju napadacki brojevi i rekordi a teska supljina u odbrani prolazi ispod radara, kao i ta rana ispadanja u NBA i Fiba takmicenjima jer nikad ne moze sam i nema s kim da igra (osim kad Marej upadne u beast mod ali njega ljudi pljuju uvek)
March 23Mar 23 14 minutes ago, Zli Gli said:1 Moka Slavnic je lepo objasnio ovo je kao da napišeš uini lepo objašnjava teoriju struna.mnogo toga sam rad da progutam u pravedničkom ili privatničkom besu, citiranje moke slavnića u bilo čemu afirmativnom, nije jedna od tih stavki.
March 23Mar 23 Znam vrlo dobro ko je i kakav je Moka ali niko normalan nece da se zamera bilo kome, mora neko caknut da izjavi nesto sto je ociglednoI to ne vazi samo za repstaciju i neke Finske Turske Italije nego generalno, neko ko je lider i ubedljivo najbolji igrac na svetu vec dugo valjda treba da ima vise od jedne epske titule i jednog finala konferencije, i ne bi smeo da ispusti +20 kuci u sedmom mecu. Ili smatramo uspehom sto je doveo Oklahomu u drugoj rundi do sedmog meca i tamo izduvao stoka razlike, mozda sam nesto propustio
March 23Mar 23 Nisi, pedantno si sve ispratio. Tu je negde sa Hakimom, ovaj njega šije za totulu, ovaj njega za MVP. Mada mora u jednačinu da se uvrsti i x - da je Tata igrao bejzbol dok je Dream uzimao titule, a radikal sve morao na suvo.Moka je stručnjak za rijaliti, saberi se Gli.
March 23Mar 23 Saberi se ti, nije slucajno sto Peltl i Pol Rid i mnogi drugi postizu rekorde sezone i karijere bas protiv Jokica a o tome koliko ga zaobilaze titule u svim takmicenjima u odnosu na ocekivanja je suvisno i pricati, covek igra isto bez obzira na stanje na terenu i nema u sebi taj pobednicki instinkt, to je prosto tako nevezano za jednog Moku
March 23Mar 23 1 hour ago, Zli Gli said:Saberi se ti, nije slucajno sto Peltl i Pol Rid i mnogi drugi postizu rekorde sezone i karijere bas protiv Jokica a o tome koliko ga zaobilaze titule u svim takmicenjima u odnosu na ocekivanja je suvisno i pricati, covek igra isto bez obzira na stanje na terenu i nema u sebi taj pobednicki instinkt, to je prosto tako nevezano za jednog MokuSinoc onaj iz zvezdanih staza odmah u uvodu 14 poena direktno preko Jokica , a portland stavio igraca dve metra nizeg od Jokica da ga cuva, Jokic se nije sastavio u napadu dok je ovaj bio na njemu. Liga je resila Jokica, Hacimura je bio blueprint za svaku ekipu u ligi kada igra protiv Denvera. Sada ga cuvaju Barnsi,Kamare,Aunobiji, Karuzoi itd. bez ikakvih problema. Edited March 23Mar 23 by Micko8
March 23Mar 23 tbr to je Boston radio pre 3-4 sezone sa grentom vilijamsom na debelom i peticom iza, cus hacimura blueprint inace rizicna strategija u plejof seriji ako denver ima normalnu rotaciju igraca. prosle godine protiv nagetsa od 4ipo igraca je imalo smisla, ove ako budu zdravi to ce biti gozba za krilne igrace