Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Najvredniji igrač

Featured Replies

Ove godine tu oko Lillarda, naredne oko Tony Parkera. Do kraja karijere bi trebalo da bude u top 10, ako ne bude vecih iznenadjenja. Suludo.

• Replies 3.8k
  • Views 235.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• A dobro, nemojte osudjivati unapred, mozda ga drze u saci nekim snimcima gde je intiman sa konjima ili tako nesto, sigurno postoji dobar razlog zasto ne demantuje

• Znaju svi koji su glasali ko je najkvalitetniji košarkaš sa srpskim pasošem i ko je najviše postigao prošle godine, nisu baš toliki retardi, ali su umesto da glasaju po automatizmu izabrali da iskažu

Posted Images

Šengun će biti još bolji, kaže Ataman

21 hours ago, Fins fleet said:

Ove godine tu oko Lillarda, naredne oko Tony Parkera. Do kraja karijere bi trebalo da bude u top 10, ako ne bude vecih iznenadjenja. Suludo.

Ali ovaj Stoktonov rekord je tek sulud. Ovako napamet, ako nisam nešto pogrešio to je 20 godina bez propuštene utakmice po 10 asistencija po utakmici.

Ja sam ga nešto pogrešno zapamtio oko 10k, ali da, ovo je verovatno najbolesnija kombo brojka koju niko neće preći.

HEkZ8KA.jpeg

Evo ga i Deni u TOP 25

14 hours ago, Milošica said:

Evo ga i Deni u TOP 25

covid19

On 12/20/2025 at 8:51 PM, Fins fleet said:

Jesu bila druga vremena, al brate.

Čovek je propustio 4 utakmice u šestoj sezoni i 14 u četrnaestoj. Znači da je poslednjih 5 sezona odigrao sve utakmice (prva od njih je bila lokaut skraćena).

Stalno ta fama kako je izgledao kao prodavac osiguranja... lik je bio freak of nature, samo visok 185cm. Ukoliko se ne varam, RHR mu je bio 37.

CP3 bi morao da beleži 10ast/g još pune 4 sezone da ga prestigne laugh

On 19. 12. 2025. at 14:12, Fins fleet said:

Presisao Pticu juce. Sutra ce Wade-a, a onda do Lillarda ima grupu playmakera, mahom iz 80ih i 90ih kada je PG bio PG. Sve to ce biti lagano sve i da uspori, jedino bi ga zesca povreda zaustavila.

Što je najjače kod Jokića nije samo kontigent, već i način na koji dishuje. Magic je neprikosnoven, a ni za koga više ne bih mogao da kažem da je jasno kreativniji.

Ne dobacujem do Petea i Waltona, ali ovi koje sam gledao: King, Bird, Thomas, Nash, Luka... Ne bih rekao.

1 hour ago, Fins fleet said:

Presisao Pticu juce. Sutra ce Wade-a, a onda do Lillarda ima grupu playmakera, mahom iz 80ih i 90ih kada je PG bio PG. Sve to ce biti lagano sve i da uspori, jedino bi ga zesca povreda zaustavila.

Vejda je odradio. Sledeći je Džon Vol pa Niko Van Eksl.

10 hours ago, kralj said:

Što je najjače kod Jokića nije samo kontigent, već i način na koji dishuje. Magic je neprikosnoven, a ni za koga više ne bih mogao da kažem da je jasno kreativniji.

Ne dobacujem do Petea i Waltona, ali ovi koje sam gledao: King, Bird, Thomas, Nash, Luka... Ne bih rekao.

ne bih rekao da je magik kreativniji asistent od jokica, jer je gro tih njegovih ludih asistencija islo u tranziciji, na nepostavljenu odbranu. bird mi je u tom smislu cak blizi jokicu

magik je car, da me neko ne shvati pogresno, samo, kreativnost jokica u dodavanju je unmatched.

Kako Jokic moze u NBA tri puta da nadigra Senguna u medjusobnom duelu a ne moze u FIBA kosarci na EP??? Neka mi neko objasni taj fenomenfantom

Zato sto je Madzar