Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nekretnine

Featured Replies

Moji prijatelji u prošli utorak "vraćeni" od notara jer "pao sistem " pizde jer kupac stana koji prodaju to radi "preko kredita" pa im frka da banka nešto ne razjebe oko kredita...

• Replies 4.7k
  • Views 468.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• prošlo leto /2023/ operacija izdavaštva je konačno profesionalno pokrenuta. kuća je bila tip top picnuta, završeno sve što i kako smo hteli, pici sređeno kao da ćemo mi živeti tu a ne gosti tj ljudi k

• Konacno se i moja epopeja zavrsila - kupio stan u Pancevu  Starogradnja, 78 kvadrata plus dve terase i ostava. Sad ide renoviranje...   Hvala @Ayatollah na pravnoj pomoci, ostalima zelim sre

• kada smo kupili plac, pomenuta štala je izgledala ovako. dve godine kasnije veći deo krova se bio urušio i kiša je krenula da podlokava zidove koji su izgrađeni od duplog sloja kamena između koga se n

Posted Images

Čudite se zbog toga što u ovoj državi u rasulu, iz koje beži svako ko ima bilo šta utrživo u inostranstvu, nešto ne radi? Iskreno, ja se više začudim kada nešto radi, posebno ako je u pitanju tako sofisticiran sistem kao što je sistem RGZ.

I dalje ne radi...

Čudi me utoliko što je ovo sistem koji je SNSu bitan za pljačku preko svih njihovih građ projekata

5 hours ago, Sammael said:

Ja sam nabavio izvod od geometra, ali su me zvali juče iz kancelarije notara i rekli da je ceo sistem pao i da nam ne vredi to što imamo izvod jer ništa ne može da se sprovede.

navodno su hakovani, vec duze vreme ne radi.

Pao i sistem pošte.

Pre 2-3 godine katastar nije radio skoro mesec dana, fasovali su ransomware.

Ucentar Portal
No image preview

PRELOMNA VEST: Od ponedeljka počinju da rade notari – pro...

Ovo je čekala cela Srbija! Nakon višenedeljne blokade, javni beležnici bi, prema nezvaničnim informacijama, trebalo da počnu sa radom već od ponedeljka, dok su trenutno u toku probna testiranja sis...

Koji je ovo "portal"?

Jbte niču ko bubašvabe...

On 29. 7. 2025. at 11:19, Ayatollah said:

Čudite se zbog toga što u ovoj državi u rasulu, iz koje beži svako ko ima bilo šta utrživo u inostranstvu, nešto ne radi? Iskreno, ja se više začudim kada nešto radi, posebno ako je u pitanju tako sofisticiran sistem kao što je sistem RGZ.

otkud kod tebe tako razocarenje? mislio sam da si patriota..

2 hours ago, Frank Pembleton said:

Koji je ovo "portal"?

Jbte niču ko bubašvabe...

I ja prvi put vidim, kolega mi poslao jer zna da sam izgoreo zbog cele priče.

1 hour ago, Miki_belavista said:

otkud kod tebe tako razocarenje? mislio sam da si patriota..

Ja sam patriota kad je u pitanju srpski narod, srpska istorija i Srbija kao zemlja, a Republika Srbija i srpski državni aparat me opako nerviraju...

Jebemtesudbino

Imam nekretnine u 4 okolne drzave - za sve me zajebali pa mi ostavili u nasledje ili doslo kao miraz uz gospodju Kronos.

E, ovo uz gdju Kronos menjam za dobar Fiat Ducato Camper - da vidim neku vajdu bar pod staros`.

s_d

Edited by kronostime

6 hours ago, Ayatollah said:

Ja sam patriota kad je u pitanju srpski narod, srpska istorija i Srbija kao zemlja, a Republika Srbija i srpski državni aparat me opako nerviraju...

opusti se, ja sa malo zezam sa vama koji ste ostali.

I dalje ovo ne radi.

Advokat mi kaže da je jedan drugi klijent njegov u velikom problemu zbog ovoga, moraće da pokrene formalnu tužbu da bi se zaštitio ako ovo ne proradi u roku od par dana. Ne kontam tačno zašto...

Mašala

Cene stanova u Srbiji u prvom tromesečju ove godine veće su za 5,31 odsto u odnosu na isti period 2024. godine, objavio je Republički geodetski zavod.