pasha Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 Nece to tako moci jos dugo... Onda je dosao onaj moler iz Beca da se napija po minhenskim pivnicima i eto sada moramo da trpimo svasta.
pasha Posted December 26, 2021 Posted December 26, 2021 Ros je l znas sta su ovi temelji na Köningsplatz-u? Cini se da su stari nekih 90 godina i ne znam zasto tako stoje... U stvari je preko puta sumica i glavni temelj.. Kazu akademija lepih umetnosti-muzika, teatar ali neces kolega...ovde je Cemberlen potpisao cuveni Minhenski ugovor sa Hitlerom 30. 9. 1938. Danas je ne zovu originalno a zove se originalno Führerbau.
pasha Posted December 26, 2021 Posted December 26, 2021 Neki nesrecnici nece da budu vraceni u Afriku... Kada bi samo znali istoriju mesta na kome se nalaze... Znate da su bavarski kraljevi bili i kraljevi moderne Grcke od sredine 19. veka
pasha Posted December 26, 2021 Posted December 26, 2021 Tu je odmah i Tehnicki Univerzitet u Minhenu-TÜM To ako hocete da radite u bmw, simens, man. maks plank...a mozete i u Ingolstad. Pinokoteka, stara Tu mozete naci Brehta, Da Vincija, Ticijana...sto bi se reklo: kutluro, eve me. Kazu ovo je znak velike ljubavi Bavarske i Francuske...zajedno jurisali na Rusiju...sta ces, sudbina.
Ros Posted December 26, 2021 Posted December 26, 2021 a, bio si mi u komsiluku. da, to je poznati templarski manastir u kome hrane beskucnike i rade jos gomilu humanitarnih stvari. vrlo mocno izgleda kupola kad sunce udari u nju. a za one temelje na königsplatz-u ne znam cemu sluze i zasto ne rade
pasha Posted December 26, 2021 Posted December 26, 2021 (edited) Bio sam da bih snimio Grunvalder stadion(eno ga na stadionima) i primetim kupole i vizantijske krstove. Bio sam ubedjen da je ruska crkva i krenem prema njoj, logicno Binsr sam, kada ono Templari. Kakvi sada templari u vizantijskom stilu...Video sam na ulazu u stanicu podzemne na Candidlplatz-u zanimljiv grafit na temu bede dece, ne znam da li je povezano ali je blizu. Mislim uglavnom su okolo murali i grafiti posveceni 1860... Ti temelji su ostaci nacistickog svetilista, https://en.wikipedia.org/wiki/Ehrentempel Stoje tu od 1947 iz meni nepoznatih razloga Inace mslim da malo ljudi u Minhenu zna sta je to tacno...Sam Köningsplatz je bilo veliko okuplljaliste nacista. Ona bela kuca(danas posvecen borbi protiv nacista kao dokumentacioni centar nsdap), moderna, je izgradjena na mestu Braon kuce... Edited December 26, 2021 by pasha
Ros Posted December 26, 2021 Posted December 26, 2021 1 hour ago, pasha said: Bio sam da bih snimio Grunvalder stadion(eno ga na stadionima) i primetim kupole i vizantijske krstove. Bio sam ubedjen da je ruska crkva i krenem prema njoj, logicno Binsr sam, kada ono Templari. Kakvi sada templari u vizantijskom stilu...Video sam na ulazu u stanicu podzemne na Candidlplatz-u zanimljiv grafit na temu bede dece, ne znam da li je povezano ali je blizu. Mislim uglavnom su okolo murali i grafiti posveceni 1860... Ti temelji su ostaci nacistickog svetilista, https://en.wikipedia.org/wiki/Ehrentempel Stoje tu od 1947 iz meni nepoznatih razloga Inace mslim da malo ljudi u Minhenu zna sta je to tacno...Sam Köningsplatz je bilo veliko okuplljaliste nacista. Ona bela kuca(danas posvecen borbi protiv nacista kao dokumentacioni centar nsdap), moderna, je izgradjena na mestu Braon kuce... Giesing ti je listom za 1860. Sve je plavo od Ostfriedhofa do Harlachinga. osim crvene fleke u Säbenerstrasse. Bayern i 1860 su komsije. Slicno kao i beogradske komsije. Treba nekad da se uputis pored Isara. Mozes biciklom do kraja sveta, a fantazija je tamo od zooloskog vrta pa na jug. Mi se juce muvali oko Gasthof zur Mühle, kod Straßlacha. Moracemo jos jednom kad ozeleni sve
Boycie Posted December 30, 2021 Posted December 30, 2021 (edited) Kachelmann (poznati meteorolog) i policija u minhenu po twitteru podj*bavaju querdenkere thread je laka zabava za tmurno i kišovito jutro. https://twitter.com/PolizeiMuenchen/status/1476292894898233345?s=20 Edited December 30, 2021 by Boycie 1
Ros Posted December 30, 2021 Posted December 30, 2021 50 minutes ago, Boycie said: Kachelmann (poznati meteorolog) i policija u minhenu po twitteru podj*bavaju querdenkere thread je laka zabava za tmurno i kišovito jutro. https://twitter.com/PolizeiMuenchen/status/1476292894898233345?s=20 malo sam dosolio tamo Kachelmann ziv...
I*m with the pilots Posted December 31, 2021 Posted December 31, 2021 Da li je do mog nerazumevanja kako se citaju teme na Twitter-u ili nerazumevanje pozadine ove price sa vremenom, tek - ne razumem?
Boycie Posted December 31, 2021 Posted December 31, 2021 11 hours ago, I*m with the pilots said: Da li je do mog nerazumevanja kako se citaju teme na Twitter-u ili nerazumevanje pozadine ove price sa vremenom, tek - ne razumem? Realno Tviter mi često ne lezi nimalo, a i ovde se lakše razume kada se stavi u kontekst priče 🙂 - Pre neki dan su bile demonstracije Querdenkera u Minhenu a vreme je ovde bilo jako kišovito. U jednom trenutku je i pala mreža mobilne telefonije. - Kachelmann (vrv. najpoznatiji meteorolog) po završetku demonstracija pušta tvit “kako polako kreće da isključuje kišu” aludirajući na HAARP zaveru na koju se queraši lože. Isto tako u tvitu pozdravlja policiju u Minhenu - Minhenska policija mu odgovara preko zvaničnog Tviter kanala da “ponovo aktiviraju mrežu mobilne telefonije”. U komentarima ispod se može videti da ima Querdenkera koji su ovo za ozbiljno shvatili:
Amos Posted December 31, 2021 Posted December 31, 2021 Fenomenalan dan za šetnju danas. Kad razmislim ovako lepo nije bilo ni u julu tokom onih kišurdača
Ros Posted December 31, 2021 Posted December 31, 2021 mi se prošetali sa komšijama po Freisingu. lepa varošica a vreme sjajno. 15 stepeni
Recommended Posts