February 6Feb 6 Author On 4. 2. 2026. at 12:32, Emerald said:Nego, je l radite tehnicku analizu? Tipa grafovi(trouglovi, kvadrat), RSI, "zlatni krst", MA 50, 100, 200, tumacenje sveca...Ako radite, koji vam je omiljeni signal?RSI obavezno. Ispod 50 kupujem, preko, cekam da padne (osim ako nisu M7). Pre sam gledala i svece i 100,200...sada vise nista. Samo RSI i profil kompanije ako nikad nisam cula. Ova berza od 2020 pa na ovamo nema u knjigama. Nema ni logiku, dzaba palamudimo, nema ni pravila. Hedze funds bagra vodi kolo. Bukvalno je indijansko mesto, gde smo mi u startu najebali ako ne znamo sta radimo. krkljanac pa ko izvuce glavu. Neko je, mislim da @Choda napisao da diversifikuje portfolio na 20%. Najbolja stvar! 20-30% the best. Najvise trgujem sa ETF''s. Penny stock jos spava. Ponekad options na spy. Jedan racun mi je za long, drugi za svaki dan scalp, swing, sta god. We don't judge 😁 I reverse cramer is real thing 😁. Bolji je od pelosi 😂
February 6Feb 6 Author Isto tako ne vezujem se emotivno sa tikere, sve ih gledam kao opportunity.Na primer, $tsla je sjajan jer radi kao ekg, moze da se vrti do beskonacnosti.Isto se trudim da mi je 1:3 portfolija u kesu sto sjajno dodje kad market ide u crveno... Kao na pijaci, kupuj... Pa prodaj 😁. Ciganka 😁❤️ Edited February 6Feb 6 by mustang
February 6Feb 6 On 30. 1. 2026. at 22:21, Choda said:Ovaj chart izgleda gore od pingvina @Mr.Mxyzptlkshort squeeze jedna od boljih nedelja, shitcoins opet outperformovali safe bets. degen play ftw
February 7Feb 7 Kako mi je carski sto imam i SP500 i zlato u portfolijicu. Bukvalno sistem spojenih sudova. Kako jedno padne drugo raste i obrnuto.
February 8Feb 8 9 hours ago, Bogotac said:Ne moramo da diskutujemo u brain rot maniru, nismo na Twitteru Edited February 8Feb 8 by Venom
February 8Feb 8 22 hours ago, Bogotac said:Zašto bitkoin ovoliko tone?zato sto je epstin satosibuy the rumor