Popular Post ljuttko Posted January 17, 2021 Popular Post Posted January 17, 2021 4 minutes ago, copkillah said: Jesi ozbiljan? Mnogo više od polovine, mnogo više. mnogo više, ili ako sa mojih puno godina smem da tvrdim , nema žene koju bar u gradskom prevozu nije neko jednom uvatio za dupe ili joj se nabio u ledja i vrat dahćući. Ako možete da verujete da je to radio ugledni direktor srednjeg ranga u fabričkom autobusu elektronske industrije gde se apsolutno svi znamo pre 30 godina , onda vam je jasna razmera slobode za to ponašanje. Kada je moja drugarica sutradan po dogadjaju ( a prvo je i sama mislila da umišlja pa se okretala i odmicala ,ispričala na poslu šta je doživela , nas 3 smo zinule u neverorovanju a četvrta, tiha mirna je ćutke rekla, pipao je i mene, mislila sa da sam se previše primakla . Da ona prva nije to izgovorila , ne bi niova druga , okrivila je sebe. Ok posle smo mu priredile malo javo poniženje ali je on i dalje ostao ugledni porodični čovek. u svojoj firmi, u tom je krugu bilo tada 10 firmi Ja sam leciju o čuvanju sebe i žena oko sebe dobila u trećem gimnazije od naše fenomenalne razredne. U strogu gimnaziju sa još strožim pravilima onašanja došao je te 77 profesor engleskog, džiber po svim merilima na prvi pogled.Ko ga je primio , pojma nemam. Živeo je u hotelu, mimo škole bančio po kafanama i time i pričom o sportu pridobio momke. I od početka krenuo da nipodaštava devojke, svaka druga aluzija je bila neka seksualna , momci su se kikotali , mi smo crvenele, ocene su bile sve gore jer je žensko glupo pa mora da uči duplo. Kap je prelila rečenica pred pismeni da on zna i da smo pokvarene jer krijemo papiriće za prepisivanje pod suknjom al on to lako reši, dodje pa kaže hajd mala raširi noge da vidim šta imaš tu... sve sa pokazivanjem podji stani kako bi to realizovao i u susednom i u našem razredu . I prijavimo ga razrednoj. I ona organizuje nastavničko veće i pozove devojke da kažu pred svima... I da ne dužim profesori su bili na našoj strani, svi, on je moju razrednu izvredjao najvulgarnije moguće i pljunuo pred svima, izbačen je iz škole. Ona nam je sutradan održala predavanje koje i danas posle toliko godina pamtim ali vidim i znam kako je lako manipulisati žrtvom, uveriti je da je svemu sama doprinela i kriva, naterati je da ćuti i krije jer ako progovori, opet je sama kriva šro evo , najtužnij je to, danas na mrežama najviše žene demonstriraju. Ćuti i pokori s e, to je tvoja tajna kao da nevidljivim mastilom upisuju po ženskim mozgovima. Izaći iz te matrice je velika hrabrost . 25 4
Krošek Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 4 minutes ago, koksy said: referisao sam se na slučaj G.Jevtića i kako je BS sve to tada komentarisala. slabo to ima veze s ovim
ubibobi Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 2 hours ago, SNARC said: Ja sam iskreno pretpostavljao da se ovo desava pevacicama..ali me je ovo zateklo. Otprilike izgleda da su devojcice i devojke svuda ugrozene i da medju nama muskima ima bas bas dosta ogavnih beskicmenjaka. Nemam zensko dete i ne znam kako bih se postavio..ali ako ga budem imao bicu u teskoj dubiozi zbog svega ovoga, koje god da su aktivnosti u pitanju. Koje god da su aktivnosti u pitanju i koje god dete da je u pitanju, muško, žensko, dete je dete i svako može biti ugroženo od raznoraznih monstruma u zavisnosti od toga šta preferiraju u svom bolesnom mozgu. 2
Krošek Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 8 minutes ago, koksy said: samo sam spomenuo u kontekstu licemerstva. nije fer prema BS jer da bi bilo licemerstvo morala bi biti neka ne bas toliko povrsna paralela izmedju doticnih stvari, a da ne ulazim u jevticev slucaj (conflict of interest statement: ja sam ga delimicno branio), osim sto u obe situacije postoji zrtva odnosno zrtve, nema drugih slicnosti, a zrtve postoje... skoro uvek, u razlicitim vidovima i u najrazlicitijim vrstama ljudskih odnosa. ovde je specificna ta sistemska strana, jedna masinerija seksualnog iskoriscavanja
Hermetico Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 Kako nema veze? I jedno i drugo je seksualno zlostavljanje.
Anonymous Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 21 minutes ago, ljuttko said: ... Ćuti i pokori se, to je tvoja tajna kao da nevidljivim mastilom upisuju po ženskim mozgovima. Izaći iz te matrice je velika hrabrost . Zato je ovo, plus slučaj sa onom bitangom Jutkom, velika stvar, svi takvi će ubuduće morati da malo više strahuju, a žrtve će imati primer da se nešto da promeniti. 2
ljuttko Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 nalupah se slovnih grešaka a edit je pobegao da ispravim u onom dugačkom postu, izvinjavajte . Možda ste već videli ali evo, objave Milenine iz 2015 godine, ta je devojka bukvalno govorila i tad, vrištala što reče neko, sve stoji na njenom twitteru 1
Frile Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 53 minutes ago, ljuttko said: Ćuti i pokori s e, to je tvoja tajna kao da nevidljivim mastilom upisuju po ženskim mozgovima. Izaći iz te matrice je velika hrabrost . U odnosu nasilnik - žrtva (*), čest je slučaj da žrtva umisli da je to postala svojom zaslugom, da je sama kriva za to što joj se dešava, i što je najgore da je to dato stanje iz kog izlaz nije moguć. To je ono što se ovde nazivalo stokholmskim sindromom, to je ono zbog čega zlostavljana žena brani partnera koji je bije i ponižava. Mislim da je potrebno više od hrabrosti da se izađe iz tog začaranog kruga, i mnogo truda treba da se to stanje osvesti i spreči upadanje u naredni sličan začaran krug. (*) ovo važi za svaki odnos nasilnik-žrtva, bez obzira na pol 4
pt 2.0 Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 @ljuttko meni ovi tvitovi ne govore ama baš ništa, iskreno. što se tiče bojane maljević - on je njoj kršteni kum. "u mom životu postoji mika aleksić, kome ja mogu da kažem bukvalno sve na ovom svetu". 2
bradilko Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 2 minutes ago, pt 2.0 said: @ljuttko meni ovi tvitovi ne govore ama baš ništa, iskreno. što se tiče bojane maljević - on je njoj kršteni kum. "u mom životu postoji mika aleksić, kome ja mogu da kažem bukvalno sve na ovom svetu". uhh bojana maljevic. licemer level profi. 1
Anonymous Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 1 minute ago, bradilko said: uhh bojana maljevic. licemer level profi. Opet, ovde je u pravu. Ne trebaju nam medijska izdrkavanja i banalizovanja u ovom važnom slučaju. 2
Krošek Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 je l moze da se teziste price ne gura u pravcu istrage zena licemera
bradilko Posted January 17, 2021 Posted January 17, 2021 2 minutes ago, Anonymous said: Opet, ovde je u pravu. Ne trebaju nam medijska izdrkavanja i banalizovanja u ovom važnom slučaju. ne slazem se. ona ga na neki nacin brani. kao sacekajmo (srpske jutka) institucije da odrede da li je kriv ili ne. mene nije zlostavljao. mi smo prijatelji verujem ja, full podrska za devojke ali.. mnogo je "puna razumevanja i takta" za zlocinca 1
gospa buba Posted January 18, 2021 Posted January 18, 2021 (edited) hajde budimo razumni, i ona misli shta ce, mora da se nekako odredi, a to ne zeli odmah. mislim, koja masa osoba (ne samo zena), koje su imale neke veze sa njim, od juche pokushava da neshto misli o tome, shta, kako, zashto, gde stoji u tom koordinatnom sistemu? ona je izgleda bliska, a ovo je ona situacija kad saznash nekoliko stvari odjednom. mislim, da se smrznesh realno. Edited January 18, 2021 by gospa buba 6
Recommended Posts