Jump to content

Nekretnine

Featured Replies

2 hours ago, Moća said:

Veljo pukao je Zlatibor za izdavanje previše je kvadrata napravljeno.

Onda zanemarite moje "smatranje"...

...shiit has hit the fan.....

• Replies 4.4k
  • Views 423.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• prošlo leto /2023/ operacija izdavaštva je konačno profesionalno pokrenuta. kuća je bila tip top picnuta, završeno sve što i kako smo hteli, pici sređeno kao da ćemo mi živeti tu a ne gosti tj ljudi k

• kada smo kupili plac, pomenuta štala je izgledala ovako. dve godine kasnije veći deo krova se bio urušio i kiša je krenula da podlokava zidove koji su izgrađeni od duplog sloja kamena između koga se n

• Shan Jan
    Shan Jan

Konacno se i moja epopeja zavrsila - kupio stan u Pancevu  Starogradnja, 78 kvadrata plus dve terase i ostava. Sad ide renoviranje...   Hvala @Ayatollah na pravnoj pomoci, ostalima zelim sre

Posted Images

Ne može me zeznti obzirom da je objekat završen, dobio je čak i upotrebnu dozvolu. VB je zaista sa ogromnim cijenama, sa druge strane ponuda na Zlatiboru je zaista prevelika, cijene su eneromne. Mogu preko recepcije organizovati čišćenje apartmana, a izdavanje radim sam preko bukinga.  Primarni cilj mi je da izdajem i na taj način povratim dio novca, za BG i garsonjeru ne znam da li imam dovoljno novca, mislim da je van svih mojih trenutnih mogućnosti.

Bg bez 100k nema šta da tražim, a ovo završavam za 38k, razlika nebo i zemlja. VB mi je oko 75K, što je totalno ludilo za apartman od 35 kvadrata, jeste veći 10 kvadrata od ovog u ponudi ali je i cijena duplo veća

Edited by Jesper23

Jbt koliko je ovo. :blink:

Bekament gradi, što se već i iz naziva projekta zaključuje.

Mogu da zamislim "održavanje" ovoga...

Ovi će ovo da zavale i ćao. Ako uopšte bude kao na renderu...

6 minutes ago, napadaj said:

Jbt koliko je ovo. :blink:

Bekament gradi, što se već i iz naziva projekta zaključuje.

500 x 400m

kao random blok na nbgd

Al' to je Aranđelovac i tamo je to gigantski projekat.

Edited by napadaj

3 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

500 x 400m

kao random blok na nbgd

Ali je to van grada i ne može da se "naklati" na postojeću gradsku infrastrukturu i sledstveno na njeno održavanje.

Zato investitori po nbg gledaju "slobodne" zelene površine jer se onda "nakače" na postojeću trasu, a onda krenu da kukaju JP-ima da im "pojačaju" infrastrukturu. Zato svako malo raskopavaju magistralne vodove...

I zato se npr. desilo sranje u zgradi na uglu Vojvođanske i Omladinskih brigada, jer je investitor dao pare za infrastrukturu gradu, a grad nije uradio ništa, pa kad je pala ogromna količina kiše, desila se poplava u garaži, liftovi su otišli dođavola, neki automobili su oštećeni...

40 minutes ago, napadaj said:

Al' to je Aranđelovac i tamo je to gigantski projekat.

tamo je i mali hrast

:s_w:

nemam lovu, al da imam zainteresovalo bi me

8 minutes ago, napadaj said:

I zato se npr. desilo sranje u zgradi na uglu Vojvođanske i Omladinskih brigada, jer je investitor dao pare za infrastrukturu gradu, a grad nije uradio ništa, pa kad je pala ogromna količina kiše, desila se poplava u garaži, liftovi su otišli dođavola, neki automobili su oštećeni...

Gde bre "Vojvođanske i OB" gde se one ukrštaju?

Ma na Gandijevu sam mislio, pardon. Stalno ih mešam iz nekog razloga, neverovatno.

1 minute ago, kud u maglu Simoviću said:

tamo je i mali hrast

:s_w:

nemam lovu, al da imam zainteresovalo bi me

O da, a i "Kod poštara".

Meni je ovo zanimljivo, ali svakako treba sačekati da odmakne gradnja.

Edited by napadaj

kolko bi mogao da je m2

:srdoc:

19 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

kolko bi mogao da je m2

:srdoc:

Mnogo,ja sam iz Ar.

Na mestu pokojnog Samota,za najbogatije.

Edited by Bogotac

reda veličine >3000€

I više za ove kuće ako si gledao klip.

Kopija BG na vodi,samo i kuće dodate za nekih dve,dve i po hiljade ljudi.