May 26, 20242 yr 6 hours ago, svashtabezneshto said: to su pitanja koja sudija nije odobrio, ali su svakako postavljena u sudnici Odakle ti to? Ja sam shvatila da su na to morale da odgovore
January 19Jan 19 Ko zna koje po redu đubre smrću pomilovano.Ne treba ljudi (žrtve naročito) da se nerviraju, dobro da je priroda uzela stvari u svoje ruke, jer fikus-pravda koja nam je bila favorit da se umeša godinama se krila iza šanka.
January 20Jan 20 On 18. 1. 2026. at 22:04, pariah said:Nadam se da se raspadao u najgorim mukama a ne da je naglo umro.Rak debelog creva, ne može mnogo gore
January 22Jan 22 2 hours ago, Valk said:Kovčeg nosili (između ostalih) Dule Savić, Vuk Kostić i Goran Sultanović.Što kaže radioaktivni komarac na instagramu... Vuk Kostić sve što radi je pogrešno. Baš ozbiljan gad Ovu drugu dvojicu osušenih mušmula ne bih ni komentarisao Sahrani je prisustvovao mali broj javnih ličnosti među kojima su režiser Dragoslav Bokan, glumac Rastko Janković, glumac Branislav Zeremski i Branko Kockica Fali im samo jedan stanoviti Branislav
January 22Jan 22 Dosta ljudi ga brani po komentarima, neverovatno. Na insta ima stranica tipa Istorija Srba i Srbije koja je okačila sliku i tekst osude za lažne optužbe, napušio sam ih dobro i naravno otpratio govna. A imaju tipa 30k pratioca.
January 23Jan 23 Režim je slučaj ovog ološa dodelio svom najskupljem sudiji onom koga čuvaju za specijalne zadatke.dakle koriste svog najlojalnijeg u spašavanju matorog pedofila ,navodnog profesora glume za koga niko nije čuo van tih glumačkih krugova ,u polu normalnim zemljama tako nekog bi samo bacili u kazamat i onda bi mogli da se kurče kako država nema milosti ko god da je (čak i da nije kriv) Za Branislava Lečića ajd da razumem od njega može da se nešto iskoristi ,evo vodi kviz na Informer , ali šta od ove starkelje ,pa njega čak i na režimskim kanalima osim informera ne brane 3 hours ago, arheolog1981 said:Sahrani je prisustvovao mali broj javnih ličnosti među kojima su režiser Dragoslav Bokan, glumac Rastko Janković, glumac Branislav Zeremski i Branko KockicaZeremski ,to nisam očekivao ,mada opet ako nekog znaš ceo život...
January 23Jan 23 5 hours ago, Fakundo Sava said:Za Branislava Lečića ajd da razumem od njega može da se nešto iskoristi ,evo vodi kviz na Informer stvarno? Koji kviz?