March 6Mar 6 Radikalni ljaljan, no dobro, nije da nismo znali. I dalje gledam sa uzivanjem kako igra.
March 6Mar 6 Ja mislim da im klubovi kažu "E, vidi sa tim i tim agentom za nekretnine šta ima u ponudi" i ćao, nije kao da su Natalija i on listali oglase. Taj agent sigurno nema u ponudi obične kuće.
March 6Mar 6 Da, neko ko zarađuje 50 miliona godišnje (bez reklama), uđe tako u podstanarsku kuću gde mu gazda kaže da ne dira ništa i da kad dođe prvog po stanarinu, da sve mora da bude na svom mestu.
March 9Mar 9 najjacha lajna iz edinovog intervjua, prica jokic koje sve timove gleda fakultativno, "pogledao sam par puta atlantu, zbog ovog, džejlena džonsona, zanimljiv je ..k'o mali jelenko" ( :
March 9Mar 9 Užasan intervju, Jokić je i pametan što ih ne daje, verovatno ga Natalija savetovala da tako učini, ona deluje pametno.Lik je kao da intervjuišeš prosečnog srednjoškolca.
March 9Mar 9 Šteta, deluje da je bio raspoložen da sarađuje, ali prosto nije dovoljno opušten da bi odradio ortački razgovor pred kamerama i onda su se mnoge stvari od projektovanog do izgovorenog usput izgubile.Istini za volju, dosta je i do Edina koji apsolutno ne dopire do sagovornika i pored nepodnošljivo usiljenog smejanja, gestikulacija i silovanja neposrednosti. Čovek je neadekvatan za sve ovo, drapa se, izveštačen je i forsira neki burazeski pristup koji u onome što je glavno potpuno zakazuje. Bar 3x je tokom ovog razgovora u sekundi svičovao sa fanboj smejanja ničemu na maltene filozofsku serioznost uz koju pita da li je menjao tehniku šuta.
March 9Mar 9 44 minutes ago, Hele said:Užasan intervju, Jokić je i pametan što ih ne daje, verovatno ga Natalija savetovala da tako učini, ona deluje pametno.Lik je kao da intervjuišeš prosečnog srednjoškolca.ne znam, okej je to meni; relativno iskreno, bez floskula, zapali se kada prica o basketu i derneku, sve5
March 9Mar 9 35 minutes ago, kralj said:Šteta, deluje da je bio raspoložen da sarađuje, ali prosto nije dovoljno opušten da bi odradio ortački razgovor pred kamerama i onda su se mnoge stvari od projektovanog do izgovorenog usput izgubile.Istini za volju, dosta je i do Edina koji apsolutno ne dopire do sagovornika i pored nepodnošljivo usiljenog smejanja, gestikulacija i silovanja neposrednosti. Čovek je neadekvatan za sve ovo, drapa se, izveštačen je i forsira neki burazeski pristup koji u onome što je glavno potpuno zakazuje. Bar 3x je tokom ovog razgovora u sekundi svičovao sa fanboj smejanja ničemu na maltene filozofsku serioznost uz koju pita da li je menjao tehniku šuta.jebiga, edin u ovom x&o's prakticno intervjuise superzvezde i nesto manje super ali selebritije danasnjice & proslostizajebana je to rabota, za koju treba imati autoritet, biti skolovan* i imati talenatdanas sve uporedjujemo na globalnom nivou, pa je normalbo da to onda bude bedno*edit skolovsn za vodjenje ovakvog razgovora Edited March 9Mar 9 by uini
March 9Mar 9 Nije ovde ništa do Edina Jokara bukvalno ima tremu tokom celog razgovora, ima problem da poveže misli, da se izrazi.