December 28, 2025Dec 28 On 26. 12. 2025. at 16:22, kralj said:Što je najjače kod Jokića nije samo kontigent, već i način na koji dishuje. Magic je neprikosnoven, a ni za koga više ne bih mogao da kažem da je jasno kreativniji.Mislim da sam vec kacio dulji video, ali ne mogu sad da nadjem, stoga evo ovo:
January 8Jan 8 On 27. 12. 2025. at 20:14, MiddleClass said:U Denveru igra sa ozbiljnim igracima, a u repki sa 11 vodonosa U pravu si za Denver, evo dobili Filu i Seltikse na strani a sa njim gubili od Orlanda i MajamijaZa repku nisi u pravu, bez njega igramo egal finale SP sa Nemcima a on ne moze da nas odvede preko Finske i ItalijePametnom dosta, klasican statisticar
January 8Jan 8 5 hours ago, Zli Gli said:U pravu si za Denver, evo dobili Filu i Seltikse na strani a sa njim gubili od Orlanda i MajamijaZa repku nisi u pravu, bez njega igramo egal finale SP sa Nemcima a on ne moze da nas odvede preko Finske i ItalijePametnom dosta, klasican statisticar Koji je tebi kurac ides od foruma do foruma i plujes Jokica imas li bilo sta pametno da napises a da nije trolovanje i omalovazavanje zaista fascinantan lik
January 8Jan 8 Koji je tebi kurac ides od foruma do foruma i lozis se na Jokica i pratis ko sta pise protiv njegaJos fascinantniji lik
January 8Jan 8 2 hours ago, Zli Gli said:Koji je tebi kurac ides od foruma do foruma i lozis se na Jokica i pratis ko sta pise protiv njegaJos fascinantniji likNema te puno na EL temi da gledas i komentarises sa nama tekme. A tu gej nba ligu i dalje pratis Ne volim ga, ali respect za ovu izjavu Lebrona Edited January 8Jan 8 by MiddleClass
January 8Jan 8 22 minutes ago, MiddleClass said: A tu gej nba ligu i dalje pratis ne diraj ga. ljubav je ljudsko pravo.
January 8Jan 8 Gledam redovno Zvezdu i EL dosta, bacim poneki navijacki komentar ali tanki smo opet dok se Bolomboj ne vrati, bas fali covek na obe strane terena
January 15Jan 15 debeli sme da propusti jos 7 tekmi pre nego sto izgubi pravo za nagrade. znaci vec protiv netsa 30g bi morao da igra sto sumnjam da ce se desiti, narocito ako nastave da igraju ovako dobro.steta, istorijska sezona za sada, posle usporavanja okc mislim da je imao dobre sanse.
January 15Jan 15 Po Šemsinom poslednjem oglašavanju bih rekao da bi mogao, ali sumnjam da će da se vrati kao Vembi i ulazi sa klupe. Totalno bi ugrozio Dužijanca narativ.Koliko sam video i Vembi teško da će da odigra 65. Ništa, navijamo za Cadea.
January 15Jan 15 Mislim da sme još 8 tekmi da propusti, plus još jednu da odigra ispod 15 minuta (jednu takvu je već odradio kad se povredio).Vembi ima još 3 fore da propusti, Janis još 2, Luka 10. Za svaku koju odigraju moraju preko 20 minuta da budu na terenu.Realno biće SGA za zelenim stolom, osim ako i njega ne strefi neka povreda, onda bi zaista Kejd bio prvi pik. Ludilo, ali tako je.edit: izgreših, popravio sam brojeve Edited January 15Jan 15 by goofs
January 15Jan 15 1 hour ago, spaceploitator said:debeli sme da propusti jos 7 tekmi pre nego sto izgubi pravo za nagrade. znaci vec protiv netsa 30g bi morao da igra sto sumnjam da ce se desiti, narocito ako nastave da igraju ovako dobro.Reko Matt Moore da se ne bi čudio ako zaigra sledeće srede.
January 15Jan 15 И ја нешто трипујем да ће да се врати раније, не зато што ће да га форсирају на силу, већ просто делује да повреда није толико тешка и да опоравак тече брже од планираног.Вероватно ће у почетку бити онај неки фазон као Гордон, 20ак минута, без б2б текми.Видим сад да имају неки суманут распоред где играју три дана заредом, можда би могао да се врати за ту средњу текму 24-ог против Милвокија, ако је сад 21-ог против Лејкерса прерано.