March 19Mar 19 Nakon više dana ako ne i nedelja gde cene konstantno idu gore dok se ne otvori berza u Americi, gde onda krene u suprotnom smeru, deluje mi da je Europa konačno opreznija.
March 19Mar 19 21 minutes ago, Shan Jan said:Zlato se survava. Propadosmo @Roger Sanchez kupuj memes :))
March 19Mar 19 1 hour ago, Venom said:Zlato ispalo veći bubble od akcijaNe znam ja, upravo sam nacrto cup & handle
March 19Mar 19 akcije defense kompanija dobro stoje,nije ni cudo. Ici ce to jos na gore, treci svetski u toku.
March 19Mar 19 Imam isti problem o kome je mislim već neko pisao, možda Choda. Suvlasnik sam nekretnine, odvojio sam novac da isplatim rođake, ali zahvaljujući neverovatnom znanju i efikasnosti srpskog pravosuđa, ne očekujem da će se stvoriti uslovi za zaključenje ugovora jos 12 -18 meseci. Mislio sam da parkiram negde deo tog novca, možda u neki od investicionih fondova za očuvanje vrednosti domacih banaka. Da li neko ima iskustva sa nekim domaćim investicionim fondovima?
March 20Mar 20 8 hours ago, Miki_belavista said:akcije defense kompanija dobro stoje,nije ni cudo. Ici ce to jos na gore, treci svetski u toku.to je relativno. RHM je u slobdnom padu, iako bi po prirodi stvari trebali da ide na gore jednako brzo kao i nafta.
March 20Mar 20 20 hours ago, Shan Jan said:Zlato se survava. Propadosmo @Roger Sanchez Hajde me pitaj da li sam prodao rudarske akcije na vreme...Još uvek imam debelih problema sa prodajom akcija. Ne sa uzdržavanjem od prodaje, već baš sa prodajom.
March 20Mar 20 10 hours ago, reg said:Da li neko ima iskustva sa nekim domaćim investicionim fondovima?Intesa Invest Cash Euro ima oko 2-3% dobitak sto mu dodje samo da pokrije inflaciju.
March 20Mar 20 14 hours ago, Peter Fan said:to je relativno. RHM je u slobdnom padu, iako bi po prirodi stvari trebali da ide na gore jednako brzo kao i nafta.pogledaj zadnjih 10 godina za Lockhead Martin,i ostalo ekipu koj aprodaje opremu Pentagonu za sirenje demokratije. A jos ce da ide gore u to ne sumnjam.