Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Najvredniji igrač

Featured Replies

5 minutes ago, Midžeta said:

Meni je ova kicerica kuca topčider, skroz mi se sviđa

Samo je lampa malo ukrivo

• Replies 3.8k
  • Views 235.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• A dobro, nemojte osudjivati unapred, mozda ga drze u saci nekim snimcima gde je intiman sa konjima ili tako nesto, sigurno postoji dobar razlog zasto ne demantuje

• Znaju svi koji su glasali ko je najkvalitetniji košarkaš sa srpskim pasošem i ko je najviše postigao prošle godine, nisu baš toliki retardi, ali su umesto da glasaju po automatizmu izabrali da iskažu

Posted Images

• Popular Post
7 hours ago, Midžeta said:

Meni je ova kicerica kuca topčider, skroz mi se sviđa

Šokovi

Edit

Screenshot_20260310-000714.png

Edited by Valk

Ne znam drugari, ali ko je bio na gajbi Nikole Rackova u Resavskoj, ništa slično mu neće biti tolika krindžerica. Možda jednom ispričam taj doživljaj na nekoj drugoj temi.

ne znam kako je ovo prošlo neprimećeno

poklon od vučeviče

@Zli Gli evo, slažete se

Imali smo poredjenja sa Sekom i Hakimom i slicnima, evo sad je on sam pomenuo Tajsona... Sjajno, sledeci je valjda Pele ili Maradona ili daleko bilo Djokovic. Ljudi osvojili sve zivo moguce u svojim sportovima a ovaj jednu titulu i nekoliko licnih nagrada u jednoj nacionalnoj ligi koja je prakticno postala rekreativna, lebe mekani

1 Moka Slavnic je lepo objasnio da Jokic nije lider, dakle nije neko ko ce da povuce kad gori pod nogama nego je u stanju npr. da u klacu izvodi aut umesto da primi loptu i sutira, mada ajde to i ne cudi jer nije nesto skocan i pokretljiv a tad je odbrana zategnuta do koske i tolerise se jaci kontakt cesto

Covek je odlican za ovu novu NBA gde se primarno gledaju napadacki brojevi i rekordi a teska supljina u odbrani prolazi ispod radara, kao i ta rana ispadanja u NBA i Fiba takmicenjima jer nikad ne moze sam i nema s kim da igra (osim kad Marej upadne u beast mod ali njega ljudi pljuju uvek)

Dobar je Marej, nego ovi oko njega...

14 minutes ago, Zli Gli said:

1 Moka Slavnic je lepo objasnio

ovo je kao da napišeš uini lepo objašnjava teoriju struna.

mnogo toga sam rad da progutam u pravedničkom ili privatničkom besu, citiranje moke slavnića u bilo čemu afirmativnom, nije jedna od tih stavki.

Znam vrlo dobro ko je i kakav je Moka ali niko normalan nece da se zamera bilo kome, mora neko caknut da izjavi nesto sto je ocigledno

I to ne vazi samo za repstaciju i neke Finske Turske Italije nego generalno, neko ko je lider i ubedljivo najbolji igrac na svetu vec dugo valjda treba da ima vise od jedne epske titule i jednog finala konferencije, i ne bi smeo da ispusti +20 kuci u sedmom mecu. Ili smatramo uspehom sto je doveo Oklahomu u drugoj rundi do sedmog meca i tamo izduvao stoka razlike, mozda sam nesto propustio

Nisi, pedantno si sve ispratio.

Tu je negde sa Hakimom, ovaj njega šije za totulu, ovaj njega za MVP. Mada mora u jednačinu da se uvrsti i x - da je Tata igrao bejzbol dok je Dream uzimao titule, a radikal sve morao na suvo.

Moka je stručnjak za rijaliti, saberi se Gli.

Saberi se ti, nije slucajno sto Peltl i Pol Rid i mnogi drugi postizu rekorde sezone i karijere bas protiv Jokica a o tome koliko ga zaobilaze titule u svim takmicenjima u odnosu na ocekivanja je suvisno i pricati, covek igra isto bez obzira na stanje na terenu i nema u sebi taj pobednicki instinkt, to je prosto tako nevezano za jednog Moku

Kića - Moka >>>>> Jokić - Marej

1 hour ago, Zli Gli said:

Saberi se ti, nije slucajno sto Peltl i Pol Rid i mnogi drugi postizu rekorde sezone i karijere bas protiv Jokica a o tome koliko ga zaobilaze titule u svim takmicenjima u odnosu na ocekivanja je suvisno i pricati, covek igra isto bez obzira na stanje na terenu i nema u sebi taj pobednicki instinkt, to je prosto tako nevezano za jednog Moku

Sinoc onaj iz zvezdanih staza odmah u uvodu 14 poena direktno preko Jokica , a portland stavio igraca dve metra nizeg od Jokica da ga cuva, Jokic se nije sastavio u napadu dok je ovaj bio na njemu. Liga je resila Jokica, Hacimura je bio blueprint za svaku ekipu u ligi kada igra protiv Denvera. Sada ga cuvaju Barnsi,Kamare,Aunobiji, Karuzoi itd. bez ikakvih problema.

Edited by Micko8

tbr to je Boston radio pre 3-4 sezone sa grentom vilijamsom na debelom i peticom iza, cus hacimura blueprint lolol

inace rizicna strategija u plejof seriji ako denver ima normalnu rotaciju igraca. prosle godine protiv nagetsa od 4ipo igraca je imalo smisla, ove ako budu zdravi to ce biti gozba za krilne igrace