Parsons Posted November 2, 2009 Author Posted November 2, 2009 (edited) pre nedelju dana slusam kako je intresovanje nemaca za vakcinaciju protiv nove pandemije (!?) relativno malo.posle toga bombardovanje kroz medije o ,,svezim'' smrtnim slucajevima H1N1. Edited November 2, 2009 by Billy Parsons
Razzmatazz Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Više bi uradili da se na TV-u pojavi Diter Bolen i kaže "vakcinišite se".
maxivida Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Da živiš u Nemačkoj, malo teže bi ga zaboravio.
Boycie Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 3godišnja TV Apstinencija, izbegavanje kutije za prodaju Bild cajtunga, u kiosku gledam samo delove gde se nalazi c't magazin i spiegel, uspevalo je, i uhvatilo me gde je najslabije, na srpskoj parapsihopatologiji :(
Parsons Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 pocele rke-koke u opelu.za sada samo u susednoj belgiji, a bice i u nemackoj otpussavanja radnika.igm (metalni sindikat) rekao da je nova odluka gm-a (vlasnika opela) zapravo objava rata.merkelka se (svojevremeno) dodvoravala us senatu bas na dan kada je gm blokirao preuzumanje opela.s druge strane, imamo lepe vesti da ce nemacke nuklearne elektrane nastaviti da rade.
BraveMargot Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 jel ima neko ovde da zivi u Manhajmu a raspolozen je za druzenje? Jedna moja drugarica (lurkuje na forumu povremeno) se nedavno tamo preselila da se usavrsava na muzickoj akademiji i mnogo joj je dosadno, zali se da nema bas s kim da se druzi, valjda zato sto ne prica nemacki dovoljno dobro. Ako je neko raspolozen, nek mi se javi na pm. Hvala unapred.
Parsons Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 dobro, jel bi ste vi kupili cd ili ne?
Parsons Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 izem ti nemacke forumske muskarce vidljivi forum je samo vrh ledenog brega ;)
Pontijak Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 verujem da je tako U Izveštaju nemačke vlade o migracijama, koji je uradio Savezni ured za migraciju i izbeglice, navedeno je da je u Nemačkoj 2008. godine živelo 6.727.618 stranaca. Od tog broja 6,3 odsto, odnosno 424.037 čine državljani Srbije. U izveštaju se navodi da se veliki deo njih u nemačkim nadležnim institucijama još vodi sa državljanstvom Srbije i Crne Gore, odnosno bivše Jugoslavije
Pontijak Posted June 28, 2010 Posted June 28, 2010 eeee gde je sada vasudeva da prokomentarise ovu vest :(ko se uselio - useljen je jer jos malo pa gotovo
kgmr Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 treba mi nemacko-srpski (moze i nemacko-engleski) i obrnuto recnik, da nije knjiga, i da nije onlajn. ima li ko kakav link za skidanje? :)
aram Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Nemam, a i mene zanima. Mada, ubedljivo najbolji je hrvatsko-njemacki i njemacko-hrvatski Antuna Hurma i jos nekih, mislim da je izdala Skolska Knjiga. Ako neko nadje, nek javi i meni, molim.
Recommended Posts