Jump to content

Nekretnine

Featured Replies

20 minutes ago, radisa said:

Namju još ni sve papire, odobrenje da krenu da rade čekaju da bude do NG... 2.5K je po kvadratu... Jbt...

Verovatno su već sve rasprodali

• Replies 4.4k
  • Views 423.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• prošlo leto /2023/ operacija izdavaštva je konačno profesionalno pokrenuta. kuća je bila tip top picnuta, završeno sve što i kako smo hteli, pici sređeno kao da ćemo mi živeti tu a ne gosti tj ljudi k

• kada smo kupili plac, pomenuta štala je izgledala ovako. dve godine kasnije veći deo krova se bio urušio i kiša je krenula da podlokava zidove koji su izgrađeni od duplog sloja kamena između koga se n

• Shan Jan
    Shan Jan

Konacno se i moja epopeja zavrsila - kupio stan u Pancevu  Starogradnja, 78 kvadrata plus dve terase i ostava. Sad ide renoviranje...   Hvala @Ayatollah na pravnoj pomoci, ostalima zelim sre

Posted Images

Od ovakvog majmunisanja ce na kraju i po malim gradovima biti somic kvadrat

4 minutes ago, Time Crisis said:

Verovatno su već sve rasprodali

Nisu još... Tako i znam... Tako sam potvrdio i priču o fondovima...

Suludo...

Radisa, hajde da se nakacimo na neke fondove.

3 minutes ago, Milošica said:

Radisa, hajde da se nakacimo na neke fondove.

Mator sam ja za to...

Ja samo znam da radim, meni muljanje ne ide... :(

Sta se uopste desava sa svim tim stanovima? Izdavanje ili bleje tako prazni u svrhu investicije/ocuvanja kapitala? 

Sve je teze naci za iznajmiti s pristupacnom cenom, nista nema logike, nemoguce je da se u BG i NS doseli toliko ljudi odjednom 

7 minutes ago, Plajvi said:

Sta se uopste desava sa svim tim stanovima? Izdavanje ili bleje tako prazni u svrhu investicije/ocuvanja kapitala? 

Sve je teze naci za iznajmiti s pristupacnom cenom, nista nema logike, nemoguce je da se u BG i NS doseli toliko ljudi odjednom 

Mislim da bleje i čekaju da se cena dovoljno podigne da bi bili prodati i da bi se pare obrnule...

IMaš po BG, čitavih blokova sa par svetala upaljenih... Tako će sad biti i u NS...

33 minutes ago, Plajvi said:

Od ovakvog majmunisanja ce na kraju i po malim gradovima biti somic kvadrat

Po malim gradovima je već toliko ako ne i više. Kod nas u Jag 1200+ novogradnja.

I kod mene u Ki rastu cene veoma, za poluraspale kuce vec traze 50 soma :isuse:

Nikad se necemo skuciti mi mladi govna 

Voleo bih samo viedti ko će platiti toliko za takvu kuću i slične, neke oglase mislim da viđam sad već dve-tri godine da se vrte

16 minutes ago, Plajvi said:

Nikad se necemo skuciti mi mladi govna 

dignite revoluciju

:fantom:

nekako sam sve bliži tezi da poenta te novogradnje uopšte nije zarada već da se prljav keš ubaci u legalne tokove

proda pola i voila, sve ostalo je čist bonus

Само је питање одакле ти кеш за куповину, ако переш и куповином

mislio sam na pranje novca od strane građevinara

7 minutes ago, Time Crisis said:

Voleo bih samo viedti ko će platiti toliko za takvu kuću i slične, neke oglase mislim da viđam sad već dve-tri godine da se vrte

Ne samo ko ce platiti, nego ko ce tu i da zivi? Suludo je da su kvadrati skupi u manjim mestima, a ljudi godinama migriraju u Beograd, dok je natalitet u vecitom minusu.

Otprilike se vracamo u feudalizam gde mali % vlastelina poseduje sve unaokolo, a obican narod renta to za zivot.

Na kraju će ovde biti više stanova i kuća nego ljudi.