Bambula Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 2 hours ago, Indy said: Da li cene koje mogu da se vide na Halo Oglasi sajtu (mislim na kuce u unutrasnjosti Srb, ne u BG) imaju neke veze sa zivotom? To sto ja vidim tamo je sve nesto kao 50K za obicne vikend kuce (i vise od 100K za vece dvospratnice) - ono sto sam cuo na "terenu" da se pominje su znatno nize cene. Ima li neko ideju sta se moze uzeti kao okvirna cena, makar i vrlo otprilike. Kuća pored moje vikendice,selo na 20-ak km od centra Kragujevca prodata pred novu godinu za 17k € i plac uz nju od 15ari.Dugo se prodavalo cena spuštana bezbroj puta.Kuća u pristojnom stanju nema nekih ogromnih ulaganja osim u enterijer.
radisa Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 1 hour ago, Indy said: Tako sam nesto i mislio, slabo se to prodaje. Jel blizu mesta gde treba Rio Tinto da kopa? Ne zajabavam, spominješ loznički kraj, ako će da kopaju tu ili im treba zbog ko zna čega, onda cene ne sme da bude smešna... INače, cene po ogčasima su debelo precenjene, svakako... Ne samo kuća po selima, nego i stanova po gradovima...
Bambula Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 11 minutes ago, Milosh76 said: Koliko ima kvm ta kuca? Prizemna oko 70m2.Klasika koja se zidala ovde krajem 70ih.Mali hodnik,kupatilo,jedna "velika" soba,dnevna sa kuhinjom deo zauzima ostava i jedna manja soba. 1
Tihajeza Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 55 minutes ago, radisa said: Jel blizu mesta gde treba Rio Tinto da kopa? Ne zajabavam, spominješ loznički kraj, ako će da kopaju tu ili im treba zbog ko zna čega, onda cene ne sme da bude smešna... INače, cene po ogčasima su debelo precenjene, svakako... Ne samo kuća po selima, nego i stanova po gradovima... Skupo je ono gde će baš baš da prođe rovokopač i vlasništvo rudnika. Kuća koja je na recimo 3 km odatle i neće biti 1/1 Rio Tinto, nego sused koji će da diše govna i pije govnavu litijumsku vodu, e taj je jeftin.
radisa Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 7 minutes ago, Tihajeza said: Skupo je ono gde će baš baš da prođe rovokopač i vlasništvo rudnika. Kuća koja je na recimo 3 km odatle i neće biti 1/1 Rio Tinto, nego sused koji će da diše govna i pije govnavu litijumsku vodu, e taj je jeftin. da, tako je, zato treba videti malo i čekati sa prodajom... Mislim, ako bude RioTinta, a kako stvari stoje, džaba nam sav aktivizam, biće...
Indy Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 2 hours ago, Bambula said: Kuća pored moje vikendice,selo na 20-ak km od centra Kragujevca prodata pred novu godinu za 17k € i plac uz nju od 15ari.Dugo se prodavalo cena spuštana bezbroj puta.Kuća u pristojnom stanju nema nekih ogromnih ulaganja osim u enterijer. To je tu negde (s tim da je plac 35 ari). Sama kuca je mala (42 kvm, to je vikendica). 2 hours ago, radisa said: Jel blizu mesta gde treba Rio Tinto da kopa? To je tu prakticno, 2 km od buduceg rudnika. S tim da ja ne mogu da cekam, treba mi brza prodaja, kupac je tu, samo da ga ne rasteram s nekom preteranom cenom. Vrabac u ruci vs golub na grani itd. Najradije ne bih prodavao, ali malo mi daleko za vikende iz Australije. Ali, vazi i sto drugi kolega spomenu - tu ima buljuk praznih kuca i napustenih i onih za prodaju koje zasad niko ne kupuje (osim ruskih spijuna, ne zaebavam.)
Desmond Bojčinski Posted January 26, 2023 Posted January 26, 2023 53 minutes ago, Indy said: osim ruskih spijuna, ne zaebavam Wtf?
Frank Pembleton Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 Para kao šaše I niko da kaže, dajte ljudi to je smešno, klasično pranje para.......shiit has hit the fan.
Time Crisis Posted February 1, 2023 Posted February 1, 2023 50 minutes ago, Frank Pembleton said: I niko da kaže, dajte ljudi to je smešno, klasično pranje para... GDP ne sme pasti
Popular Post BarryWhite Posted February 2, 2023 Popular Post Posted February 2, 2023 Nisam hteo nista da pisem dok se konacno nije zavrsilo jer je bilo peripetija tokom celog proces kupovine nekretnine (vlasnik je u USA) ali je sve reseno pred NG. Uglavnom dugo smo pratili trziste sa idejom da kupimo manji stan sa 1 spavaceom sobom za tasta i tastu i blizini naseg stana (mi smo u kraju blizu Denkove baste). Nismo mogli da napravimo finansijsku kontrukciju jer sam ja vec uzeo jedan kredit za stan u 2019 preko preduzetnicke firme gde rata nije mogla da ide preko 300 evra. U julu je supruga dobila ugovor za stalno pa smo ozbiljnije poceli da gledamo stanove. Na kraju nam je bio zanimljiv stan blizu cvetkove pijace ali je bio dosta skuplji od onoga sto smo planirali da paltimo, gledali smo stanove od 80k do 100k evra a ovaj je bio 150k evra sa garazom. Na kraju smo se ipak odlucili da uzmemo taj stan jer ja bas blizu nas, ima 54m2 i vec pomenutu garazu, nismo placali agencijsku proviziju, zgrada je iz 2010 godine i nije bilo potrebno ulaganje + su ostavili neki namestaj u stanu. Ali cene su otisle u nebesa, kad sve izracunamo mi smo dali 2500 evra po m2 a u tom kraju traze i 3000 evra za mnogo losije stanove. E sad situacija je malo zeznuta sa porastom euribora ali sam vec uspeo da izdam garazu za 80 evra a bas pre nego sto su se tast i tasta iselili iz stana koji su iznajmljivali su planirali znacajno da im podignu kiriju tako da za sad nam se cini da je kupovina ipak bila dobar potez. 18 1
Shan Jan Posted February 2, 2023 Posted February 2, 2023 Dok citam ovaj post osecam se ko da mi je drug doktorirao. Svaka cast na uspehu! 2 3
munze Posted February 2, 2023 Posted February 2, 2023 ma, doktorat je smesan u odnosu na kupovinu stana sada 1 3 1
Frank Pembleton Posted February 2, 2023 Posted February 2, 2023 Jeste jaka cena to je sad tako ali bitno je da ste rešili problem...Imali ste i uslov lokacije.......shiit has hit the fan. 2
Recommended Posts