January 25, 20223 yr 7 minutes ago, munze said: da si djubre, ko sto nisi, tacno da joj posaljes sms : ha-ha Aj se kladimo da će sutra da dođe na posao. A i ako proslini, i onda će, kao što već jeste u oktobru.
January 25, 20223 yr 28 minutes ago, mraki said: Kasirka u prodavnici, priča kolegi i mušterijama kako ima tempreraturu a radi, sve je boli kad se nakašlje, glava rastura… masku nosi ispod nosa. Sta kuka od obicne prehlade
January 25, 20223 yr Popular Post Hello omicron izgleda..37.8 prvo onda 38.0.Sve boli, koske mišići... ... Shiit has hit the fan
January 25, 20223 yr gruni paracetemol pred spavanje, pa sutra u medicinu rada Edited January 25, 20223 yr by kud u maglu Simoviću
January 25, 20223 yr Možda ću i ja ako ni ova drhtavica ne prođe od panadol extra od 500 i čaja od đumbira i pomorandže. Omikron ili danak nespavanju i stresu. Videćemo ujutru.
January 26, 20223 yr 3 hours ago, Frank Pembleton said: Hello omicron izgleda.. 37.8 prvo onda 38.0. Sve boli, koske mišići... ... Shiit has hit the fan To je to. Drž se, pun si antitela, proći će te za 5-6 dana.
January 26, 20223 yr gruni paracetemol pred spavanje, pa sutra u medicinu radaBiće tako. ... Shiit has hit the fan
January 26, 20223 yr Mene samo grlo boli solidno, bez ijednog drugog simptoma za sad. Liči li to na omikron, ili je verovatnije neki nazeb?
January 26, 20223 yr Izoluj se od ljudi za svaki slucaj. Hoce grlo cesto 1 dan, pa se pojavi jos neki simptom (kijanje, slinjenje, temp, slomljenost, bolovi u telu...). Mozda i jeste omikron i mozda ti tako i prodje sto je u ovoj situaciji premija. Mnogo je zarazenih @mraki Edited January 26, 20223 yr by Sandradjer
January 26, 20223 yr 7 hours ago, Frank Pembleton said: Biće tako. ... Shiit has hit the fan Kako si jutros? Za @Valkyrie @mraki isto pitanje.
January 26, 20223 yr Kod mene samo grlo i dalje, bez drugih simptoma. Počelo juče ujutro, a veče pre sam dosta bio napolju po baš hladnom vremenu, pa se nadam da je pre od toga, nego od virusa.
January 26, 20223 yr 25 minutes ago, mraki said: Kod mene samo grlo i dalje, bez drugih simptoma. Počelo juče ujutro, a veče pre sam dosta bio napolju po baš hladnom vremenu, pa se nadam da je pre od toga, nego od virusa. Mene ladnoća izurniše pošteno, kljakava sam sva. Pa sve tako po jedan dan po jedan simptom ponekad. Ne može biti sve korona. Ako si bio mnogo po minisu, ne bi bilo čudno. Nosi masku i napolju....
January 26, 20223 yr E samo ako je nekome od koristi, u kovidu NBG je pauza od 10.30-11.00 uveli su im novu proceduru da za to vreme ni ne primaju knjižice na ulazu, verovatno da se ljudi ne gomilaju unutra. ... Shiit has hit the fan