Jump to content

Vakcinacija

Vakcinacija 328 members have voted

1. 1. Da li ćete se vakcinisati?

• Da, prvom prilikom
      220
    • Da, ali ne odmah, sačekao bih prvi talas reakcija
      58
    • Ne zasad, ali sam spreman da promenim mišljenje
      16
    • Ne, nikako
      20
    • Ne znam
      14
  2. 2. Koju vakcinu biste napre uzeli?

• Pfizer and BioNTech
      144
    • Moderna
      14
    • Sputnik V
      25
    • AstraZeneca
      21
    • Sinopharm China
      10
    • Svejedno mi je
      114

Please sign in or register to vote in this poll.

Featured Replies

16 minutes ago, Caligula said:

Ja rekao doktorki da sam alergican na Baktrim, nista nije rekla (Astra Zeneca)

srećna ti zeka

• Replies 16.5k
  • Views 1.4m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dankan Ajdaho
    Dankan Ajdaho

Pokušaj da uključiš mozak, ukoliko postoji gram mogućnosti za to. Ako u toj praznini između ušiju, u toj praznini koja odzvanja postoji makar neki misleći deo, pokušaj da ga uključiš.   Moja

• gospa buba
    gospa buba

draga, zato i jeste inicijalna ideja vakcinacije bila da bez izuzetka primi svako ko moze, ma kako superiornim smatrao svoje zdravlje i sposobnosti. na velikoj populaciji se po pravilu pokaze da je on

• ljudi vakcinisani u mitrovici bez ikakvog problema, ništa ih niko pitao nije, nije bilo ni reda   posle svega na sajmu, potpuno šokirani i kažu kao da su u drugu državu došli    za

Posted Images

Hvala. Mi plavokrvni odavde + engleska kraljica, to je taj izbor.

Nista ne osecam btw, ni mesto uboda, ni sam ubod nisam osetio, mozda me nisu ni peltcovali. Valjda ima veze sto je ovaj adeno virus uzet od shimpanci pa se kod mene oseca domace.

Ce da vidimo do veceras/sutra ujutru. Cuvacu se narednih mesec dana maksimalno, ako zakacim onda jebiga bas sam baksuz.

Spoiler

Nesrecna keva taman par nedelja promasila termin za vakcinaciju, ume nas porodicno da potera neki baksuz.

cestitamo

54 minutes ago, gospa buba said:

edip@caligula. kauboji, a shta ste konachno bocili, zeku ili rusa?

Samo Astra je bila, rusa ne bih uzeo. Za zenu uljudno pitao da dodje pred kraj radnog vremena i dobije shot ako ima viska, oni ultraljubazno odgovorili da dodje svakako. Dosli u pola 6, odmah je primili, dopisali na spisak (vidim bilo jos desetak dopisanih) tako da ako je nekome frka moze da proba taj recept.

Nema grize savesti jer kada sam video spisak na koji me podebljao, falilo je bas dosta ljudi koji su vrv odustali, guzve uopste nije bilo. Bukvalno dodjes, udjes i vakcinises se.

naravno da nema razloga za grizu savjesti posto je sistem ocigledno bilo nuzno bilo namjerno ustrojen tako da se neke vakcine daju mimo spiska tj ad hoc pridoslima. da je drugacije dobijele bi se iskljucivo preko veze, a ne samo mimo dnevnog programa.

Sta se uopste radi sa viskom vakcina u toku dana?

1 hour ago, Aleksija said:

imas poruku

Aj prosledi i meni, plz.

1 hour ago, Caligula said:

Cuvacu se narednih mesec dana maksimalno, ako zakacim onda jebiga bas sam baksuz.

zar revakcina za astru nije za 12 nedelja?

EvQG2QpXEAMbRlo?format=png&name=900x900

Najviše je dato vakcine "sinofarm", i to više od 206.000, sledi vakcina "fajzer" sa oko 24.000, "sputnjik v" sa 18.000, a "astra zeneka" sa skoro 7.000.

Edited by Dankan Ajdaho

Moja opstina.:wub:

I ja sam primio Astricu™ pre 2 sata, DZ Voždovac. Nisam imao poziv, išao sa suprugom. Doktorka pitala jel ima nekog ko može brzo da stigne jer imaju 4-5 vakcina viška i tako sam se ogrebao. Za sad nikakva reakcija, ali još je rano verovatno.

Edit: revakcina 22. maja

Edited by Sokrat

27 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

zar revakcina za astru nije za 12 nedelja?

Ma revakcina da, ali makar dok se ne stvari kakva takva zastita.

gledao sam šeklera(ima ga na prethodnim stranama), doduše, za kineza sam ispratio da imuni sistem počinje rapidno da pravi antitela 7 dana posle revakcine, a pik pravljenja antitela je 10 dana posle vakcine

ne znam kako je za te rnk, valjda se brže stiče imunitet

Jutros primio Rusa, vodio i kevu. 
Malopre se čuli kaže oseća se kao da ima 100 kila i spavala je skoro 3 sata popodne. 

Mene nešto smlatilo pre sat vremena, temp ok 36,7, ali mi neka mučnina i lagani bol u laktu i zglobu leve ruke. Kontam da ću zaspati do 21h. 

Background Picker
Customize Layout