July 29, 2025Jul 29 Moji prijatelji u prošli utorak "vraćeni" od notara jer "pao sistem " pizde jer kupac stana koji prodaju to radi "preko kredita" pa im frka da banka nešto ne razjebe oko kredita...
July 29, 2025Jul 29 Čudite se zbog toga što u ovoj državi u rasulu, iz koje beži svako ko ima bilo šta utrživo u inostranstvu, nešto ne radi? Iskreno, ja se više začudim kada nešto radi, posebno ako je u pitanju tako sofisticiran sistem kao što je sistem RGZ.
July 29, 2025Jul 29 I dalje ne radi...Čudi me utoliko što je ovo sistem koji je SNSu bitan za pljačku preko svih njihovih građ projekata
July 29, 2025Jul 29 5 hours ago, Sammael said:Ja sam nabavio izvod od geometra, ali su me zvali juče iz kancelarije notara i rekli da je ceo sistem pao i da nam ne vredi to što imamo izvod jer ništa ne može da se sprovede.navodno su hakovani, vec duze vreme ne radi.
August 1, 2025Aug 1 Ucentar PortalPRELOMNA VEST: Od ponedeljka počinju da rade notari – pro...Ovo je čekala cela Srbija! Nakon višenedeljne blokade, javni beležnici bi, prema nezvaničnim informacijama, trebalo da počnu sa radom već od ponedeljka, dok su trenutno u toku probna testiranja sis...
August 1, 2025Aug 1 On 29. 7. 2025. at 11:19, Ayatollah said:Čudite se zbog toga što u ovoj državi u rasulu, iz koje beži svako ko ima bilo šta utrživo u inostranstvu, nešto ne radi? Iskreno, ja se više začudim kada nešto radi, posebno ako je u pitanju tako sofisticiran sistem kao što je sistem RGZ.otkud kod tebe tako razocarenje? mislio sam da si patriota..
August 1, 2025Aug 1 2 hours ago, Frank Pembleton said:Koji je ovo "portal"?Jbte niču ko bubašvabe...I ja prvi put vidim, kolega mi poslao jer zna da sam izgoreo zbog cele priče.
August 1, 2025Aug 1 1 hour ago, Miki_belavista said:otkud kod tebe tako razocarenje? mislio sam da si patriota..Ja sam patriota kad je u pitanju srpski narod, srpska istorija i Srbija kao zemlja, a Republika Srbija i srpski državni aparat me opako nerviraju...
August 1, 2025Aug 1 JebemtesudbinoImam nekretnine u 4 okolne drzave - za sve me zajebali pa mi ostavili u nasledje ili doslo kao miraz uz gospodju Kronos.E, ovo uz gdju Kronos menjam za dobar Fiat Ducato Camper - da vidim neku vajdu bar pod staros`. Edited August 1, 2025Aug 1 by kronostime
August 1, 2025Aug 1 6 hours ago, Ayatollah said:Ja sam patriota kad je u pitanju srpski narod, srpska istorija i Srbija kao zemlja, a Republika Srbija i srpski državni aparat me opako nerviraju...opusti se, ja sa malo zezam sa vama koji ste ostali.
August 4, 2025Aug 4 I dalje ovo ne radi.Advokat mi kaže da je jedan drugi klijent njegov u velikom problemu zbog ovoga, moraće da pokrene formalnu tužbu da bi se zaštitio ako ovo ne proradi u roku od par dana. Ne kontam tačno zašto...
August 5, 2025Aug 5 MašalaCene stanova u Srbiji u prvom tromesečju ove godine veće su za 5,31 odsto u odnosu na isti period 2024. godine, objavio je Republički geodetski zavod.